Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunRise Of The Night

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..
Szóval az úgy történt, hogy éppen a Fenyőgyöngyén fotóztam az új Navarát – nyugodt, csendes környék, pár kóbor kutyán és turistán kívül senki nem jár arra hét közben – mikor csörgött a telefonom. Lövésem sem volt, ki kereshet, odabentről biztosan senki, hiszen…..
SunRise Of The Night 2010.05.11 00:35:03
Belsőség Fejétől bűzlik a hal 2010.02.27 12:46:00
Ja, a lábfejétől, - mondta anno a megboldogult Hofi Géza. Az új vizsgarendszer bevezetése rengeteg kérdést vetett fel az autósok körében. Eredetiségvizsga, zöldkártya, fizetés vagy sem, még az autós társadalom laikus részének is feltűnhet: a kis tócsában akkora a pancsolás, a…..
Wokingban nagy a feszültség. A McLaren központban mindenki feszülten, lélegzetvisszafojtva várja az új MP4-12C fogadtatását. A Ferrari 458 Italia és a Gallardo LP560-4 közé szeretnének vele beférkőzni. A technológia és a know-how, a tudás ehhez bizonyosan adott, a kérdés…..
A Tehénnel nincs semmi. Na jó, a rohadt Toyotája csak elromlott egyszer: tolatáskor hátrafelé néztem, ne akadjak össze valakivel, közben az autó orra beleakadt egy betonoszlopba.Hogy valami tudományos publikációt mégis fel tudjak mutatni az autómmal kapcsolatban, elkezdtem keményen…..
A következő mail esett be a levelesládánkba. Aki be szeretné kommentelni, hogy kissé reklámízű, annak igaza van, mégse fáradjon. Elvégre, ők legalább dolgoztak vele, leforgatták, vágták, satöbbi, tisztán tájékoztatási célzattal. Hoyg megtudjuk, mi történik az ominózus…..
Csikós küldött egy levelet a szerkesztőségi levelezőlistára a héten. Egy prezentáció csücsült benne. Ritkán szoktam megnyitni az ilyesmit, de tudom, ő se küld naplementés tengerpartot meg kétfejű macskát, így megnyitottam. Megnéztem a képeket, de mielőtt önök is megnézik,…..
SunRise Of The Night 2010.02.08 00:49:14
@csunyadiszno: az átlagot nézve nem éltek jobban az emberek a kommunizmusban haver???

Én is jobban szeretem a szabadságot, és a kapitalizmust, de gyerekkori emlékeim felsejlenek, hogy akkor többet nyaraltak/utaztak az átlagpolgárok, mint ma!
Sokan még a Balatont is csak az emlékeikben őrzik, ezt vedd figyelembe!

Ha nem bűnözöl, vagy vállalkozol manapság(amit nem gyenge szinten tipornak el a mai adóviszonyok), akkor ne akard nekem megmagyarázni, hogy ma jobb az életszínvonal, csak azért, mert ülünk a részletre megvásárolt nyugati szarunkban, amit TE már valószínűsíthetően nem nagyon tudsz hátul a kertben megszerelni egy szerszámosládával, meg a spanoddal!

Arról nem is beszélve, hogy ezek már mind fogyóeszköznek készülnek, a cél, hogy cseréld le 4-5 év után egy másik premier fosra, mert a régire már nincs garancia, csak az elszaródó alkatrészek az állandó...