Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moromou

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
I really have to tell you guys, I had the festival of my life this weekend in Slovakia at the Pohoda Festival where the music was awesome, the beer was cold and tasty and the crowd as you can see below was just supercool.                   …..
A címben szereplő szavak mindegyike ismerősen cseng a cyclechic rajongó biciklistáknak. De hogy kerülnek egy helyre? Az egyik reklámos cyclechic követőnk, Balázs segítségével sikerült tudomást szereznünk erről a nem mindennapi akcióról, helyszíni fotókkal. A cannes-i…..
Ha reggel sem a viharos esőtől sem pedig a perzselő nap okozta izzadástól elázva érkezek meg a munkahelyem előtti bringatárolóhoz, akkor már jól indul a nap. De azért nem árt felkészülni, azt hiszem a mai napon akár mindkettőre, de leginkább a hirtelen jövök-megyek típusú…..
moromou 2010.06.14 19:05:17
@Bettie Page: a Vaci utca 9 alatt van a bolt, check it out! :))
Azt tudjuk, hogy a nők tudnak furcsa dolgokat művelni, ha a megjelenésükről van szó (és ezeket a furcsaságokat a férfiak szerencsés esetben valami hihetetlen aranyos dolognak látják). Ha meglátsz egy lányt sortban, trikóban, babacipőben tekerni, sose lehetsz biztos abban, hogy hány…..
Dacolva a tavaszi ősszel csinosan is lehet stílusosan nekiindulni a fagyos, esős szeles városnak: isteni zebrás kapucni a fázós fülekre, vízlepergető trench a hideg szél és szemerkélő eső ellen, és az örök kedvenc, igazi egyszerű, lovaglócsizma szerű wellington, hogy a munkába…..
Már kezdő bringásként is nagyon hamar rájöttem, hogy nincs idegesítőbb és zavaróbb érzés, mint össze vissza nyekleni-nyaklani miközben hat szatyorral, egy válltáskával, biciklilánccal, a kormányon lógó szandállal kell egyensúlyozni tekerés közben.  A praktikum mellett…..
Hungarian Cycle Chic Stop ! 2010.05.13 22:38:00
Az egyik első megállított igazi állatbarát cycle-chica csodás sárga Puch bringával, rengeteg izgalmas részlettel. Reméljük, hogy azóta sikerült gazdit találnia az a Ligetben talált kutyusnak és eztán elhiszi, hogy valóban nagyon csini - a fotókon is.        …..