Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindentkapni

32 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a téma nem okoz gondot egy férfiember, egy gyakran túrázó számára. Célirányosan bemennek a boltba, 2 percet válogatnak, majd fizetés után távoznak. Mi nők viszont gyakran megrekedünk azon a szinten, hogy tulipiros hálózsákot szeretnénk. Azért gondoljunk bele, jobb esetben a…..
E szó hallatán sokakban a luxus, tengerpart, pálmafák között kifeszített függőágyak idilli képe ugrik be. Ma már azonban nem kell nagy erőfeszítés, hogy ezt a hangulatot a környezetünkben is ki tudjuk alakítani. Érdemes is minél hamarabb belefogni a függőágy projektbe, mert…..
Igen, áll a bál. Keringőzik a fakanál, vagyis a sok ötlet, hogy mi legyen a gyerek farsangkor. Most már nem nehéz egy 7 éves leányzót kirángatni a hercegnő-tündér-póniló szentháromságból.  És már nem lehet elintézni az egészet azzal, hogy a Tesco fogasáról leemelek egy…..
Mindent Kapni blog Valentin-nap 2015.02.05 15:38:27
Alig múlt el a legnagyobb ünnep, a karácsony, ami a szeretet (és egyre inkább az ajándékozás) ünnepe, máris itt van "kistestére", a Bálint-nap, mely a szerelem (és egyre inkább az ajándékozás) ünnepe. Február 14-e előtt - szerencsés esetben 1-2 héttel - már törjük a…..
Régóta kényelmetlenül érzed magad a bőrödben? Felszaladt 2-3 kiló az ünnepek alatt? Bűntudatod van már akkor is, hacsak ránézel egy süteményre? Le szeretnél fogyni, de eddig még egyik fogyókúra sem vált be? Olvass tovább, elárulom a titkot, hogyan is tudsz könnyedén…..
Hová szoktak menni a családdal nyaralni? Külföldre? Belföldre? Vagy nem nagyon engedheti meg magának a nyaralást? Íme néhány ötlet. Miért pont kempingezni menjek? Költséghatékony: lényegesen olcsóbb nyaralási forma, mint bármelyik külföldi/belföldi szálloda vagy…..
Hamarosan újra itt a Valentin nap, mely minden népnél, minden országban másképp hangzik: angol nyelvterületeken Valentine's Day, Spanyolországban San Valentín, Dániában és Norvégiában Valentinsdag, Svédországban Alla hjärtans dag, Finnországban Ystävänpäivä, Törökországban…..
Minden kedves olvasónknak nagyon békés karácsonyi ünnepeket kívánunk! ..
A mostani bejegyzésünkben a gyermekek számára adható ajándékokhoz adunk ötleteket. Bár tudjuk, hogy az apróságok mindig a játéknak örülnek a legjobban, néha-néha mégis muszáj néhány "értelmes" dolgot is vennünk nekik, amely praktikus és hasznos is. A lenti összeállításban…..
Sorozatunk második részében azoknak szeretnénk némi segítséget nyújtani, akik férfiak részére keresnek ajándékötleteket. Az az általános tapasztalat, hogy nagyon nehéz igazán jó ajándékot kitalálni egy férfinak, ezért mi most megpróbálunk néhány nem túl speciális…..
2012. december 2-a, Advent első vasárnapja. Újra eltelt egy év, újra elröpültek felettünk a hónapok, és itt vagyunk a tél talán legvarázslatosabb időszakában. Itt állunk ismét annak az ünnepnek a kapujában, melyet az egész nyugati világ együtt ünnepel. Ez a Karácsony.…..
Nemcsak a téli napokon, de nyáron, a nagy melegben is szeretjük feldobni magunkat egy délutáni kávéval. Az elviselhetetlen hőség elálmosít és elkábít a forró hétköznapokon. Egy kávézó árnyékos teraszán mindig jólesik ilyenkor egy hűsítő jegeskávé, azonban amikor otthon…..
Elérkezett a nyár, a fesztiválok, szabadtéri programok, a bulik ideje. Rengeteg fiatal veszi nyakába az országot és a jó idő beköszöntével találkozóról találkozóra vándorol. Az ilyen összejöveteleken általában a fesztivál helyszínén kialakított kempingben van lehetőség a…..
Legújabb, Timebomb című videoklippjében az ausztrál énekesnő egy általunk is forgalmazott Leg Avenue miniruhát visel.A klipp egész érdekesre sikerült, bár ezt már megszokhattuk tőle. Mindenesetre megállapítottuk, hogy Kylie még mindig nagyon szexi dög. Szívesen megnéznénk még…..
Lassan újra elérkezik az a nap az évben, melyet szerelmes párok millió ünnepelnek szerte a világon: ez a Valentin-nap február 14-én. A Bálint-nap sokak szerint csak egy jó marketingfogás, nem egyéb, mely főleg a virág-, édesség- és ajándékboltoknak kedvez. Ekkor kerülnek…..
Közeledik a Valentin-nap. Sokan nem tudják, mivel is lepjék meg párjukat ezen a napon. Nekik szeretnénk néhány ötletet ajánlani a lenti összeállítással. A legtöbbet keresett fehérneműink 2011-ben a következők voltak: 5. Leg Avenue harisnyatartó jellegű harisnyanadrág…..
Az utóbbi időben Magyarországon is egyre nagyobb teret kapott a Halloween, de nem az All Hallows Eve (Mindenszentek) ünnepével, hanem inkább a jelmezes mulatságok, összejövetelek terjedtek el, szaporodtak meg ebben az időszakban. Ennek is köszönhető, hogy októberben az egyik…..
A hideg idő beálltával előkerülnek a szekrények aljából, a gardróbok mélyéről azok a csizmák, bakancsok, melyek a zord, téli időjárásban elengedhetetlen kellékei a mindennapi öltözékünknek. Ahhoz, hogy a csúszós, síkos utakon is kiállják a próbát ezek a lábbelik, nagyon…..
A harisnya - legyen az mintás, necc vagy színes - elengedhetetlen kiegészítővé nőtte ki magát a divat világában. Sőt, az utóbbi időben már önálló ruhadarabként is jelen van, melynek különböző stílusirányzatai alakultak ki. Bár az elmúlt pár napban kissé hűvösebbre…..
Az évszakok váltakozásával előtérbe kerülnek bizonyos edzésformák, mint például a futás, hiszen a legtöbb sporttal ellentétben ezt a szabad ég alatt és a négy fal között is végezhetjük. Van, aki szeret otthon edzeni és szívesen beruház egy-egy fitneszgépbe, mások…..
A kempingezés egyszerű dolognak tűnik, első hangzásra ez csupán egy szálláslehetőség. Azonban ennek is van több féle típusa, módja annak megfelelően, hogy egy fesztiválra készülünk és pár éjszakát szeretnének eltölteni, vagy családdal indulunk el pihenni, vagy egy komolyabb…..
A HRT csapat egy speciális fejlesztésű kasztnit hozott erre a hétvégére, és amelyet csak a monacói versenyen fog használni Liuzzi és Karthikeyan. Colin Kolles, csapatfőnök elmondta: "A Monte Carlo-i pálya speciális igényeket támaszt az autókkal szemben, fontos a jó…..
Az idei szezon első öt futama hozott néhány meglepetést a Formula-1- szerelmeseinek. A bevezetett új szabályok a jelek szerint jól vizsgáztak, és a sok kritika ellenére a Pirelli gumik is teljesítették a megfogalmazott elvárásokat, miszerint a taktikának is fontos szerepe lett a…..
A Renault-tulajdonos mégis feljelenti az F1-pilótát. Adrian Sutil április 17-én, a Kínai GP utáni este vágta meg egy törött pohárral Eric Lux nyakát, a balhé múlt héten derült ki, de a francia üzletember ügyvédei csak most nyújtottak be feljelentést a német ellen. A vád…..
mindentkapni 2011.05.18 08:20:52
@multi84: Állítólag 10M eurós a kártérítési igény, és ez a közlemény csak sürgetni szolgálja az ügyet (mármint az átutalást) szerintem.
Napok óta kering a pletyka a neten, hogy Adrian Sutil részese volt egy "incidensnek" a Kínai Nagydíj után egy night klubban. Ha már több komolyabb (külföldi) weboldal is megemlíti, akkor lehet benne valami, ráadásul a Force India és a Renault is hivatalos közlemény(félé)t…..
mindentkapni 2011.05.18 08:17:52
@vasgyuszi: Valószínűleg az történhetett, hogy mivel a F1-es pilóták igen ritán isznak alkoholt, ezért nem is bírják a szeszt, és ennek a majomnak megártott néhány korty pezsgő.