Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jellina

1 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naszóval, Will Graham egész évados pokoljárása és zuhanása az őrület tengermély kútjába kezd a végéhez érni. A kisfickót az előző részben Hannibál olyan sztoikus arccal mártotta be Jacknél, hogy csak néztünk, ennyire érzelemmentesen gecinek lenni nem sok embernek sikerül…..
Jellina 2013.10.21 07:56:20
@orgyen: Adam almai...Mads Mikkelsen LEGJOBB filmje...pedig en az osszeset lattam...de valoban ez a legjobb...nem is tudom, miert nem kap(ott)nagyobb publicitast....imadom...mint ahogy Mads-et is *ropkodo szivecskek es sohaj*
Most sokakban felmerülhet a kérdés: Villamos New Yorkban? Ha Amerika, ezt a szót általában San Franciscó-val kapcsolatban szokták emlegetni. Ezután sem lesz másképp, hiszen nem az MTA (Metropolitan Transportation Authority) bővítette szolgáltatásait, csupán egy egyszerű szóviccel…..
Kábé 15.000 kalóriát ettem ma...csak azért, mert elhatároztam, hogy fogyózóm....fasz kivan...de tényleg.......ma kábé 20x-ra gondolok arra, hogy evészavaraim vannak. Mindent evéssel reagálok le, rohamszerűen tömöm magamba a kaját, főleg csokoládét és csokoládét és…..