Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kultstáb

3306 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik könyvtárban évekig megtalálható volt egy könyv, a "FÉLELEM NÉLKÜL" című. Ez a könyv néha az "Ismeretterjesztő" könyvek között volt megtalálható, néha a "Pszichológia" között. Azután egyszer csak eltűnt. Valaki kikölcsönözte és nem vitte vissza? Nem. Az ok sokkal összetettebb: új könyvtári…..
Mint köztudott, az állatok különféle tulajdonságokkal rendelkeznek: a róka ravasz, a kismalac agresszív, a hangya nagyon szorgalmas és dolgos, míg a tücsök hedonista, a bagoly bölcs, a medve eléggé buta és lassú gondolkodású, a páva nárcisztikus, a farkast könnyű átverni, stb. Viszont ezeket a…..
A heti menüben az volt olvasható a főétel előtti leves megnevezéseként, hogy kertészleányleves. Poénkodtak is rajta a vicceskedők, hogy ugye, ha a csirkepörkölt csirkéből készül, a marhahúsleves marhahúsból, akkor a kertészleányleves nyilvánvalóan kertészleányból készül, hehehe... Igen ám, de azt…..
- Mi a kábítószerélvezők felsőfokú képesítést adó tanintézete? - A fűiskola. - És mi az, ami még ennél is magasabb képzettséget ad? - A donori képzés...
Híre ment egy faluban, hogy az egyik, egyébként is különc, magának való ember fekete-fehéren az ördöggel cimborál. Mivel a faluban zömében hívő, egyszerű emberek laktak, felkeresték a tisztelendő atyát, hogy vessen véget ennek a gyalázatnak, Isten nevében. A tisztelendő atya először nem vette…..
A nagymama reggel odafordul a kis, elkényeztetett fiúunokájához:- Na, Majcika, kéj a kisz Majcika ed kisz dádás felvágottat?Mivel Marcika szerette a Penny Dárdás felvágottcsaládjából a főtt tarját, ezért bólogatott, hogy igen. A nagymama is bólintott, de nem adott neki semmit. Amikor az unoka…..
A gazdasszony befújja a konyhát légyirtóval. A legyek hamarosan nagyon rosszul érzik magukat, az egyik a hátán pörög, nagy sebességgel.- Mi van, nem jól érzed magad? - kérdezi tőle a másik.- Szerinted?! - szól dühösen a döglődő légy.- Hát, én mondtam, hogy ne ide jöjjünk.....
Két gyári munkás beszélget a szilvaaszaló szobában:- Te, nézd már, mit találtam! Ez nem szilva!A másik nézegeti, beleharap és lenyeli:- Nem szilva, hanem mazsola... Gondolom, ez volt a korábbi termék.- Nem hinném, mert az előbb találtam a gatyámban. - közli a humoros kolléga...
- Mit mond a rossz magaviseletű, iskolakerülő mikrokontroller, amikor rákapcsolják a PICKit4 programozókészüléket?- Mit mond?- Semmit, mert nem tud beszélni.- De azért gondol valamit?- Igen.- Mit gondol?- Azt hogy "Nem akarok tanulni, geci!"..
- Mi történik Pinokkióval, ha hazudik?- Minden hazugság után hosszabb lesz az orra és a végén már menni sem tud, mert orra esik vagy belefúródik az orra a talajba, mint egy dárda.- Mi történik Orbánnal, ha hazudik?- Újabb négy évre megválasztják és a végén teljesen tönkreteszi az országot, milliók…..
- Az évnek melyik dátuma a kis Bence kedvenc napja?- Melyik?- December 31, mert ekkor nyugodtan elmondhatja bárkinek, hogy a kedvenc, beteges szórakozása, hogy szeret belebújni a kormos kemencébe. Mondja is mindenkinek, hogy "Bújék!", "Bújék!" és ekkor nem verik meg érte, sőt, a többiek is…..
- Figyejjé mán, he!- Na, mi van?- Tudod hogy hívták Hámán Kató pasiját?- A Dikkmán Jocót?- Azt.- Dikkmán Jocó...
- Mit mondanak a fizikusok a szeretet ünnepén? - Mit mondanak? - Nincs karácsony Kelvin nélkül...
Kellemes és Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunka Fidesz kormány tagjainak, az ő rokonaiknak, a baráti társaságuknak és a Fidesz minden hűséges szavazójának. (A többi szerencsétlen úgysem része az országnak, mert az ország a Fidesz-KDNP tulajdona, amióta világ a világ, így aki nem vállal…..
Egy humoros, kopaszodó, sőt szinte már teljesen kopasz, nem túl bizalomgerjesztő, 52 éves faszi bemegy a fodrászszalonba és visz magával egy Alain Delon fényképet, ami az akkor harmincas éveiben járó, jóképű, kék szemű színészt ábrázolja befésült hajjal, és miután beül a hajnyíró székbe, a képet…..
Jézus végre másodszor is visszatér a Földre. Büszkén és diadalmasan néz szét, hiszen tudja, hogy a világ nagy része hitt benne és most már azok is hinni fognak, akik eddig nem tették. Igen ám, de akármerre néz, mindenütt kereszteket lát. Hát ez nagyon rossz emlék a számára, hiszen pont ilyen…..
A műsorvezető elmagyarázza, hogy akinek a vezetékneve valamilyen város-, falu-, vagy helyiség neve, az arra utal, hogy az ősei valószínűleg ott éltek. Például a Keszthelyi nevűek Keszthelyen, a Fehérvári nevűek Fehérváron, a Kibédi nevűek Kibéden, és így tovább...Majd azt a feladatot adja a…..
Egy idős férfi rendszeresen dicsekszik a kocsmában: - Én egész életemben nagyon férfias, erős, vonzó férfi voltam. Főleg fiatalabb koromban. Két fő tulajdonságom volt: kacér voltam és mimóza! Kacér, de nem kicsit kacér, hanem a lehető legkacérabb férfi! Szerettek is érte nagyon a nők és…..
A világ legjobb viccei Nemzeti dal 2023.12.08 14:49:38
Petőfi, kezében a verspapírral, kiállt a tömeg elé és zengő hangon, dagadó mellkassal, emelt fejjel, büszkén elszavalta a Nemzeti dalt. Azt a verset, ami reményei szerint felgyújtja a tüzet a szívekben, aminek hatására a nép ledobja a rabláncot és mindent elsöprő erővel szembeszáll…..
A hatalmas méretű és hatalmas erejű buzi meglátott egy forgalomirányító rendőrt amint éppen a forgalmat irányította egy elromlott jelzőlámpás útkereszteződésben. Igen ám, de a buzi erre azt hitte, hogy a rendőr éppen párkereső násztáncot jár, ezért megbaszta...
Teológus professzorok és nyelvészek átfogó kutatómunka eredményeként megállapították, melyek azok a testrészek, amelyeket a vallások fő alakjaival kapcsolatban a legtöbbször felemlegetnek az emberek.Jézusnak a szíve.Istennek a fasza...
A világ legjobb viccei Nemesi cím 2023.12.01 08:24:16
A síró széplány így panaszkodik a legjobb barátnőjének: - Átvert engem! Sokkal szebb, sokkal gazdagabb, sokkal okosabb férfiakat elutasítottam, csak azért, mert nem volt nekik előkelő származásuk... Ez meg azt hazudta nekem, hogy ősi, nemesi családnak az egyeneságú leszármazottja és még a neve is…..
Egy húsfeldolgozó anyagbeszerzője, egy fiatalember és Frankenstein arról beszélgetnek, jártak-e már úgy életük során, hogy valamit féreértettek. - Én elmentem a másfél millió lép és Magyarországon rendezvényre, hogy majd jól bevásárolok belsőségből, erre mikor odaértem, nem volt ott semmi áru, csak…..
Bartók Béla, Kodály Zoltán és Liszt Ferenc versenyeznek, hogy kinek nagyobb a fasza. Mivel mutogatni nem akarják, lévén, hogy ők ennél sokkal kifinomultabb emberek, egyszerűen bemondás alapján hirdetnek győztest: mindenki leírja a cm-ben mért hosszt. A 28 - 29,5 - 32 értékek közül értelemszerűen a…..
Egy áruház reklámszövege: "SPÓROLJ25%-otClubcard  használatával!" Igen ám, de Pista bácsi csak a nagybetűs, első sort olvassa el és így szól magában: "De rendesek ezek, hogy figyelmeztetnek! Már majdnem bementem és vettem valamit..." - ezzel megfordul és bevásárlás helyett hazamegy...