Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mecanik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
mecanik 2011.12.04 20:49:15
@KaWaSaKi: Kedves kawasaki nem kioktatni szeretnélek ,de az a 15x30 cm kicsit kevés.Sajnos egy ismerős rokonát hasonlóan megfontolt ember ütőtte el.Meghalt.Most van ideje átgondolni az embernek,hogy az a plussz 1perc megért egy emberi életet.Kb. ennyi idő a szélvédő letakarítása elől.
Robogó A legolcsóbb legenda 2011.10.19 19:50:00
Egy legenda, egy isten...mai szemmel csak kiskerekű, nagy nehezen hatvannal menő fostalicska, de a maga korában ez volt a király. Sőt, még gyorsnak is számított. Fekvő Minareli blokk, szíjhajtás, dizájnos idom, sisaktartó, akkori viszonylatban nagy test. Ki ne akart volna ilyet?…..
mecanik 2011.10.26 07:44:30
@ZYLO: Kedves Zylo van régi mondás.Olcsó húsnak ............!Ügye tudod a végét.Ezekela a cikekkel az a gond,hogy csak hülyítsék a kezdő tudatlan vásárlókat.Ennek a cikkírónak váljék becsületére,hogy legalább leírja a buktatókat.(késöbb) Az a gond hogy egy ilyen romokat feltámasztani többnyire többe kerül mintha vennél egy normális drágábbnak tünő robogót.Főleg ha még nincs esetleg ismeretséged szerelői körökben és el kell vinni szervízbe,hát lehet ,hogy feladod.
Magamnak sem szeretnék hazudni: egy ezerkettes soros négyes nem arra való, hogy munkába járjak vele. Igaz, majd' mindenkinél gyorsabb lehetek, ha akarok, de nem ez a célom – száguldozzon a reggeli bambaságban, akinek hét anyja van.  A soros négyesnél amúgy is kevés…..
  A Goccia késő ősszel érkezett a TB-hez, a fehér nagykerekű volt a visszfuvar, amikor a Hackert leadtuk. Eleinte nagyon jó idő volt, remekül lehetett vele robogózgatni, igaz a szerény tempó miatt a menetszél hűtő hatása amúgy sem túl nagy rajta. Igazából nem is volt…..
mecanik 2010.01.24 12:23:16
@dextercapo: Igen igazad van a hondával!!!Igen a kinaiak is fejlödnek,ez is igaz.Szerinted ausztriába és még egy néhány közelebbi és távolabbi országban miért nem engedték forgalmazni???Talán azért mert ezekben az országokban nem tudták megmutyizni az ottani hatóságokat!!!Egyébként elnézést minden kínai robogótulajdonostól,egyszer próbáljatok már ki más tipust is.Én eddig bárkivel beszéltem aki ezt megtette,de ha elolvasnád a kommenteket a többség is egyet ért.Egyébként ha ez egy javuló minöség mint ahogy ezt te gondolod akkor hogy lehet,hogy ugyan azt a blokkot szerelik már lassan tíz éve pl. a robogóikba. (Yamaha licenc néven hirdetve.Egyébként szinte semelyik alkatrész sem egyezik meg a yamahával,a minőségéről nem is beszélve)Ne haragudj de a fejlődést a külső megjelenésen kívűl nem látom.Egy szóval ne ajnározzuk már ezeket a robogóket ,és főleg ne emlegessük(egyenlőre)őket egy platformon a már bevált és BIZONYÍTOTT más minőségi motorokkal.