Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sinkovits

218 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van csöpp világunkban egy igazán komoly probléma, amiről sajnos eleddig nem igazán hallottunk. A neve Webcam Child Sex Tourism (WCST). Hallottál már Róla? Elég szörnyű egy dolog.. Gyakorlatilag arról van szó, hogy gazdagabb országokban élő férfiak fejlődő országban élő, nehéz…..
Kis hazánk fővárosa tűzön-vízen át keresztül vitte a hajléktalanok büntethetőségét (?) lehetővé tévő rendeletet, melyre több kerület még rá is licitált. Ugyan Bécsben "csupán" a Városligetből tiltották, "lakoltatták ki" - éppen télen - a hajléktalanokat, jól mutatja a…..
Nincs jobb reklám az elégedett vásárlónál! Norvégiában a hibrid Toyota tulajok nem csupán elégedettek, de nagyon büszkék is tulajdonukra. Erre, és egy jól bevált autós promócióra, a tesztvezetésre húzta fel Facebook kampányát a Saatchi Norway, e kettőt ötvözve és megalkotva…..
Az alacsony budget azért szuper nagyon, mert jó eséllyel roppant ötletes és vicces reklámokat képes eredményezni. Megvan a Hét év vágyódás c. film forgatásán készült ikonikus kép Marilyn Monroe-ról, mikor a metró szellőzőjére lép? Hát persze, hogy meg! Vélhetőleg…..
A szivárványszínű Google Doodle mellett a kanadaiak is kitettek magukért, pontosabban egy kanadai intézet (a Sokszínűség és Befogadás Intézete). Szánkó című szpotukkal üzennek és támogatásra szólítanak fel, a FB profilképünk lecserélését…..
Bárcsak ez az általam imádott, hidegkirázós videó egy brand kampányfilmje lenne, hogy legközölhessem a blogon.... hopsz! ;) ..
Digitális Marketing Blog imaGE 2014.02.06 20:56:58
A General Electric új imidzsvideójában egy kislány meséli el nekünk, hogy mivel is foglalkozik az anyukája a GE-nél, mindezt a sok csodát persze gyermeki képzelőerejének szemüvegén keresztjül láttatja. Kedves. ..
Egy szpot erejéig visszatérnek a 80-as évek legnagyobb kedvencei: A RadioShack nevű elektronikai áruházat egy figyelmeztető hívást követően ellepi és kipakolja a 80-as évek krémje, és elhordják a 80-as évek - általuk joggal visszakövetelt - cuccait. Így az áruház előtt nincs…..
Mire jó egy drón? A Lakemaid Beer felfedezte, hogy ezek a csöpp kis drónok éppen elbírnak egy rekesz sört. És lévén a kereskedelmi használata a drónoknak még szabályozatlan, és éppen ezért e tevékenység felfüggesztésére szólították fel a céget, talán ez tette a legjobbat a…..
Igazából mennyibe fáj Neked a cigi? 970? vagy már a lélektani ezresen felül van? Bármennyiért is veszed, annál többe kerül. Az alábbi videók rávilágítanak erre: Nem rossz koncepció, mégis a best ever cigi prevenció szerintünk ez!  ..
A Super Bowl-nak vége, ideje új reklámok után nézni. Máris itt van egy nagyon kedves hirdetés: Ismerkedj meg egy igazán elszánt és szerető apa történetével ebben a csodálatos és megható Bell whisky reklámfilmben! #nospoiler Hasonló jóságokért katt! ..
   Két legyet ütsz egy csapásra és még jól is érezheted magad tőle? Napjaink két legégetőbb egymással éppen ellentétes irányú problémájára, a milliók halálát okozó elhízásra és a szintén milliók halálát okozó éhezésre nyújt egyfajta megoldást a…..
  A hét elején, január 28-án elérhetővé vált elsőként Xbox One-ra a Call of Duty: Ghost első pályacsomagja az Onslaught. Az Onslaught, amit az alább megtekinthető nagyon erős, félelmetesen jó kisfilmmel támogat meg a kiadó, az Activision. A videó címe: CODnapped - a Call…..
"Az életben nem lehetünk meg kompromisszumok nélkül. Alkalmazkodnunk kell másokhoz is. De nem szabad olyan kompromisszumokat kötni, amelyeket nem tudunk elviselni." /Popper Péter/Az Audi lenyűgöző járműiről ismert, az autómárka most egy roppant furcsa állatot fejlesztett. A Super…..
Az egyik legerősebb és legjobban szeretett Bud reklám folytatásával készül a sörmárka a Super Bowl-ra. A "Testvériség" elnevezésű szpotban a csecsemő paci Clydesdale és gazdája történetét ismerhettük meg, ezúttal pedig egy édes 10 hetes a biztonságot jelentő almot…..
  Melyik város ugrik be először, ha azt mondom: "a villamosbarátok Mekkája"? Naná, hogy Lisszabon! A villamos annyira jellegzetes, annyira meghatározza a városképet, hogy nehéz is tőle elvonatkoztatni. A 28-as villamos körbejár a városban, mindenütt egy megállójára…..
Egy nem is olyan régi posztban láthattuk, hogy a Volkswagen precíz marketing-mérnökei rájuk jellemző módon már nagyon dolgoznak a Nagy Játékra szánt reklám-szpoton, erről tettek közzé egy milestone videót. Érthető, elvégre Ők voltak azok, akik minden idők legfelkapottabb…..
Már csak 50 nap van hátra a nagy összecsapásig. Amíg a sportvilág a Super Bowl-t várja levegőt visszafojtva, a reklámvilág a reklámblokkra koncentrál, a brandek összecsapására vár, arra, hogy mely szpot határozza meg legalább egy éven át a közbeszédet. Az AXE legfőképpen…..
Nos igen, a Volkswagen-nél már begyújtották a kreatív rakétákat és ahogy láthatjuk a németekre jellemző hideg logikával egy tökéletes algoritmust dolgoztak ki a laborban (!!!) a lehető legnépszerűbb reklámszpot elkészítése érdekében a közelgő Super Bowl-ra. Vélhetőleg nem…..
Számos módját választhatja az ember az életnek annak érdekében, hogy igazán jónak értékelhesse azt. Elmélyülhetsz a Kabbala-ában, követheted a mediterrán diétát vagy bemagolhatod a Kama Sutra-át. Az alábbi videóban egy gazdag, tétlen férfit ismerhetünk meg, aki mindent…..