Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hovamit

52 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyűjtőpont Lakhatást! 2010.12.15 09:23:42
 ..
A Noha Stúdió és Alkotóműhely gyűjtést szervez a Burattino Általános és Szakképző Iskola számára. (Ez egy külön akció a hozok-viszek polcuk mellett.)A ruhákat, könyveket, játékokat, vagyis az adományokat a Nohába várják 2010. december 5-ig. A Noha címe: 1137. Budapest,…..
A Noha Stúdió és Alkotóműhely Budapesten, a XIII. kerületben található. Van itt minden, a szó legjobb és legszínesebb értelmében - gyermek- és felnőttprogramok, alkotókör, képzőművészeti vegyesbolt, tesi, mozgás és ének-zene.Sőt! A Noha bejárata előtt található egy polc,…..
Gyűjtőpont Írj nekünk Te is! 2010.11.17 13:57:01
A jobbra-balra pakolgatott cuccaid legjobb helye nem mindig a lépcsőházi kukában, hanem inkább az adománygyűjtőben vagy a tematikus hulladékgyűjtőben van. Nem tudod, hol találsz ilyen gyűjtőpontokat? Mi sem! Ezért jött létre ez a blog, hogy összeálljanak a magyarországi…..
Gyűjtőpont ReHűtő 2010.11.17 13:54:50
Beköltözéskor az első dolgok egyike, amit megveszünk, a hűtőszekrény. És az első is, amit kidobunk. Nem mindegy azonban, hogyan "dobjuk ki" a már nem használatos hűtőnket."A hűtőket, fagyasztókat az elektronikus vagy e-hulladékok közé soroljuk a szelektív…..
2010. november 19-én, pénteken 19 órai kezdettel a vörösiszap károsultjainak megsegítésére segélykoncert kerül megrendezésre a budapesti Jégpalotában (1046, Budapest, Homoktövis utca 1.).A rendezvény fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, az Országos…..
Gyűjtőpont Pecás Karácsony 2010.11.12 10:35:42
"Az elmúlt évek gazdasági és pénzügyi válsága következtében sokan elvesztették munkahelyüket és spórolni kényszerülnek. Érthető módon sajnos ilyenkor elsősorban a családok számára a létszükségletet nem jelentő szabadidős hobbi tevékenységek kerülnek a…..
Kortárs képzőművészek alkotásai kerülnek árverésre november 25-én, a Pagoda Galériában. A befolyt összeggel a Bethesda Gyermekkórház égési sérülteket kezelő osztályát támogatják. A művészek jelentkezését a következő telefonszámokon várja Együd Gábor vezérigazgató…..
Gyűjtőpont Happy Xmas, Happy Xbox 2010.11.09 10:23:51
Sokan tiltakoznak az ellen, ha pc-s játékokat, wii-t és Xbox-ot kapnak a gyerekek karácsonyra. Mi van akkor, ha megfordul a helyzet, tehát ha az Xbox az valamit karácsonyra? "Az Xboxklub.hu az elmúlt évekhez hasonlóan gyűjtést szervez, amelynek keretében egy Xbox 360-al,…..
A jótékonysági koncert nagyszerű példája a "kellemeset a hasznossal" dolgoknak.Az Angyalok az autistákért program keretében ad karácsonyi jótékonysági koncertet a Bolyki Brothers, az esemény teljes bevételét az Austista Segítő Központ ellátottai, illetve a Ferences…..
Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány"Budapesten és környékén évente több mint 3000 gyermekhez riasztják a mentőket. Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és…..
A gyűjtőpont blog célja az adománygyűjtéssel és -elosztással kapcsolatos információk megosztásán túl, hogy olyan történeteket, akciókat, működő gyakorlatokat is bemutasson, amelyek és akik más emberek, sőt, mindennapjaink jó irányban történő fejlődéséhez is…..
Próbáltam kitenni oldaldobozban különböző linkeket, de nem sikerült. Azt szeretném, hogy a blog egyik oldaldobozában megjelenjek különféle linkek. Csináltam már korábban ilyet, de most nem sikerül. Sem a tudatos szerkesztés, sem a jó szerencsében bízó kattintgatás nem…..
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat lelkes dolgozóinak kezdeményezésére létrejött, főleg hajléktalanokból álló rock banda, a Happy Street Boys a XX. kerületi, az egyesület által üzemeltetett idősek otthonában próbált már hónapok óta. A mai napon lett volna teljes az összhang,…..
Azt hiszem, a MikulásGyárról már mindenki hallott és ennél is többen vitték már és viszik ajándékaikat a Felvonulási térre, ahol az 2010-ben is működik. A jóságos Mikulás gyára legalább olyan gőzerővel dolgozik, mint egy nagytőkés üzeme, az itt végzett munka azonban…..
A MikulásGyár a 2010. december 9. és 19. között megrendezésre kerülő központi eseményeihez keres Önkénteseket. Vidám, jószándékú 18 és 60 év közötti jelentkezőkre számítanak, akik az igen nemes, hangulatos, nagy hagyományokkal rendelkező,…..
A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány 2010-ben is meghirdeti több éve sikeres adományozói programját, az “Adj egy könyvet karácsonyra!” segítő akciót.2010. november 1. és december 15. között az alapítvány gyűjtőhelyére személyesen vagy postán juttathatod el dobozba…..
Ismeretlen szerzőtől... a "badge"-et pedig köszönöm :))   A modoros online tanácsadó  A modoros online tanácsadó a webipari kasztrendszer egyik legjobban beazonosítható és legkarakteresebb eleme. A modoros online tanácadó a Facebook legnagyobb hazai…..
hovamit 2010.11.04 09:57:33
A Kifőztük csapata karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez. Ehhez közel 115 gasztro bloggert sikerült felkérnie a kiadványhoz, melyben karácsonyi ételek, italok, előkészületek olvashatóak. Az adományokat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével juttatják el a…..
... és más egyéb felajánlásra váró tárgyad, akkor azt várja a Magyar Hospice Alapítvány."HOSPICE – Hozzájárulunk a daganatos betegek egyénre szabott ingyenes ápolásához, fájdalomcsillapításához, a méltóságuk utolsó pillanatig való megőrzéséhez és családjuk…..
Gyűjtőpont Hozz Zoknit! 2010.11.03 11:23:00
A Menhely Alapítvány 2010. október 15. és december 22. között „Hozz zoknit!” akcióval hívja fel a figyelmet a hajléktalanság nehézségeire. A „Hozz zoknit!” felhívásukra érkező adományokat folyamatosan fogadják, az összegyűlt zoknikat karácsonyi…..
Blogunk már megkongatta a karácsonyi ajándékgyűjtés első harangjait, amely igazából csak egy kis csengettyű a Baptista Szeretetszolgálat akciójához képest. Ők ugyanis, 2010-ben ismét megkezték a Cipősdoboz akciójukat, amely során december 1-20 között várják ajándékaitokat,…..
Nemsoká Karácsony. Nyugalom, nincs cukormáz, vásárlási propaganda - éppen ellenkezőleg. Idén Karácsonykor inkább Te adj, minthogy tőled vegyenek el. Hogy jön ez össze? Karácsonykor ajándékot adsz. Jól átgondoltad, hogy kinek mit? Mi most kezdünk el rajta gondolkodni - és…..
"Senkit ne eresszetek az útjára úgy, hogy jobbá és boldogabbá ne tennétek!" /Teréz Anya/ Gyakran előfordul, hogy nem tudjuk, hogy különböző javainkat kiknek ajánljuk fel.Ebben segít az adhat.hu weboldal. Kereshettek a támogatásra váró civil szervezetek között,…..
Gyűjtőpont Dabas is segít 2010.10.19 18:22:36
Magyarország eddigi legnagyobb vegyi katasztrófája történt októberben. A Kolontár mellett lévő timföldgyár iszaptartályának gátja átszakadt, egymillió köbméter erősen lúgos, szennyezett iszappal árasztva el Kolontárt, valamint a szomszédos Devecsert és…..