Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lawjer

13 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futni mindenhol lehet, pont ez az egyik legjobb benne. Legyen szó a sivatagról, a Mont Blanc környékéről vagy éppen a Dunapartról. Budapesten a futás talán legnépszerűbb helyszíne a Margitsziget, végül is van ott egy futópálya vagy mi.Vannak azonban olyanok, akik szerint…..
Végre itt a nyár! Ennek elsődleges jele a napsütésen, gyöngyöző homlokon és foltosra izzadt ingeken kívül, hogy a női lakosság nagy része megszabadult a felesleges ruhadaraboktól, előkerült a spagettipánt és a mini ruha. Kivillannak a combok, dekoltázsok, egy-egy merészebb ruha…..
Az amerikai Jordan Romero május 22-én, szombaton 9 óra 45 perckor feljutott a Mount Everest csúcsára. Ebben még nem is lenne semmi különös, csakhogy a kis Romero még épp hogy túl van első merevedésén, 13 éves.  Mindenesetre amerikai módra felépítették a kis hegyi…..
Görényhajnak nevezzük azt a napjainkban reneszánszát élő hajszobrászati trendet, melynek célja egy tengerészgyalogos fején kedélyesen sütkérező görény (mustela putorius) képének minél tökéletesebb megidézése.Rendszertani és evolúciós szempontból talán az az elmélet…..
Manapság a csapból is az folyik, hogy mindenki tegye le a kocsit, a fenekét pedig tegye fel egy BKV járatra. Ezzel teljesen egyet is értek, és pártolom, hogy lehetőség szerint ne kocsival járjuk a belvárost, mert leginkább magunkat szivatjuk ezzel. Ezzel egybecseng a P+R remek gondolata,…..
Érthetetlen, hogy a bíróságok miért nem képesek felvenni a XXI. század által megkövetelt tempót. Mintha megállt volna az idő: a jogszolgáltatás (figyelem, nem igazságszolgáltatás!) eldugult, egész egyszerűen működésképtelen a rendszer a mai…..
Minden negyedik évben fontos a politikai pártoknak, hogy megmutathassák az embereknek, mennyi pénzt is tudnak elkölteni (szerintem teljesen feleslegesen) a város elcsúfítására. Mintha attól függne, hogy balra, középre, jobbra, előre vagy hátra szavaz a szerencsétlen…..
Soha ne gondold, hogy ennél már nincs lejjebb! Vajon mi játszódik le annak a szánalmas alaknak az agyában, aki egy gyermekkórházat rámol ki? Nyilván nincs se gyereke, se lelke, se agya az ilyennek, de hogy büntetést érdemel az biztos. Nem elég hogy elvittek…..
Ecetes László naplójából:2004 tavasz: Végre akció az autókereskedőnél! Lecseréltük a 20 éves csotrogányt egy újra. Alig gurultunk ki a szalonból, az asszony már próbálgatta az elektromos ablakemelőt, a gyerek a CD-s rádióval játszott, én meg tekergettem…..
Lawjer 2010.02.23 16:37:29
@Kerek Perec: Köszi az index használat megjegyzését, nagyon jó gondolat. Felvesszük a bünti listára, természetesen a rosszul beállított fényszórókkal együtt.
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
Lawjer 2010.02.12 13:18:27
Ténykérdés, hogy az ebek mindig oda szarnak, ahová nem kellene. Ezért azonban nem dorgálhatjuk meg őket, hiszen nem ismerik az utóbbi pár évszázadban kialakult szarási etikettet, hanem ősösztöneiktől vezérelve akkor és ott tolják ki a kulát, ahol éppen az inger éri őket, mint…..
Nem kell hozzá tudományos fokozat, hogy megállapítsuk, finn rokonaink nem az Urál lábánál fejlesztették ki a szaunázás évezredes kultúráját, mert akkor talán ránk is ragadt volna belőle valami. A wellness térhódításával most gyorstalpalón próbáljuk behozni lemaradásunkat,…..
Mindig is volt háziállatom, csak a klasszikusok (hal-papagáj-macska-kutya) az egzotikus állatok (varánusz, madárpók, piton vagy oroszlán) otthoni tartása soha nem vonzott. Az állattartás felelősséget is jelent, legalábbis nálunk, normális embereknél. Soha nem értettem, hogyan…..
Lawjer 2010.01.19 10:03:36
@Rozi: Amikor (mondjuk) 130-al közlekedsz az autópályán nem feltétlenül számítasz ilyesmire és mire felfogod mi történt kb. esélyed sincs visszamenni (leglábbis esetemben így volt). Nem mintha mentegetőzni szeretnék.
Azon kívül egy kutyát üldözni az autópályán viszonylag nehéz lehet, de persze akkor ezt nem is mérlegeltem.
Nyilván lehetett volna másképpen is eljárni, nem akarok ezzel vitatkozni.
Lawjer 2010.01.19 17:50:24
@Rozi: Kösz a tanácsot, nem tudtam. Már megérte megírni a posztot, ha ezzel a tanáccsal valaki (akár én) megment majd egy kutyust.
Azóta van internet a zsebemben, így lehet könnyebben jutok infóhoz, igaz az is balesetveszélyes.
A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.Miről ismerszik meg a faszirigy lány?Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és…..
Lawjer 2010.01.30 23:19:13
A dohányzás életstílus. Legtöbben szinte észre sem veszik és már a dohányzás nyújtotta életritmus rabjai. Milyen már a kávé cigi nélkül? És mit csinálsz szex után? Hogy kínálod meg a csajt cigivel, ha nem dohányzol? (Egy ismerkedési lehetőséggel kevesebb.) Hogyan…..
Lawjer 2010.01.27 15:09:07
@Manbeast: Jók a bünti ötleteid. :-)
Megnyugtatásod érdekében: A leírásod szerint nem egy tahó módon dohányzó valaki vagy, azaz a cikk nem Rólad szól.

"Jóravaló dohányos"-nak nem a fenti okból finganak az orra alá :)
"Szép napot, kis kezét csókolom! Sebestyén Kázmér vagyok, az APEH ellenőr… helyett az az emberke, aki megváltoztatja az Önök életét. Látom, az előbbit majdnem elhitték, ne vegyék zokon, mindig viccelődöm, ilyen a természetem.Milyen kis fiatalosak! Megáll az ész!…..
Lawjer 2010.01.25 11:04:58
@SárgaEminenciás_sargacsik.hu: kérlek mondj egy ilyen terméket példának.

Alapvetően nem arról van szó, amikor Te hívod ki a biztosítási/telefon/hitel stb. ügynököt, mert szükséged van rá.
Két lényeges dolgot előre leszögeznék:Egyáltalán nem vagyok egy harcias környezetvédő. Néha kifejezetten idegesít, hogy a természetért aggódók gyakorlatilag mindenhol megjelennek, ahol megneszelik, hogy valami épülni fog. (Erőmű, autópálya, híd, kerti wc, sarki gyros-os,…..
Röviden ismertetem a helyzetet, a parkolást egyszer már kifejtettem hosszabban. Már 2008-ban is levettek azért, ha a körúton álltam, pedig itt lakom, de a körút a fővárosé, nem a kerületé, állok a mellékutcákban. Drágább lett a parkolás az egész városban, ezt is elviseltem.…..
Lawjer 2010.01.23 15:42:31
I@Valaki más: céges mobillal próbálj meg parkolni, ha a kocsi privát... Én lennék a legboldogabb ha mobilparkolás működne nálam
Lawjer 2010.01.23 17:14:25
@csintapala: köszi a tanácsot, lehet ez lesz.
Persze mindent meg lehet oldani valahogy...

Ugyanakkor ha havonta kifizetek parkolásra egy kisebb vagyont (mert nem akarok csalni és fizetek, holott sajnos egyszerűbb lenne egy rokkant igazolvány beszerzése vagy simán leboltolni a parkolóőrrel...), akkor elvárható lenne, hogy ezért a pénzért megteremtsék a fizetés lehetőségét, működő automatákkal.
Szerintem az lenne a természetes, ha azokat a telibevert parkoló automatákat normálisan karban tartanák.

Ha én ilyen szolgáltatás nyújtanék az ügyfeleimnek, akkor nem sokáig élnék meg belőle...
Tegnap egy a születéshez kapcsolódó eltulajdonítást elemeztünk, ma pedig egy, az utolsó lehelet utáni lopást elevenítünk fel. Ezzel is illusztrálva, hogy a tolvaj szakma milyen szépen leköveti az emberi életutat. Life-long stealing vagymi...Koporsó, lopás, váltságdíj,…..
Állítsák meg, lopják a maradék méltóságunk!!!Pár hete (gyaníthatóan szociális rászorultsági indokkal) eltulajdonították újszülött lányom első verdáját. Aki hasonló folklórban éli mindennapjait, tudja, mibe kerül egy ilyen többfunkciós csoda, de az erkölcsi, morális…..
Lawjer 2010.01.21 13:22:21
@zetiz: A Paprika és Bodnár Attila szerzeményekkel történő kínzást nagyon adom.
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
Lawjer 2010.01.20 19:36:49
@juliusbond: Érdekes egy "nemzetváltást" egy munkahelyváltáshoz hasonlítani, de valóban csak felfogás kérdése a dolog.

A nemzeti válogatottban játszani legyen megtiszteltetés és ne (zseb)pénz, sértődöttség vagy bármi más kérdése. Aki ezt nem így gondolja, legyen bármilyen jó is, menjen ahova akar.

Felmerül bennem a kérdés, hogy nem kellene-e ilyenkor "nevelési" díjat fizettetni a honosító állammal.
- Figyu Laci! Simogasd már meg láncfűrésszel azokat a rohadt nyárfákat! Nem látom tőlük rendesen, ahogy Palika dönget a dzsetszkível.- Pazar ötlet kiasanyám! Legutóbb is égett a pofám az irigységtől, hogy a Fux Janiék milyen faszán rálátnak az apátságra a lanzsból.…..
Lawjer 2010.01.20 12:49:48
@873ujr3rk: Jó témák, írd meg és ha jó a poszt kirakjuk.
Aktuális kérdés még, hogy mit érdemel, aki nem érti/érzi mire való ez a blog?

Büntetés javaslatom: a megcsonkított fákat gyökerestül kelljen kiásnia és helyettük újat telepíteni.
Lawjer 2010.01.20 13:18:23
@873ujr3rk: Köszönjük Emese. Látom egy nyitott könyv vagyok számodra...
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
Lawjer 2010.01.19 17:56:25
@tibike3: Mindezt mondjuk egy Gyurcsány vezetéknévhez, na az lenne igazán perverz és nagy büntetés a gyerekeknek.
Margaret Thatcher nem végzett elég alapos munkát a szakszervezetekkel, vagy csak messze vagyunk a szigetországtól ahhoz, hogy az ott elért eredmények tovagyűrűző hatását mifelénk is érezzük. A magyar sztrájkol reggel, délben, este. Néha szent cél érdekében, néha csak azért,…..
Aki születéskori nevéről nem ismerné fel, annak segítek egy kicsit: a vuvuzela az afrikai szurkolók körében népszerű, kb. egy méter hosszúságú műanyag kürt, amelynek "köszönhetően" tavaly élvezhetetlen volt a labdarúgó konföderációs kupa (hacsak nem használtuk…..