Regisztráció Blogot indítok
Adatok
További magyar hang

0 bejegyzést írt és 653 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Zsófi tollkabátja úgy eresztette magából a pihéket, mintha a kabát alatt folyamatos párnacsata zajlott volna. Akinek már volt ilyen, az tudja, hogy egy-egy toll néha normális, de itt nem csak ennyiről volt szó, úgyhogy Zsófi tudatos vásárlóként visszavitte a kabátot és kérte a minőség…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll. Radics Gigi két év után döntött úgy, hogy nem akar még egy évadban szerepelni, inkább a zenei karrierjére koncentrál, írja a Blikk. "Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel,…..
Jon Favreau a Vasember rendezője készíti majd az első élőszereplős Star Wars sorozatot, ami a Disney, saját streaming oldalának lesz az egyik legnagyobb dobása. A projektről eddig ennyit lehetett tudni, éjjel azonban Favreau feltöltött egy képet az Instájára, amiből kiderült néhány alapvető…..
Naszóval. Az RTL szeretné, ha az első két szigetes kalandra nem úgy gondolnánk, mint a mostani előzményére hanem mint az érdekes arcú rokonra, akit nem nagyon mutogatunk, amikor kisgyerekkel jönnek látogatóba hozzánk. Mi ettől még ezt a mostanit a negyedik évadnak tekintjük. És nem bírom ki, és…..
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
További magyar hang 2018.06.13 16:42:06
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
További magyar hang 2018.05.30 14:38:44
Ez a rácson túliság nagyon cool. Ha az nem az áruház területe, akkor mégis hová tartozik? Közterület, vagy mi?
Amúgy az ilyen cimkés dolgot az egyik pécsi Intersparban maxolták ki pár éve, 0,5 l-es Unicum olcsóbban, alaposan megnéztem a cimkét, még a vonalkód alatti számokat is egyeztettem mielőtt a toligába raktam, csak a 0,5 l-es volt akciós, tévedés kizárva. A pénztárnál persze ~500 Ft-tal magasabb ár jelent meg a kijelzőn, normál hangnemben jeleztem, hogy a polcon nem ez volt az ár, a pénztáros mondta is, hogy a Vevőszolgálaton visszaadják a különbözetet. Ok, a Vevőszolgálaton szintén normális hangnemben reklamáltam, hogy a polcon kiírt ár és kassza-rendszerben lévő ár eltér az én káromra. Visszakérdezett, hogy elhoztam-e a polcról a cimkét, nem hoztam el. Lefényképeztem-e a cimkét, nem. Akkor egy kis türelmet kér, és ott a fülem hallatára telefonált egy kollégának, hogy azonnal cserélje ki a cimkét, majd visszafordult hozzám, mondta, hogy viszontlátásra. Továbbra is normális hangnemben firtattam, hogy a különbözetet visszafizeti-e nekem, nem fizet ő vissza semmit, mivel nem hoztam el a cimket és nem is fényképeztem le, és épp most cserélik ki, ezért úgysem tudom semmilyen módon bizonyítani az igazamat, tehát ő nyert. És ez szó szerint elhangzott: “...én nyertem.” Elkértem a Vásárlók Könyvét, beleírtam az esetet kb. így mint ahogy most leírom, majd par hétre rá jött egy levél a Fogyasztóvédelemtől (v. nem is tudom már, hogy honnan), az esetet kivizsgálták, mivel nem bizonyítható az igazam, ezért le is zárták, a viszontlátásra.
Tanulság: ilyesmi esetben még a pénztártól azonnal visszamenni, cimkét lefényképezni (time stamp on) és/vagy elhozni!
További magyar hang 2018.05.30 23:56:56
@Thundergod: Mobil ≠ Total
Két külön cég, a Total-nak van Classic nevű terméke, a Mobil-nak nincs, ennélfogva nem vásárolhattál Mobil Classic 5W40 olajat, mert olyan nem létezik.
comment:com Ez nektek bajusz? 2018.05.17 11:44:44
Vannak olyan ikonikus dolgok, melyek úgy hozzánőttek egy-egy karakterhez, hogy azok nélkül az illetőt nem lehet komolyan venni. BB Évi nyuszis baszópapucsa, Berényi Miki kopasz feje, Magnum bajsza. És baszki, Tom Selleck úgy hordta azt a bajuszt, meg a tökét láthatóan rémesen szorító, a combtőnél…..
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
A Fox elkaszálta a The Last Man on Earth, a The Mick és a Brooklyn Nine-Nine című sorozatait. Teheti, persze, de basszameg, a The Mick az egyik kedvencem volt, Klág kolléga meg a másik kettőt siratja itt mellettem, szóval vigasztalhatatlanok vagyunk...
Kétségtelen, hogy a Netpincér az egyik legjobb dolog, ami az éhes emberiséggel történhetett. Azt viszont úgy tűnik, nem árt megjegyezni, hogy ők csak netes közvetítők, szerződés a kopogó szemű delikvens és konkrétan az étterem között jön létre, így aztán probléma esetén sok segítséget ne várjunk…..
Nem felejteni a Magyarországról kivonuló FOX hattyúdalának is tekinthető nyolcadik évad hamarosan indul, az amerikai vetítés hajnali 3-kor lesz tán, de este tíztől már szinkronnal is megnézhető a zombis túlélőkaland, amiben még mindig Negan a főellenség, Rick meg a szokásosnál is jobban meg van…..
További magyar hang 2018.02.23 08:54:15
A Tesco házhozszállítás a szerencsés nagyvárosokban forradalmasította a bevásárlást. Nem kellett többé se autóba ülni, se sorok közt bolyongani, se hülyeségeket impulzus megvenni, csak néhány klikk, és a havi nagybevásárlás feljön a harmadikra, és egyszerűen landol a konyhaasztalon. Persze mint…..
Nem teljesen érthető a Vodafone ténykedése a január 1-jével 18%-ról 5%-ra csökkenő áfacsökkentés kapcsán. Vajon mi lehet a magyarázat egy ilyen mondatra az ügyfélszolgálattól: "...a jogszabály ugyan kimondja, hogy a  2018-ra eső időszakot 5%-os  áfatartalommal kell kiszámlázni, de a Vodafone ennek…..
"A legértékesebb elveszett csomag"  kihívásunkat egy egyszeri (és nem is túl jó) kínunkban röhögős viccnek szántuk, egyáltalán nem számítottunk rá, hogy a valóság és olvasóink egyre ijesztőbb számokkal fognak beszállni a versenybe. Az eddigi listavezetőnk a 160 ezer forintos tévéjét kereste a Postán…..
Marsi Anikó szemmel láthatóan nem állt a helyzet magaslatán, amikor egy tinédzser által szexuális zaklatással vádolt mentősökről szóló hírt konferált fel a Tények hétfő esti adásában. A felvételen Marsi többször is belezavarodik a mondandójába, zavarbaejtő teljesítménye pedig könnyedén Demcsák…..
Még soha nem nyert külföldi előadó a magyar X-Faktorban, de együttes sem, ma ezt is megéltük. Gáspár Laci volt a mentoruk, tehetségkutató-veteránok, a cseh-szlovák közös X-Faktorban már van egy második helyük. Kár, hogy minden előadásuk tökegyforma, és legfeljebb egy bárban, liftzenének vagy…..
Elégedett a TV2 az Áll az alku teljesítményével, úgyhogy folytatják a műsort, olvasható a csatorna pénteken kiadott közleményében. Mint írják szerződést hosszabbítanak Gundel Takács Gáborral, aki 2018-ban is marad a táskás műsor házigazdája. ..
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..