Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonatellaDonna

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Doktornő! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, és a Facebook oldalon is követem a bejegyzéseket. Sajnos nekem is volt mélyvénás trombózisom, térdhajlat alatt, 6 éve, genetikai okok miatt. Azóta és életem végéig véralvadásgátlót szedek, próbálok a helyzetnek…..
DonatellaDonna 2017.06.06 13:36:36
Szűrés kompresszióra: hdishop.hu/harisnya/kompresszios-harisnya.html
Így könnyedén megtalálható a megfelelő harisnya
MOSTANTÓL IDE KATTINTVA ÉRHETED EL RÉGI ÉS LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINKET Olvass el más érdekes melltartós blog cikket: Melltartó körkép - femina.hu Farmaparadox értekezése a kompressziós harisnyákról: Farmaparadox harisnya ajánlója Sportmelltartót szeretnél? Olvasd el ezt a szuper nők lapjás…..
Fashion Victim Divatos harisnyák 2011.11.08 20:50:00
A http://tightsplease.co.uk/ oldalon lehet rendelni divatos harisnyákat, fehérneműket, zoknikat, leggingseket, stb. Itt van néhány közülük, amik a legjobban tetszenek nekem. Az első két Henry Holland harisnya merész, de nagyon ötletes, a másik kettő Wolford pedig klasszikus…..
DonatellaDonna 2012.05.21 16:46:52
Múlt héten megkezdett melltartótörténeti sorozatunkban eddig javarészt az előzményekről, elsősorban a fűzőkről esett szó, a második részben azonban már elérkezünk a 20. századba, és a mai értelemben vett melltartók történetének eddigi egyetlen évszázadát fogjuk részletesen górcső alá venni. Mint…..
Új posztsorozatot indítunk itt, a Melltartó blogon, mégpedig történeti, sőt történelmi vonatkozásút. Arról lesz szó, hogyan is jutottunk odáig, hogy manapság a női ruhatár elengedhetetlen kellékét képezik a melltartók. Sorozatunk több részes lesz, hogy egész pontosan mennyi, azt még mi sem tudjuk,…..
Néhány fontos szempontot említenék most itt meg. - Talán a legfontosabb hogy a melltartó legyen kényelmes . A pántok ne legyenek túl feszesek, illeszkedjenek a testhez , ha túlságosan keskeny a pánt akkor bevágja a vállunkat ezen könnyedén segíthetünk egy vállpárnával. - A JÓ melltartó mindenhol…..