Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hirsch Attila

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces Csajozós szövegek Azt általánosságban elmondhatjuk, hogy ha egy férfinak sikerül a nőt megnevettetni, akkor sokkal nagyobb esélye van arra, hogy összejöjjenek, vagy, hogy vonzalom alakuljon ki a nőben.Sokak számára viszont problémát jelent az, hogy a nőket…..
Csajozós szövegek, és a csók  ..
Csajozós szövegek buliban A férfiak jelentős hányada, a buliban való csajozást kedveli a legjobban.Annak érdekében, hogy ne kerülj be te is a "na már megint egy pasi aki fel akar szedni" kategóriába, más szöveggel kell próbálkoznod, mint a többi férfinak.Gyakorta…..
A csajozós szövegek(A nő felvitele, a lakásra) A most következőkben tipikus csajozós szövegeket fogok veled megosztani, amiket én gyakran használtam.Az egyik ilyen szöveg, ami nagyban megkönnyíti, hogyan vigyél fel nőt a lakásodra, és ezt most be is mutatom…..
A csajozás buktatói..
A csajozós szövegek előnyei Milyen előnyei vannak  csajozós szövegeknek?Azonnal és instant módon felhasználhatóak. Ha éppen nincsen semmi a tarsolyodban, és nem érzed magadat elég kreatívnak az ismerkedés, és a csábítás területén, akkor ezek éppen megfelelőek…..