Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kéjenc

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DL-nek rojtosra kellett beszélnie a száját, hogy visszaszerezze 30 ezer forintos kaucióját a Maszka.hu jelmezkölcsönzőtől, amit végül a nem túl együttműködő cég bankján keresztül sikerült megoldani: Február végén farsangozni mentünk, és a jelmezt a Maszka.hu…..
kéjenc 2014.03.07 10:58:19
Xxx
Túl sok az egyéni produkció a Csillag születik-ben, és túl kevés a csapat az eddigi jelentkezők között, ezért az RTL Klub a direkt casting módszere mellett döntött. A Blikk például úgy tudja, hogy az RTL megkérte az X-Faktor egyik koreográfusát, hogy hozzon össze egy női…..
Elképesztő részletek derültek ki a Telenor külföldi TravelSure Net 10 mobilnetcsomagjáról. Az ügyintézők nem tudtak róla, az oldalukon sem írják, és még az ÁSZF-ben se találtuk, de kell hozzá belföldi mobilnet is, anélkül nem működik, mert csak. Ennél durvább, hogy a…..
Bizonyára valami akciós télikabátról lehetett szó, különben nehéz elképzelni, hogy javítási díjat számoljanak fel egy gyárilag hibásan árult kabátra, amire ráadásul semmiféle kedvezményt nem adnak: Egyik nap barátnőmmel az egyik Pull and Bear üzletben szerettünk volna…..
kéjenc 2013.11.19 16:07:08
Az
Nem csak az ELMŰ kedveskedik előfizetőinek egyre gyorsabb kikapcsolással, az E.on sem filozofál sokáig, ha egyszer nem jön időben a pénz. Más kérdés, hogy Gábor esetében egy váratlan, hóközi számlát nem sikerült csoportosan beszedni: Egy elmaradt áramszámla ügyében hívom…..
Szlovák kapus. A kifejezés kezd önálló életre kelni, meglehetősen fenyegető tartalommal. Mi szóltunk előre. • Matúš Kozáčik, a Bajnokok Ligája küzdelmeiben vitézkedő Viktoria Plzeň kapusa • Ján Mucha, a szlovák válogatott kapusa őrült gólokat kaptak,…..
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
A Coca-Cola önbevallása szerint nagyjából ténylegesen hozta a -30% cukrot a Nesteáknál, annak ellenére, hogy elvileg a konkurencia meg nem nevezhető termékeire vonatkozik: Kedves “Nestea párló”! Nagyon örülünk, hogy megnézted a csomagolást; jó látni, hogy van, akit tényleg…..
kéjenc 2013.08.13 12:28:56
Naiv ügyfél belefutott egy újrahasznosított dvd-be Nyíregyházán. Nehéz elhinni, hogy léteznek még olyan emberek, akik megveszik az amerikai Tetovált lányt lemezen, lemásolják 90 forintért és visszaviszik a másolatot... UPDATE: Ez tényleg így néz ki. Azt hiszem, nincs igazán…..
kéjenc 2013.06.04 12:47:45
2
Facebookon lőtték vasárnap ezt a mennyei backdoor üzenetet, ami a Pécsi-Belvárosi Plébániatemplom ajtaján és bent a falon is látható. A faliújságon a mellette lógó plakáton "A Szentírás üzenete: Mit jelent szeretni? Odaadni mindent, odaadni az életünket" jótanács olvasható.…..
kéjenc 2013.04.01 17:05:54
5
Tényleg van, aki még ugrik a 0 forintos telefonra? Biztos nincs hozzá 2 év hűség? Csaba mamája szerzett egy készüléket karácsony előtt, amit nem lehetett bekapcsolni. Cserélni viszont csak úgy lehetett volna, ha beviszi 200 km-rel arrébb található szervizbe. (Posta? Muhaha, csak…..
kéjenc 2013.01.17 11:51:48
Tegnap az emberek ledöbbenve figyelték, ahogy az FKF emberei reggel 8-ig hagyták, hogy mindent eltorlaszoljon a hó, ma pedig döbbenten tapasztalják, hogy az elkotort hó miatt nem tudnak kimenni a lakásból. Most akkor melyik legyen? A történet meglepő módon nem a hétfői havazáshoz,…..
Aki már egyszer is költözött, az ismerheti az aranyszabályt: működő internetet addig nem kötünk ki, amíg a másikat be nem kötötték. Daily Shark laza ráhagyással év végére jósolta, hogy a T-Home beköti a tévéinternetet, de ez túl optimistának bizonyult. Hónapok alatt a…..
  főiskolai vagy egyetemi diplomával rendelkezik, jeles diplomamunkával zárta tanulmányait,     25 és 30 év közötti,     hajadon, nincs gyermeke,     jellemzően a fővárosban él,     rendezett anyagi körülményekkel,…..
kéjenc 2012.11.23 09:57:48
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..
kéjenc 2012.08.27 16:52:12
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
kéjenc 2011.10.11 13:48:22
Több ízben jelentettük már, hogy a Rádiótaxi sofőrjei nem annyira szeretik a Budapesten belül 2777 forintért bárhova akciót. Anti kifigyelte, hogy már az operátorok sem küldenek autót, ha kedvezményesen szeretne utazni az ügyfél, minthogy nincs aki ennyiért…..
kéjenc 2011.09.06 15:27:08
Matolcsy György jelenleg regnáló nemzetgazdasági miniszter, a Fidesz kormányra kerülésekor nagy ívű víziókkal álmodta meg a magyar gazdaság fellendítését. Az ezek alapján megvalósult gazdaságpolitikát a kezdetektől számos kritika érte, mostanra azonban odáig jutottunk, hogy…..
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
Szerencsére nincs egységesítve a Közterület-felügyelet és a rendőrség semmilyen rendszere, így egy tilosban parkolást két helyről is díjazhatnak: Tisztelt Homár, olyasmi esett meg velem ami mindenképp az Önök oldalára kívánkozik, a hatósági lehúzás esete, avagy hogyan…..
A jogosítványt megszerezni legtöbbünk számára pozitív élmény. Én annak idején először szülői felügyelet mellett vezethettem a családi Ladát, majd 1-2 hónap múlva jöhetett az önálló élet az autóval. Ez sokat segített, de mi van akkor, ha nem áll rendelkezésre…..
Gondolom az összes szolgáltatónál hasonló a helyzet, de Cirrmurr a Vodafone-nál vár már 3 hónapja vagy egy hasonló kategóriájú cseretelefonra, vagy az eredeti megjavított telefonjára, vagy a pénzére: A történet rövid de agresszív. Januárban vettem egy telefont a Vodafonnál…..
Azt az egyszeri mozilátogató is tudja, hogy jó magyar szokás szerint a költekezés nem áll meg a jegyvásárlásnál, a filmhez elengedhetetlen a csámcsogás és a szürcsölés, aminek borsos árát a multiplex előszeretettel be is hajtja. Azt azonban sem a Homár, sem Erika nem tudta, hogy…..