Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Imposztorék

3 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években folyamatosan emelkedett hazánkban az átlagnyugdíj összege, de jelentős kiugrást egyik évben sem tapasztalhattunk. Az egy ellátottra jutó nominál összeg 2015-ben 108 518 forint volt havonta - de ne felejtsük el, hogy a nyugdíjasoknak több mint a fele, még most is 100 ezer forintnál…..
Imposztorék 2017.11.18 19:21:33
@RHalacska: Unom már, hogy minden idióta sokallja a nyugdíjakat. Tetszett, nem tetszett, elég sokat fizettem be, a nyugdíjam egész jó is volt, de sosem növekszik olyan mértékben, mint a minimálbér, az átlagbérről nem is beszélve, így elértéktelenedett.
Általában, ha valaki van olyan peches, hogy túl sokáig él, garantáltan elszegényedik. Javaslom, mielőtt leköpnéd a szüleidet, keresd ki az átlagnyugdíjak, a minimálbér, az érettségizettek minimálbére, és az átlagbér összegét 201-2018 között!
Imposztorék 2017.11.19 13:32:48
@RHalacska: pedig kikereshetnéd, és akkor nem beszélnél marhaságokat névtelenül, arctalanul. Információk nélkül gyűlölködni úgy látom jobban esik, mint a tényeket figyelembe venni. Az ország jövőjét nem a nyuggerek kúrják el, nekik erre már nincs módjuk, hanem az olyan aktívak, akik nem kívánnak a közterhekből részt vállalni és azok, akiknek a gondolkodásmódját is elkúrta valaki. Vagy a húsz éve halott szülők, vagy a most élő politikai példaképeik.
Imposztorék 2017.11.19 18:30:07
@RHalacska: Igen, itt van! Csak említem: 1994-1998-ig Horn volt. 1998-2002-ig Orbán. Tehát 2002-ben nem választották meg a hazaáruló nyuggerek Orbánt miniszterelnöknek. Ráadásul Orbán a miniszterelnöksége alatt nem adott, hanem elvette azt a nyugdíjemelést, amit a parlament megszavazott. Tehát 2002 és 2006 között nem a vezír volt, de 2006 ás 2010 között sem. Most sikerült neki két ciklust összehozni egymás után, de csak a hülye nyugdíjas nem számol utána, hogy mennyi emelést kapott a nyolc év alatt és mennyit emelkedtek az árak.
Még mindig azt javaslom, keresd meg az adatokat, ahogy én, rájössz, a nyugdíjasok nem jártak jól. A nyugdíjaknál jóval nagyobb mértékben nőttek az árak, ahogy a minimálbér is, az átlagjövedelem is.
Tehát vannak hülyék, akik, 19 ezerért (ez mellesleg az átlagoknak 12 ezer, plusz 10 ezer prémium és 10 ezer Bözse = 32 ezer) eladják a szavazatukat, de a nyugdíjasokért csak most harcolnak a pártok. A legutóbbi választások a határon túliakkal döntötték el, most az ellenzéknek kell a sok nyugdíjas, aki nem nagyon szavazott, a fidesznek meg ezt célja meggátolni. Szóval: megnyugtatlak, nem hazaárulók a nyugdíjasok, csak sokan nagyon szarul élnek és ezzel visszaélve félrevezetik őket. Megnyugodhatsz, én nem kúrok el semmit és az általam ismert öregek közül senki, tehát nem kell testületileg mindenkit utálni, aki elmúlt 65.
Megint október vége, november eleje. Nem mintha nem gondolnánk gyakran eltávozott szeretteinkre, ilyenkor minden halottunk sírjához elzarándokolunk, mécsest gyújtunk és emlékezünk.Sajnálom, hogy sokan inkább az angolszász maskarás, édességtarhálós baromkodást részesítik előnyben.  Drága szüleink,…..
Olvasom egy hirdetésben:Happy Halloween! és körülötte mindenféle tökfigurák műanyagból, boszorkánykalapok és egyéb marhaságok.Na, de kérem! Magyarországon nem honos ez a baromság, nem tudom miért kell erőltetni (pénzért), de hogy boldog halottak napját/mindenszenteket kívánjanak, már tényleg túlzás.…..
Imposztorék blogja Ködben Tatán 2017.10.21 11:25:58
Már tegnapelőtt szerettünk volna elmenni "erdőzni" egy kicsit, mert rég voltunk. Megkerestem a térképen a Kis-Kopasz-hegyi kilátót, amit nemrég épített a Vértesi Erdőgazdaság.Érdekes, a Cartographia Vértes térképén ez a hegy nem szerepel, végül az internetes keresések és a térkép összevetéséből…..
Rendeltem külföldről egy cuccot, és a kínai posta úgy döntött, hogy Hollandián keresztül küldi. Nosza rajta nézzük a megfelelő linket, ahol a csomag nyomát lehet követni. Hoppá, egyszercsak kiírta a nyomkövető oldal, hogy 2017-02-18 09:14 The item has arrived in the country of destination, azaz…..
Általában amikor kimegyünk barátokkal a szabadba, mindig egy rövidebb túrával egybekötött sütögetést rendezünk. Sütögetés mindig van és ennek többnyire én vagyok a főszereplője, mivel nagyon szeretek főzni, főleg tábori körülmények között. Sokat filóztam azon, hogy kellene valami alternatív sütő…..
Imposztorék 2017.01.16 17:29:48
@saul fika: Tudod hányan sütöttek már kenyeret a diszkoszban?
Egy összehasonlító tesztet szeretnék végezni, amivel tesztelem a (Baofeng) Pofung UV-5R rádióm hatótávolságát. Tudom egy ilyen teszt sosem lehet perdöntő, mert a domborzat, a légköri viszonyok és a többi... Van egy Tesco gazdaságos PMR446 rádióm azt is egyben letesztelem, így…..
Feleségemmel gyakran szoktunk a Balaton mellett biciklizni. Mivel ilyenkor vagyunk kettesben, ilyenkor tudunk kötetlenül beszélgetni. Vagyis ilyenkor tudnánk. De csak keveset tudunk egymás mellett haladni, mert keskeny a bicikliút és szembe is sokan haladnak. Megoldási ötlet Erre okoskodtam ki,…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Imposztorék 2016.03.23 15:37:22
@poisonborz: Miért? Nem igaz? Ezek az elismerések szinte kötelezik arra, hogy így reagáljon a TV2 jelenségre.
Kedves ősmagyarok, honvédők, hazafiak, kedves Bayer Zsolt! Vagy csak Bayer Zsolt!  Olvasom nagybecsű soraidat, mert szoktam időnként. Nem mondom, hogy nem hányok tőle, mert de, viszont ez az én bajom. Másoknak nagyon tetszik a működésed, ami rendben is van így, nem vagyunk…..
Imposztorék 2015.06.12 06:05:52
Pesterzsébet közterein is megjelentek Orbán Viktor gyűlölet-plakátjai. A kormányfő legújabb gumicsontját azonban hamar kiköpték a lokálpatrióta erzsébetiek. Reggelre átfestették a finkelstein- és habonyizmus legújabb szörnyszülöttjeit, így ismét szeretettel várjuk a…..
Imposztorék 2015.06.10 14:25:42
@Mach Péter: Azt mondod?
Nem újkeletű dolog, de egyre jobban bosszant. Hol ilyen, hol olyan apropóból bukkan fel a "takarodjanak az öregek" gondolata. Hol finomabban, hol durvábban, de lényegében azonos módon. Nem most kezdődött az ifjúság kultusz, de mostanra egészen abnormális méreteket ölt. Az, hogy 40…..
Imposztorék 2015.01.27 19:15:53
@KUHULIN: És ne kelljen rád azért felnéznem, mert 20-30 évvel fiatalabb vagy és nem veszed észre, de az arcod két számmal nagyobb a kelleténél.
Illés Zoltánt nemsokára szentté avatják, miközben Ő szépen végig haknizza a baloldali sajtót, és elbeszéli milyen csúnya bácsi ez az Orbán Viktor, és milyen csúnya dolgok történtek az Orbán-kormány által. Csakhogy eddig Ő volt ennek a kormánynak az egyik illetékes elvtársa.   Mindig ambivalens…..
Hiába a 41 különféle jelenleg hatályos adónem (Társasági adó, Személyi jövedelemadó, Általános forgalmi adó, Egyszerűsített vállalkozói adó, Rehabilitációs hozzájárulás, Egészségbiztosítási Alap járulékai, Nyugdíjbiztosítási Alap járulékai, Játékadó,…..
Imposztorék 2014.06.02 20:38:28
@kigyurt álat: barom vagy.
Imposztorék 2014.06.02 20:42:34
@Tiszteltetem Brüsszelet: Mi a szart tudsz te a ballibről? Ahogy olvasom, te félrebeszélsz. Ez a csürhe pont azt csinálja, ami miatt a rendszerváltást szerette volna mindenki. Erre itt van egy pali, aki azoknak a magukat jobbközépnek mondó szarjancsiknak tapsol, akik vérkommunistaként viselkednek.
Hiába komoly városfejlesztési koncepciók, menő építészeti csemegék és világmegváltó civil kezdeményezések, én az egész urbanistázásban azért mégis csak az olyan képeknek örülök a legjobban, amilyeneket most Ernő küldött nekem az alábbi egysoros levél…..
Kárász Róbert Vadai Ágnessel beszélgetett volna, és nagyon szerette volna irányítani a beszélgetést, de hiába, mert a politikus nem nagyon hagyta neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vadai rém profin bullshittel a baloldal kínos ügyeiről, és tulajdonképpen Kárász egyetlen…..
Imposztorék 2014.03.24 16:19:13
@Jock Ewing: Honnan szeded? És hogy jön ide a férje? Tán hozzá kellene mennie Rubovszkyhoz?
Imposztorék 2014.03.24 16:19:59
@pirimogyoró: Kárásovszki
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Imposztorék 2014.02.04 08:54:17
@kézműves étcsokinyuszi: Édes vagy ezzel a D209-ezéssel, az egybitezéssel. Talán rólad is szól ez az írás...
Imposztorék 2014.02.04 08:59:52
@Gyingizik: Most csak a szintetikus párlatról: gondolod, hogy azért veszi, mert tuskó proli? Még véletlenül sem azért, mert a tuskó prolizó munkaadója - ha egyáltalán van munkája - minimálbért ad neki és a rezsicsök nevű porhintésből mindössze 300 Ft-ot sikerült megtakarítani, nem volt haverja megfelelő helyen, nem nyert földpályázatot, stadionépítést, autópályaépítést?
Szóval haver, a tuskó proli nélkül a mai elit fingani sem tudna, mert a tuskó proliból lett olyan gazdag, amilyen. Arról nem beszélve, hogy diplomás, jobb sorsa érdemes emberekből varázsoltak tuskó prolit. Szerintem bátran szégyenkezhetnél!
Tisztelt Blog!    Nagyon el vagyok keseredve, és ki kell írnom magamból. Egy olyan helyen dolgozom, ahol a bérlőkkel bármit meg lehet tenni. Nevezetesen a tatabányai nagy áruházban. ahol nem csak a nagy dolgok számítanak. Itt is, mint a többi áruházban, van üzletsor. Egy…..
Imposztorék 2014.01.31 06:46:55
@Kovács Ferenc 14: És ha meg akarsz élni, aláírod azt a szar szerződést is, mert ebben a városban a kereskedő örül, ha valamit el tud adni. Nézz körül a városban, mindenhol kiürült, méregdrágán bérlőre váró üres üzletek vannak, ahonnan jobb sorsra érdemes boltosok menekültek el. Lehet forradalmárkodni, de valószínűleg még nem voltál olyan helyzetben, hogy az erősebb kutya mászott rád hátulról.
Imposztorék 2014.02.01 07:16:22
@Kovács Ferenc 14: Hiába, no! Vannak még fasza büszke magyar emberek! Ha éhen döglesz sem mész dolgozni olyan helyre, ahol nem te vagy a király!
Néha a véletlen úgy hozza, hogy olyan listák birtokába jutunk, amik egyébként jól elzárva pihennek egy-egy tévés vezér fiókjában. Most is így történt, megkaptuk azt a nézettségi listát, hogy tavaly január 1. és december 31. között mely csatornákat nézték a 18 év felettiek…..
Imposztorék 2014.01.07 19:49:11
@Aureliano Buendía ezredes: Én arra gyanítok, hogy itt elvisz 2 %-ot, ott elvisz megint 2,5-öt (nem megyek vissza a pontos számokért), a szintén haveri 0,3, a 0,8 és persze a most megvásárlandó TV2 közönsége is rárakódik. Ezt összevetve az összes királyinak és "királyközelinek" nevezhető csatornák az összes ellenzéki hangot túlharsogják, hiába a negyedik az ATV. Persze lehet még azt is elemezni, hogy melyik csatorna mennyire elérhető. Ezt a rádióknál is megtehetjük, lásd a Klubrádiót.
A 350-es Jawa univerzális motor. Láttunk már rajta világutazót, postást, motoros futárt, sőt, még veteránversenyeken is feltűnik. Blokkjából készült már gokart, kerti kapa és quad is – ez az ötlet azonban merőben új, de nagyon szimpatikus: egy ilyen kést minden motoros…..
Imposztorék 2013.12.11 16:52:58
@Lobogó gatyaszár: ekkora áldozatot hozhatnál! Szokj rá! (Á, inkább ne!)
Jávor Benedek blogja Game over 2013.12.06 14:45:30
Egy hazug kormányhivatalnok, egy cinikus miniszter és egy következmények nélküli ország. Erről szól ez a történet. Van egy vezető kormánytisztviselő, hivatalosan Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin, az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi…..
A legtöbb kisgyermekes család azonnal kiragasztja a baby on board matricát az autójára, amint beleülteti az új jövevényt. A jelzés azonban egyesek szerint többet árt, mint használ. Közel kétmillió sofőr szenvedett már balesetet Nagy-Britanniában a kilátást eltakaró baby on…..
Imposztorék 2013.11.10 17:07:49
@ruskyy: Baromság. Ki mondta, hogy a külső tükröket KELL használni kizárólagosan? Az meg végképp sületlenség, hogy a belső tükör az utasok szemrevételezésére szolgálna. Aki a hátsó ablakot nem használja információ szerzésére, az könnyelmű, vagy idióta.
Imposztorék 2013.11.10 17:08:47
@bandika57: Le is vakarom!
A 20 éves Stephanie Key egy menő párizsi művészeti iskola növendéke, ott készítette ezeket a fotókat. Nagy kérdés, hogy John Key, aki nem mellékesen Új-Zéland miniszterelnöke, mit szól hozzá... Nem könnyű a lányos apák élete, pláne akkor, ha a 20 éves ifjú hölgy…..