Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mainstream

7 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Undorító fogkrémreklám 2010.05.04 08:01:00
A múltkoriban az Agyamra megy ez a reklám facebook csoportban jött szóba a Paradontax spot, és úgy érzem szerencsésnek mondhatja magát mindenki, aki nem egy tál pattogatott kukoricát, vagy a vacsoráját majszolja a film alatt, (mert ugye nálunk a televízió előtti étkezésnek…..
Pedig mi mennénk, erre példa az a néhány kép, amit ma a Delta irodája előtt lőttünk.      Egy kissé már közelebb a célhoz:      Végül  4 óra várakozás után egy repülőjeggyel gazdagodtunk. Vajon lesz repülő is?:)  ..
Bizony-bizony, Emeséből van még! Úgy tűnik, a Budapest Banknál ez a nő egy never ending story. Íme a videó, sajnos máshova még nincs feltöltve. Valljuk be őszintén, volt kitől örökölnie ennek a lánynak, na!:) Ez a motorhiteles spot a felnihitelt szinte mémmé formálta a…..
Kontár Top Shop Disco módra 2010.03.06 13:56:00
Ezt a videót látni kell, és látni lehet, bizony, már a TV-ben is megy. Fiatalos, modern arculatra váltott a Teleshop? Nincs többé szürkébe átúszó előtte-utána kép, nincs több kóstolja meg a közönség is? Lehet ezt nem szeretni?:) A 10.másodperctől indul az elemi csapás:)…..
A vodafone jobb, sürgősebb, mint a szex? -merül fel az emberben a kérdés a banner láttán. A baloldali banneren vad szivecsketánc az ágy körül, majd kiugrik a hölgy egy kis kombinéban a paplan alól, és elrohan telefonokat nézegetni. Követi az alsónadrágos párja is. Elsőre…..
Mainstream 2010.03.02 12:58:41
Mainstream 2010.03.02 13:13:34
@Kontárblog: :DDD
Kontár A végleges fogyás -Up 2010.02.26 13:23:00
A végleges fogyás. Végleges döntés. Végleg véged. Elfogysz.         Úgylátszik, mások is megirigyelték ezt a mottót:) "Életed utolsó fogyókúrája most ingyen a tiéd lehet!" Ülj le egy csendes sarokba, és halj éhen!? Utolsó fogyókúra, utolsó…..
Mainstream 2010.03.01 10:35:13
CORVINULL Bombariadó a Corvinuson! 2010.02.24 09:53:00
Mint gondolom ti is tapasztaltátok, az egyetem Pesti Campusán az elmúlt hetekben több bombariadó is volt februárban: 10-én az E és C épületekben, 22-én mindhárom épületben, és ma is mindhárom épületben. Ez igen bosszantó, a délelőtti órák elmaradnak, a könyvtár se nyit ki,…..
Igen, a mai nappal kezdetét veszi az utolsó félévem az egyetemen.Igencsak vártam ezt a napot, de főleg a július elejét várom, hogy a kezembe kapjam a papírom,és itthagyhassam ezt a retket:D Igencsak megvagyok pakolva kreditekkel(47), szigorlatokkal(2+1), és még egy nyelvvizsgával…..
Kontár [Friss] Ciki Aldi reklám 2010.02.06 13:23:00
Napok óta agyalok, de nem tudok rájönni, mégis mi mozgathatta az Aldi marketingeseit eme spot megvalósításának irányába... Hát az elsőre feltűnik mindenkinek, hogy ez eltér a korábbi reklámjaik vonalától, szinte semmi mondanivalója nincs, és az is sejthető, hogy lesz…..
Mainstream 2010.02.06 18:22:07
@Terror Dzsoni: www.aldi-hungary.hu/hu/html/service/tv-reklam.htm?WT.z_src=main
Ez reklámként szerepel az Aldi honlapján, és a TV-ben is fut, szóval nem hiszem, hogy minden tv néző ember alap tudásához tartozna, hogy ismerje a nevét. Nem azzal van a gond,(persze hozzá teszem, hogy minden amit írunk szerintünk van, szubjektív vélemény) hogy ki ő, hanem hogy miért? Szerinted a célcsoport ismeri, tudja, megérti az egész lényegét? Szerintünk nem. Nincs benne semmi motiváció. Lehet később jön még hozzá spot, amitől értelmessé válik, de egyelőre üres.
Az meg, hogy index-re kikerült, hát annak nagyon örülünk, de ettől még nem mennek be vásárolni az emberek, viszont minket többen olvasnak:)
Kontár Super bowl a láthatáron 2010.02.04 12:03:00
A facebook alkalmazásban is:)A farmville időről időre egy-egy ünnephez, eseményhez (karácsony, Valentin nap, Halloween...) külön extrákat árul a farmrajongóknak.Most úgylátszik a Superball-al szponzorálódnak:) Hamarosan kezdődik az idei nagy amerikai foci játszma, és jönnek a…..
Bizony, szó szerint, méghozzá magyar gerilla, mert a Budapest Airport útnak indította "Közel a távol" nevet viselő kampányát, vírusvideóként kering a neten, de banner is van mellé --->. Bár a kampány kezdetéről (melyben a szobrok összecsomagolnak, és kimennek a…..
A napokban szúrtam ki ezt az óriásplakátot. SK. Hogy? Miért? Ki? Felcsigázott, lenyomoztam. Ha a plakát útmutatása szerint ellátogatunk a www.boldogujevetmagyarorszag.sk címre, egy padra kattintva a kezdeményezés facebook oldalára jutunk, illetve az egyes nemzetek részéről a…..
Vége a vizsgaidőszaknak, de a tél még mindig tart..A Közgáz HÖK és az ÖCSI bemutatja első Közgáz Jeges Estet, melynek helyszínéül a Westend Jégterasz szolgál.Gólyáknak a belépés már 21:00-tól, felsősöknek és külsősöknek pedig 22:30-tól!A beugró gólyáknak és…..
Már régebb óta figyeltem, miért tűnik fel a facebookon időről-időre 1-1 szín.Nem újításként, alkalmazásként, hanem az üzenőfalra csakúgy magában bedobva. Általában fekete vagy fehér. Látszólag minden előzmény nélkül.A napokban döbbentem rá a válaszra.Egy…..
Mainstream 2010.01.28 23:11:37
@Kontárblog: ez persze okés, én is tudom, hogy mennyi lehetőség van a netben, és persze lehet arra alapozni, hogy talán angolul majd megérti vki a sztori és el kezd róla beszélni és így terjed tovább, de jelen esetben egyelőre csak te vagy az aki az ismerőseim közül utána nézett, vagy egyáltalán érdekelte a dolog, mert annyi hülyeség van alapból fb-n is, mint pl. a könyvből való idézet, hogy inkább már észre sem veszi az ember
Ma a postás hozott egy ajánlott levelet nekem a Citibanktól. A levél szerint a hitelkártyám egy hónap múlva lejár, és ha meg szeretném hosszabbítani, akkor keressem fel őket.Ezzel a levéllel nem is lenne semmi gond, ha lenne a banknál, vagy egyáltalán hitelkártyám. Szégyen tudom,…..
Az argentin Andes sörmárka a két megszokott sörös reklámsztori közül nem a focit, hanem a csajozás vs. sörözés témáját választotta. Nem csak reklámfilmet forgattak viszont, mint a Borsodi, amely egyébként hasonló kommunikációs irányt visz, hanem kitalálták a megoldást arra…..
Ismét egy csoda a kínai piac lenyűgözően színes kínálatból. Arra viszont még nem sikerült rájönnöm, hogy ez egy újdivatú babajáték kicsiknek és nagyoknak, vagy pedig valami felvilágosító szett része akar lenni. Ha van ötletetek, ne tartsátok vissza!  ..
Mainstream 2010.01.27 11:45:42
Na nem ám úgy, hogy hónod alá kapod az akváriumot, vagy két szelet barna kenyér közé csapod a kopoltyúst és beülsz a dupla matekra, hanem speciális Hal Suliba. Képzeld magad a fogságban tartott hal helyébe. Szegény egy tágas tó helyett egy akváriumban kényszerül leélni az…..
Mainstream 2010.01.27 11:43:13
A reklámipar tudatalatti világmindenséget tár elénk, hogy elhitesse: a fiatalság, a szépség, az egészség, a férfiasság, illetve a nőiesség mind attól függ, amit megvásárolunk.(...) A reklámipar nem termékeket vagy ötleteket árusít, hanem a boldogság lenyűgöző, de hamis…..
Mainstream 2010.01.26 21:11:51
:D
Mainstream 2010.01.26 21:11:22
A CNN publikált néhány exkluzív videófelvételt Haitiből. A felvételek érdekessége, hogy panorámakamerával készültek. A netező a videó nézése közben tud zoomolni, és változtathatja a szöget. Szóval teljesen olyan az egész, mintha mi magunk sétálnánk a felvétel…..
Mainstream 2010.01.26 14:02:03
addict Milyen álmaid munkahelye? 2010.01.26 07:50:00
A napokban azzal keresett meg a Hewitt Associates nemzetközi, humán tanácsadással foglalkozó szervezet (bevallom, előtte nem sokat hallottam róla), hogy idén ismét megrendezi nagyszabású munkáltatói arculatkutatását, amelyet szeretne az addicton is meghirdetni. Először nem…..