Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vikinga

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napra egy olyan játékot tartogattam nektek, ami mind hazánkban, mind pedig Csehszlovákiában nagyon népszerű volt a gyerekek körében. Ez pedig nem volt más mint a Hej Rup figurák, amelyeket itthon Parány Peti néven lehetett megtalálni a boltok polcain. A játék amúgy Csehszlovákiában készült és…..
Aki szülő, talán maga is tapasztalta, hogy gyermeke esténként lábfej-, térd-, vagy combfájdalmakra panaszkodik. Ez a titokzatos növekedési fájdalom, aminek okairól még ma is vitatkoznak az orvosok. De melyik fájdalom növekedési, és mikor jelez valami nagyobb bajt a szervezet? Mit tehetünk, ha a…..
Édesanyaként számomra kezdetektől kezdve fontos, hogy a kislányomat bevonjam az ünnepi készülődésbe és közösen alkossunk. Idén szerettem volna meglepni egy igazán nagylányos meglepetéssel és ezért rendeltem neki egy fából összeállítható Betlehemet és hozzá külön a…..
A magyar rendőrség elérte azt a tahósági szintet, amit már nem nagyon lehet überelni, legközelebb talán Pintérsanyáék alatt. Naiv kismamát éjjel fél egykor vitték be a disznók egy feljelentés alapján, mondván okirathamisítás miatt országos körözés van ellenük. Reggel 9-ig…..
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
Most leleplezzük az internetes csalókat! Robin nevű kedves olvasónk, a napimarketing.blog.hu szerkesztője készítette nekünk az alábbi tanulmányt, az online csalásokról. Nem rövid olvasmány, de megéri végigolvasni. A tanulmány elsősorban   a NOVA SYSTEM KFT, az EDO FER…..