Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsi7

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiadó: Nail Records Honlap: endofparadise.hu Az End Of Paradise egyike a kedvenc magyar tradicionális heavy metal bandáimnak. Mind a háromnak. Ez pedig akárhogyan is számoljuk, 33%-os tetszési indexet jelent, ami nem lebecsülendő teljesítmény. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a többi,…..
Kiadó:Frontiers Honlapok:www.stardustaor.comfacebook.com/stardustaor Szimptomatikus (jellemző kórkép a hazai rock életről), hogy a Stardust nevű magyar AOR csapatról külföldi fórumokon keresztül kellett tudomást szereznem. A 2015-ben alakult banda létezéséről mindössze néhány hónapja értesültem,…..
Bazsi7 2020.10.08 20:36:51
@Dionysos: a face szerint:
Horváth Ákos - Ének, gitár
Fészek - Gitár
Marton Bence - Basszusgitár
Kiss Tibor - Dob
Nagy György - Billentyűk

Mindenesetre Gellért Tomi távozásáról még hallottam, úgyhogy talán ez aktuális.
Honlapok:www.conceptionmusic.comfacebook.com/conceptionmusi2 Az albumok hosszúsága nem olyan dolog, amit ideológiai alapon szoktam kezelni, lehet egy nagylemez kb. 45 perc, mint ahogy azt régen a bakelit LP-k indokolták, de lehet simán 70 perc körül, ahogy arra a CD-k már lehetőséget biztosítanak.…..
Kiadó: Hammer Records Honlap: www.rudanjoe.hu Milyen igazságtalanok vagyunk, mikor az "őszinte, kemény rock" klasszikus képviselői közül rendre kihagyjuk recenzióm képviselőjét, holott talán ő az egyedüli, aki nem a Deep Purple-Rainbow, hanem a Zeppelin oldaláról építette fel zenei bázisát. A Coda…..
Kiadó:Napalm RecordsHonlapok:www.kamelot.comfacebook.com/kamelotofficialSzerénytelen megállapításom az, hogy többéves elkötelezett munkánk eredményeképpen mi már büntetlenül megúszhatjuk azt, ha magunkat idézzük, vagy egymástól ollózunk be egész bekezdéseket. Ezért hát minden…..
Kiadó:Virgin/EMIHonlapok:www.mikeoldfieldofficial.comfacebook.com/MikeOldfieldOfficialEzt tényleg nem terveztem, egyszerűen így alakult. Sorsszerű, hogy nekem jutott az a megtisztelő feladat, hogy az 1000. recenziót megírjam. Blogunk történelme (kicsit nagyképűen fogalmazva) 2008.…..
Kiadó:Victor EntertainmentHonlapok:www.helloween.org myspace.com/helloween Milyen banda ez a Helloween? Hát…olyan cukormázasan kőkemény, poweresen dallamos, tradicionálisan előremutató és megbízhatóan megbízhatatlan. Nem, nem őrültem meg – bár a jellemzett csapat őrülten…..