Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fikik

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős az a dühítő élmény, amikor valamelyik kedves szomszédod zajong és nem tudsz tőle nyugodtan aludni? Jómagam ilyen szomszédból sajnos többet is kaptam a kelleténél, így könnyedén felállítottam a dobogós helyezéseket:..
Ferenc az utolsó állólámpát hozta el az országunkból távozó barkácsüzletlánc végkiárusítási akcióján. Bár a soroksári üzletükben azt mondták, a lámpához kapni tartalék üvegbúrát a forgalmazónál, kiderült, hogy egyáltalán nem forgalmazza más ezt a lámpát az…..
Fikik 2012.11.26 14:21:55
Gondoltam megosztom veletek a munkakeresésem „örömeit”, végül is van abban valami komikus, hogy mennyire tragikus. Huszonévesen, jogi diplomával, egy felső és egy középfokú nyelvvizsgával, okj-s egyéb papírral, egy év külföldi ösztöndíjas tanulás után úgy jöttem…..
Néhány napja nyolc közgazdász  - Bauer Tamás, Békesi László, Bokros Lajos, Csillag István, Mihályi Péter, Petschnig Mária Zita, Simonovits András, Soós Károly Attila - közös nyilatkozatot adott ki, amelyben arra bíztatják a magánnyugdíj-pénztárak tagjait: „Tartsanak…..
"- Döntött már az állami nyugdíjrendszerbe való visszalépésről? - Igen, hogyne, meghoztam a döntést. Engem meggyőzött a kormány nyugdíjmentő csomagja. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy 1998-ban nem kellett volna bevezetni a kötelező magánnyugdíjrendszert. Olyan…..
FasztortaMiLFCSAK ÉS KIZÁRÓLAG OLYAN HÖLGY JELÖLJÖN VISSZA AKI NEM HÚZÓDIK VISSZA HA MEGHÍVÁST KAP TŐLEM EGY VACSORÁRA KETTESBEN MEGHITTEN BESZÉLGETVE ELTÖLTVE AZ IDŐT!!Újévi CirmiBea asszonyIsten nem férfi? (Komment!)Fotosop artistaAlaposan dokumentált tükör előtt…..
Fikik 2010.11.05 23:45:20
@eszteranyu:

Miért kellett azt a két valóban nem fotogén embert ideraknod? A két gyerek nagyon aranyos. Szerencsétlen debil lehetsz, magadat is prezentálhatnád. Idióta!
Subba Kolontár vagy Kolompár 2010.10.25 11:41:39
Az esztergomi fideszes nem nagyon van képben a saját javaslatát illetően.  ..
  Wax Audio – Stayin’ Alive In The Wall [mp3] The Bee Gees – Stayin’ Alive Pink Floyd – Another Brick In The Wall Pt. II már említettük, hogy Wax Audio éppen nem fér a bőrébe a Thunder Busters mashupja már 370 000 megtekintés felett jár a YouTube-on…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Fikik 2010.09.29 21:57:47
Habár autót rajzolni úgy ötven évvel ezelőtt a legkívánatosabb művészeti foglalkozások közé tartozott, mostanra rettentő szűk keretek közé szorították a kreativitást. Autó és autó között - szerencsére - továbbra is óriásiak a különbségek, ám a tervezőnek nem szabad…..
Fikik 2010.09.25 22:03:22
Szombaton és vasárnap lesz az idei gőzmozdonyparádé Budapesten, a tatai úton. A rendezvény címbéli hivatalos nevéből is látható, hogy egyre szélesebb a régi vasúthoz kapcsolódó tematika. Nézzük sorban! A fő attrakciót a hazai (a parkban egyébként is hatalmas gyűjtemény…..
Még jó, hogy elmentem futni. 2 szigetkör, egy zuhany, némi folyadékpótlás és egy szerájos vacsora után olyan állapotban érkeztem a Figaróba, hogy fát lehetett volna hasogatni a hátamon. Már korábban is bennem lehetett egyfajta katatón világba bambulás, hiszen a velem szembe futó…..
Fikik 2010.06.17 21:20:08
Paranoid Android A pálesz 2010.06.14 11:17:00
   Az közismert tény, hogy minden becsületes magyar embernek elemi szükséglete, hogy legyen valami függősége. Az átlag mucsaiak nagy része a hagyományos magyar agysejtszivacsosítóra is rá van kattanva, persze a kávé, a cigi, a kertévé, a netes pornó és egyéb…..
Furcsa levelet találtunk a Jókai tér magasságában, az Andrássy úton egy villanyoszlopon: Stinky kutya üzent nekünk az égből, hogy jobban figyeljünk egymásra és a forgalomra. A 16 hónapos beagle kiskutyát május 9-én gázolták el az Andrássy úton. Éjjel a teljesen kihalt…..
Fikik 2010.06.02 19:59:15
Világos, hogy a vulkánkitörés vis maiornak számít, és hogy egy utazási irodától nem várható el, hogy napokig fizesse egy rakás utas kinttartózkodását. Egy visszatérő ügyfélkörre alapozó, neves irodától viszont bőven elvárható, hogy legalább segítsen a bajba jutott…..
Fikik 2010.04.20 22:40:23
@VLADISZLAV:
Nem is igaz, nem úgy volt, sőt feljelentünk mindenkit, mert a jó hírünk sérült, vagy valami ilyesmi.
90 The Corrs - Breathless 2010.03.19 19:36:00
Év: 2000Nemzetiség: ír Az ír szokásokhoz híven a Corrs is egy családi vállalkozás, de szerencsére sokkal emberibb külsővel, mint a meghatározhatatlan nemű egyedekből álló horda, a nagy rivális Kelly Family. A 90-es évek végén éppen a Breathlessel robbantak be a köztudatba és…..
A magyar államnak soha nem volt világos koncepciója a Malévról és a Ferihegyi repülőtérről. Mindig is rövidtávú bevételi forrásként vagy politikai kifizetőhelyként tekintettek rájuk. (Fotó: ChrisW/Wiki) Újra a magyar állam lett Malév többségi (95%) tulajdonosa, miután…..
Nem tudom, van-e elnevezés az állatorvosi ló ellentétére. Végül is tökéletesen egészséges állat, ember az életben sincs, valahogy modellezni kell azt is. Az azonban biztos, hogy a várostervezésben az ilyet úgy hívják Wekerle-telep. Idén éppen száz éves. Az egész ott…..