Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retekcsíra

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű téma, írjatok még ilyen, filmekhez kapcsolódó szakításokat!    Kedves Szakítósblog! Egy régi történetemet szeretném veletek megosztani, ami nem szakítás tekintve, hogy az ismerkedés korszakában elhalt a dolog. Ma adják az Üvegtigris című filmet erről…..
Mi mindent kozzeteszunk! Ugyanakkor eliteljuk a tragarsagot! Legjobb szakítószöveg fél éves boldog kapcsolat lezárására:"Jövő héten már úgyis más szopja a faszom"Elnézést a trágár szövegért, de ez így hangzott el a valóságban, a meghökkenéstől nem jutottam…..
Placebo @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.09.15. Első látásra elég meredeknek tűntek a Placebo-koncert jóval 10 ezer fölötti belépőárai, sőt, másodikra is, ehhez képest viszonylag elfogadható tömeg gyűlt össze a zenekar koncertjére a Papp László Budapest…..
Most, hogy nincsen BKV, időnként jár a MÁV, benzinre nincsen pénze sok embernek, akinek meg van, az dugóban ül, nincs mit csodálkozni azon, hogy sokan a legősibb helyváltoztatás egyikét, a gyaloglást választják A pontból B pontba való jutáshoz.Időben felismerte ezt a Centrum…..
  A Népszabadság vezércikkében nehezményezi, hogy a BKV-nál tapasztalható káosz kapcsán nincs egyetlen döntéshozó, aki magyarázatot adna arra, mi történik a cég buszjárataival. A lap úgy fogalmaz: Némaságba burkolóztak a szocialista potentátok is, akiknek hivatali…..