Regisztráció Blogot indítok
Adatok
strogg

0 bejegyzést írt és 125 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
strogg 2018.05.31 14:10:23
@Attilajukkaja: Igen, ismerem a videót :D Nemzeti oldalon akkor lettem "zsidóbérenc" amikor egy súlyos faji 'vita' (értsd anyázás) közben azt mondtam, hogy nekem az beszéljen fajokról, aki ismeri a faj fogalmát (iskolás biosz tananyag) és igazolja genetikai vizsgálattal, hogy a "magyar fajhoz" tartozik :D Amúgy az én vizsgálati eredményemet tényleg megnézném, nagyon érdekelne honnan/merről jöttek az őseim
strogg 2018.06.04 08:27:25
A külön szomorú az srácok, hogy modern, nemzetközileg is értelmezhető oktatási rendszer kellene. Digitalizációval, és teljesen újra gondolni. Na most ezt a feladatot egy Kásler kapta aki fél lábbal már a sírban, köze nincsen a 21. századhoz, az ősrobbanás egy hipotézis (kit érdekel a kozmikus háttér sugárzás?) az evolúció szintén, de sebaj. A NAT úgy rossz ahogyan van, de sebaj majd gyorsabban ledaráljuk. És minden évben (pont ma is) cikkeznek arról, hogy még a kötelező olvasmányok sem felelnek meg a korszellemnek. De ez senkit sem érdekel. És az új NAT-ot kik fogják felügyelni? Az MTA amelyik már most szinoníma az öregek otthonára. Teljesen reménytelen, hogy ez változni fog. Magyarország 15 éven belül a robotizáció miatt már összeszerelő üzemként sem fog működni. Aki szakképzett és alkalmas lenne ezt üzemeltetni már kint van, közmunkás meg valójában nem kell hosszú távon. Szóval megértem aki azt mondja, hogy köszi a gyerekből nem fidesz mamlaszt akarok, és menni kell ha értelmes mérhető oktatást kéne kapnia. Mert mi történik? Magyar egyetem nincsen az 500-as listán már, (illetve de, ha a CEU-t magyarnak tekintjük, de őket ugye most üldözik el) de sebaj, nem nézzük meg a listát. Nekünk ne a világ mondja meg hol is tartunk, majd mi megmondjuk, hogy húúúúúúú de turbó magyarok vagyunk, mindenben a legjobbak. Kár, hogy erről az egész világ nem tud, de majd mi jól tudjuk. Nemzetvesztő ez a kormány, ez világos mindenkinek aki gondolkodik.
Levélírónk lányát nem látták el törött kezével az Uzsoki Utcai Kórházban, érzéstelenítőt sem adtak neki. Tisztelt Praxis blog!   Történet egyszer, hogy 15 éves lányommal biciklizni mentünk. Városligetből átmentünk Zuglóba, ahol lányom megijedt egy hirtelen kikanyarodó autótól és tövig húzta az…..
Van az a babona, miszerint ha Rómában vagy, és bedobsz egy pénzérmét a Trevi kútba, akkor vissza fogsz térni az Örök Városba. Első alkalommal 2005. áprilisában jártam ott, még decemberben foglaltam egy MALÉV jegyet. Egyik filmkritikus ismerősöm nyert egy ösztöndíjat, és a Magyar Házban, a Via…..
strogg 2017.07.03 12:21:20
@Annie Oakley: Igen, így van. Az egész bűntudat keltésre, és érzelmi nyomás gyakorlásra épül.
Ha most egy XY nevű szekta tenné ezt (ahogy teszi is némelyik) elkezdik betiltani. Ezek meg szabadon művelhetik. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy a nagy egyházak és szekták között csak időbeli különbség van valójában.
Az amerikai katolikus püspöki konferencia (USCCB) új jelentésében szereplő eredmények ismét megerősítik, hogy a papi pedofilbotrányok döntő része nem pedofíliáról, hanem (visszaélésszerűen megélt) homoszexualitásról szól. Pedofíliának, annak pszichiátriai definíciója szerint, kizárólag az minősül,…..
strogg 2017.06.07 14:13:25
@karandash: Hááát lássuk be a kereszténység sehol sem lenne ha nem gyilkolják le szisztematikusan azokat akik nem voltak hajlandóak elhinni ezt a tengernyi hülyeség halmazt. Önmaga lábán sose állt meg ;) És most se lenne több egy falusi szektánál ha az állam nem tömné őket az én meg te pénzeden ;)
strogg 2017.06.07 17:06:21
@Almandin: Csak azt írtam, hogy az oroszlán részét. Nem az összes ilyen esetet :)
Meglehetősen sok portál techrovata szakérti meg a WannaCry ransomware terjedésének okait, és a legtöbben arra jutnak, hogy a Microsoft és/vagy a Windows a hibás. Igazuk is van, de csak akkor, ha nagyon messziről nézzük a témát, nem sokkal azután, hogy megbökték a szemünket egy evőpálcikával. A TDS…..
strogg 2017.05.15 16:50:25
@GyMasa: Így van. És sokan nem tették meg. Most utólag az édesanyját mindenkinek, és mindenki hülye csak ő a repülő :)
strogg 2017.05.15 17:23:36
@11110000: Ha nem cserélsz olajat gallyra megy a motor ami forgatja kereket :) Persze ha frédi béni kocsid van ez nem gond, és nem kell bele olaj :)
strogg 2017.05.15 17:40:57
@11110000: Ezért nem az m$ a hibás és még csak nem is az OS hanem a gyártó. Az, hogy képtelen egy normális drivert írni, az az ő sara.
Nagyanyáink korában az ideális vőlegényjelöltnek az alábbi feltételeknek kellett megfelelnie: Legyen egy fokkal szebb az ördögnél, de rendelkezzen erős, munkabíró testalkattal Legyen megbízható, tartsa a szavát és legyen munkája Tudjon udvarolni és bánjon jól a nővel Manapság mintha erről az…..
Erdőzúgás Vadászias 2017.02.20 09:59:41
Sokan, sokszor vádolják a vadászokat azzal, hogy vérengző, szívtelen, kisebbségi komplexusos, önjelölt Rambok, akik vérszomjasak és élvezetből ölnek. Azt mondják éhezünk arra, hogy elvegyük ártatlan állatok életét, majd perverz szertartások keretében, a magasztosság és a vad tiszteletének álcája…..
Gyakorlatilag az internet elterjedése óta téma, hogy milyen hatással van a szexualitásra a világháló. Egy merevedési zavarokkal foglalkozó szakértő szerint félő, hogy akár minden tizedik férfinál gondokat okozhat, ha túl sok pornót néz...
Az Evolveotól kaptuk új terméküket, az Infinity Stick X2-t, mely egy az Android meghajtású mini PC-k sorában, a középmezőnyt célozva. Segítségével meglévő, és nem eléggé okos, HDMI bemenettel rendelkező TV-nkből vagy monitorunkból okos TV-t varázsolhatunk. A TV képernyőjén…..
A PRO4 ma este indítja útjára első pucér időjósos műsorát, amit ugye akár hiánypótlónak is tekinthetünk a Németh Lajosok és dekoltázzsal riogató, de vetkőzni nem hajlandó Gaál Noémik országában. A műsor maga egyszerűbb, mint egy építőkocka: bögyös csajok vetkőznek le…..
Na kérem szépen alássan, az van, hogy kedvem támadt magamra húzni az esküvői szerelésemből azt a darabot, amit nem kölcsönöztem, hanem anyám vett nekem... ...és amit akkor olyan 20 ezer forintért dobtak utánunk, a negyvenedik fehérnemű boltban, mert mi tényleg a megfelelő…..
"Magyar állampolgárként felháborodásunknak adunk hangot, hogy az 1956-os forradalmunk és szabadságharcunk emléknapján a balliberális oldal tüntetni akar!!! A nemzeti ünnep, szabadságharcunk emléknapja nem alkalmas tüntetés lebonyolítására! Ezért kérjük kormányunkat, mely,…..
Egy infografika animgif, mely pontosan, a lényeget kiválóan megragadva, az előzményeket elemezve, a jelenleg fennálló viszonyokat részletesen feltárva, a jövőben várható változásokat is felvázolva, illetve az opcionális kimeneteleket is mérlegelve foglalja össze, amit tudni…..
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
strogg 2012.09.15 15:59:05
@dr. mesterseges szinezek: Ennek semmi köze az állam hiteléhez. az alkotmányos kötelezettség mint az adózás. Ez alól meg lehet próbálni kibújni, de akkor megbüntetnek. Ez tiszta játék.
Ez elég egyszerű.
strogg 2012.09.15 16:00:48
@milyen szép a Vértes, ó: Szerintem meg csak meg akarjátok úszni. :) Ezért ez a nagy sikoltozás:)
Napi MaszturbáláSokk Állatpornó 2012.09.14 19:36:03
Amikor Gyerek alszik, akkor az apja játszik... ...és kivételesen nem Anyával, hanem a kölyök imádott játékaival... Ilyeneket: ..
Ez morbid történet, ezért érdemes lesz kezeket a takaró fölé tenni... Összefutottam egy régi ismerősömmel, aki arról volt anno híres, hogy képes volt fűvel-fával egyidőben, akár többször is, és utána ezt boldog-boldogtalannak részletezte, mert azt hitte, hogy ettől mindenki…..
Lelki - és egyben testi - fejlődésem egyik fontos állomása a testedzés. Körülbelül 25 évig éltem rendszeres sportolás nélkül..... Számomra ennek egyik kimerítő formája a futás. Margitsziget, 5350 méter, ugyan nem egy 800 km-es zarándokút, de fejlődés szempontjából…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
strogg 2012.07.09 19:42:56
@mzjoe: khm elsőre átmentem mindenen. Kresz 3 hibapont, rutin: figyelmeztetett a vizsgabiztos hogy többször nézzek a tükörbe, forgalmi: többször használjam a jobb tükröt + 2db hiba.
strogg 2012.07.09 19:44:17
@nickmárlétezik: A kora negyvenes nő, csodás teremtés.
strogg 2012.07.09 19:55:26
@pukancs: Majd megtanulja ő is. Én elmlékszem h. dicsért az oktatóm, ehhez képest mai fejjel visszagondolva közveszélyes voltam énis.
5e kilométer alatt veszélyes az ember :) A probléma (ahogy irod is) a mentalitással van. Az a gépezet az ember alatt konkrétan életveszélyes, ha a legkisebb hiba is van. Ezt nem érzi/érti petruska