Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JMC

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor szóba kerülnek Ausztrália állatai, elsőként legtöbbünknek a kenguruk jutnak eszébe. Sokan azt hiszik, milyen kedves és barátságos állat, pedig rúgása akár halálos erejű is lehet, ezért a vadonban érdemes őket elkerülni. Persze, nem ők az igazán veszélyesek. Nézzük meg ennek a gyönyörű…..
A bennem élő gyerek írja most ezt a cikket nektek. 23 éves koromra (igen, tudom, nemrég voltam gyerek) eljött az idő, amikor még jobban értékelni tudom a rajzfilmeket, melyeket kiskoromban is szerettem. Ma a nosztalgián kívül talán kicsit más szemmel nézek rájuk, mint akkor, hiszen 10-15 év…..
December elején új sorozatot indít a TV2, méghozzá olyan színészek szereplésével, mint Kovács Patrícia, Kovács Tamás, Bánsági Ildikó, Ónodi Eszter, Dobó Kata, Kamarás Iván és Fenyő Iván...
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
Amikor felüléseket végző túlsúlyos embereket látok az edzőteremben, mindig meg kell állapítsam, hogy milyen sokan járnak tévúton a fogyás és szálkásítás témakörében.  Mert feltehetően nem az a céljuk, hogy a zsírpárnák alá izmokat építsenek – kivéve, ha erőemelő az illető – hanem kockás hasra…..
JMC 2016.04.18 21:22:23
@Onizuka: A hambi egész egészséges amúgy (már ha nem gyorskajáldás fajta, bár annyira azok sem vészesek önmagukban). Viszonylag kevés szénhidrát, sok fehérje és zöldség. Persze sültkrumpli és cukros üdítő nélkül.

Emberünk viszont komoly pszichés (és hamarosan fizikai) gondokkal küzd, nem ártana szakemberhez fordulnia, aki segít rendberakni az énképét. A Scott-padot meg kissé túlzásba vitte, nagyon csúcsos az a bicepsz (inkább már röhejes).
  Ebben a cikkben szedtem össze az elmúlt 10 év 15 elfeledett vígjátékát, melynek az volt a célja, hogy visszaemlékezzünk olyan filmekre, amikre nem szokás visszaemlékezni. Ezúttal pont az ellentétéről van szó. A Vulture igyekezett összeszedni a filmtörténet legviccesebb pillanatait, ahogy ők…..
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
Belsőség Bent a kövület-Pio! 2015.06.02 16:00:17
Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve vettem, bent lakik a Foltosban. Eddig egy szem, Borsi Miki barátomtól kapott ősrégi, monó Blaupunkt rádió szolgáltatta nekünk a talpalávalót, kis csalással egy kék (amerikai…..
JMC 2015.06.02 23:55:59
@Csikós Zsolt: A Dension cuccairól ódákat zengenek, kukkantsd meg a PnP termékeiket: www.densiontrade.hu/plug-play-termekek
Szerintem a világban már egy csomó hülyeség történt azért, mert a nők azt gondolták, hogy a másik azt gondolja, hogy, és ebbéli meggyőződésükben kezdtek el cselekedni. Trójai háború mondjuk, Heléna azt gondolta, hogy csak így lesz elég szerelmes  a férje. Aztán a helyzet…..
Akkor nincs más dolga, mint 1) elindítani a videót és 2) belenézni a One Big Happy című sitcomba, amiben egy leszbikus csaj (a 24 Kim Bauerje, azaz Elisha Cuthbert) és legjobb nem meleg haverja megegyeznek abban, hogy ha x éven ét egyikük sem talál párra akkor csinálnak egy gyereket…..
Valóban érdekes fordulat készülődik a NAV korrupciós botrány ügyében. Úgy tűnik Orbán Viktor rövidre zárta a dolgot, és az igazság napokon belül ki fog derülni a következő logika mentén: Orbán zéró toleranciával viseltet a korrupció ellen. Van két ember, aki egymásnak…..
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
JMC 2014.10.14 18:06:49
@reepach: pusztán a pontosság kedvéért augusztus 31 napos, de a lényegen nem változtat :)
Nemrég belefutottam a kérdésbe a carthrottle-ön, hogy ha három autód lenne, mi lenne az. Egy hétköznapokra, egy hétvégére és egy pályázni. Be is küldtem a kérdést a szerkesztőségi levelezőlistánkra. Íme, a válaszok: Pere László (karmageddon)Hétköznapokra: Mivel van…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
Itt vannak ők – itt vannak újra: azaz az öregfiúk, az akciómozik ászai! Sajnos, ugyan jelen formájukban, úgy mint A feláldozhatók túl sok jót és emlékezetest mind ezidáig nem köszönhettünk nekik, na de sebaj: továbbra is ott vannak azok a bombasztikus örökzöldek, melyekben…..
Simson Marci posztolta legfrissebb fejlesztését a garázsba állást segítő rendszerről: ...amiről nekem meg eszembe jutott számtalan egyéb megoldás is, a szépemlékű Ezermester barkácsmagazin olvasói ötleteit megszégyenítő kreativitással. Az Autófílián is lőttünk már…..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Állandó téma a gombok és kapcsolók kopása az autókban. Peka Amerikából küldte nekünk a képeket és a magyarázatot. Úgy látszik, szereti ezt a témát. Fogadjátok szeretettel: Sziasztok!Érdekességből küldök pár fényképet, ami két egymás mellett álló autóban feltűnt…..
JMC 2014.06.30 20:09:32
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Ezen a Kolumbuszos beszóláson akkorát röhögtem, hogy kicsordult a könnyem. Like :)
Fotók: Város szíve blog Ha epés lennék, azt mondanám, na végre megállítottuk a Kék Veszedelmet! Ennél beljebb már tuti nem hatolnak Belvárosba a diszkontláncok. Persze hogy nem, mert ennél beljebb már nem is lehet. Twitteren jeleztétek tegnap, ami aztán később a Város szíve…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..