Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forma+design

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átadták tegnap az Év akadálymentes épülete díjat, amiről az Urbanista ír bővebben. Futurista-szempontból viszont az érdekelt, mit hoz a jövő - főleg, hogy babakocsis szempontból már érintettük a témát. Vagyis mikor lesz akadálymentes Magyarország? A helyzet nem túl biztató.…..
forma+design 2010.11.10 03:06:56
Sziasztok,

Szakdolimhoz lenne nagy segítség, ha segítenétek a következő kérdőív kitöltésében - akadálymentes közösségi közlekedés témában

spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDFVNXkyc29MZ2VtdlFqVVdaTWdIa1E6MA

Azokat kérném, hogy töltsék ki, akik valamilyen ideiglenes vagy tartós mobilitási problémával küzdenek.. betegség vagy egyéb állapot folytán, legyen az babakocsis extrém sport vagy gyermekáldás, vagy netán pl egy begipszelt láb vagy kéz, mankó, kerekesszék, izületi , vagy bármely érzékszervi probléma és emiatt nehézkesebb, vagy nem megfelelő a tömegközlekedés. (Emellett ha van bármi vélemény a témában szívesen veszem, csak kérlek írd oda, hogy jelenleg nincs mozgással/járművekkel kapcsolatos problémád, ellenben azért van véleményed. Az is segít, ha pl. régebben volt problémád és még jól emlékszel arra, hogy milyen volt úgy közlekedni egy adott járművön..)

Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

Üdv, Zita
A japán Tokujin Yoshioka egyik új alkotása spektrum effektuson alapul és prizmák megfelelő összerendezésével mennyeien varázslatos fényjátékot tár elénk. ..
forma+design Design hét 2010 2010.08.11 12:13:00
A Design Hét Budapest 2010 október 1. és 10. között várja az érdeklődőket. A fesztivál sztárvendége Paola Navone lesz. A látogatás alkalmából az érdeklődők meghallgathatják a művésznő előadását is a Moholy Nagy Művészeti Egyetem Auditóriumában. ..
Közeledik szeptember... sokaknak ez egyet jelent a költözködéssel, a kartondobozok beszerzésével és a 'leszakad a hátam' cipekedéssel. Ez az ötlet azonban segítséget nyújt a dolgok gyorsabb és könnyebb mozgatásához. ..
designindex Stop-motion 2010.03.04 10:48:00
A stop-motion videók egyre terjednek, ha nem is közvetlen formatervezés, de maga a technika nagyon korrekt. Jelenleg a legjobban a NBTD zenéjéhez kijött friss Grindin video tetszik. Érdemes megnézni a hogyan készült klippet is: www.youtube.com/watch ..
Boldog Új Évet mindenkinek! Visszatekintés helyett, inkább egy kis előrejelzés. Igaz ugyan, hogy ezt a színelőrejelzést még tavasszal adták ki, lassan jön a következő. De azért így is érdemes átnézni! A Pantone 1962-ben alakult cég, kifejlesztett egy világszerte elismert szín…..
Ezt a jó kis otthont egy Hollandiában élő, négy gyerekes család lakja. A tulajdonosnő a delfti IKEA Concept Center-nek dolgozik. Svédország legnagyobb lakberendezési lapjának (Hus&Hem) az internetes oldalán találtam. Sajnos egy szót sem értek az egészből honlapból, de a képek…..
2010-ben elindul a FORMA+DESIGN blog, ami összegyűjti a fontosabb design híreket és bemutatja a legfrissebb a hazai és külföldi alkotásokat formatervezői szemmel.Olyan kreatív és inspiráló oldal vár, ahol akár designért rajongó akár designer vagy, bármikor kifejthed a…..