Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rhynn

208 bejegyzést írt és 619 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép.…..
A Nova Rock fesztivál idei felhozatalába nem lehet belekötni. Ez így tökéletes, ahogy van. Minden rocker álma. Rohadt jól fogjuk magunkat érezni rajta, az biztos. A csúcs, minden kétséget kizáróan David Hasselhoff fellépése lesz az Iron Maiden után. Daviden kívül két zenekar…..
George R.R. Martin újabb fejezetet tett közzé a Tűz és jég ciklusa következő, hatodik kötetéből, amit persze mi nem olvastunk el, mert majd egyben, ha végre kijön a könyv, de nem is ez az érdekes benne, hanem az, ami odafent van. Mert hogy Martin így képzeli el a felnőtt…..
rhynn 2014.04.20 11:21:06
@Kilgores: Köszi, én is erre gondoltam. Pedig már megörültem, hogy egy új Winds of Winter fejezet van valahol, s nem láttam.
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
labdabiztos 15. Labdabiztos HT-kupa 2014.01.08 18:59:30
"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni…..
Mondjuk igazából nem a mémeket fedezték fel, csak az Indexet, a Cinket meg a 444-et. A csütörtöki híradóban leadták "Az egész internet a baloldalon nevet" című, nem feltétlenül hamis, de azért elég alacsony hírértékű összeállítást, amiben a Képviselő funkyra, Szily…..
Azt ugye mindenki tudja, hogy Byealex, a tavalyi Eurovízión előkelő helyezést elért magyar popelőadó nagy metálos, sőt metálkritikát is írt, amiről itt beszélt nekünk és amire még a Hammer World is reagált pár keresetlen szóval, lévén szerintük Byealex nem a valóságot…..
rhynn 2014.01.05 16:26:59
@Kitsilatzi: Petőfin már hallottam shell beach zenét is, néha meg Volbeat, szóval ott azért van néha.
rhynn 2014.01.05 17:03:41
@Kitsilatzi: Ezzel egyetértünk, régen jobb is volt, most kb a CLS promóciós csatornája. Ugyanakkor ők annyira nem törődnek az elkapcsolási faktorral, megy a világzene is, ha kell, nem úgy, mint a Class / Rádió1 / Music FM kb 40-50 számos playlistjével.
@Orván Biktor: Éjszaka már volt két hang végtelenre loopolva fél órán keresztül, szóval az annyria nem mérvadó szerintem :)
"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és…..
Nincs tovább, végre itt a jövőhéten megjelenő AM című Arctic Monkeys-stúdióalbum, amit most végig lehet hallgatni az iTuneson. A 12 számos nagylemezről már egy rakás dal megjelent korábban, és már minden apró részlet kiderült Josh Homme közreműködésétől a hiphopos…..
Jó, barokkosan túlzunk, de akkor is örülünk annak, hogy az amerikai sportok is kapnak egy talkshow-t a Sport TV-n, ráadásul nemcsak az NFL (amerikaifutball), hanem az NHL (jégkorong) és NBA (kosárlabda) eseményeivel is foglalkoznak majd. Hogy aztán az amerikai sportok rajongói menyire…..
rhynn 2013.08.30 09:09:49
@Nyílméregbéka: Ugyanaz a csatorna, nem?
"LiLo, you're fucking in!" kommentálta pár blog a hírt, miszerint Lohan a The Canyons című (bukott) szoftpornószerűség után az HBO Egyszer fent, inkább lent című sorozatának záróévadában lesz vendég, ráadásul nem is akármilyen szerepben: ő lesz a sorozat főszereplőjének, a…..
labdabiztos Elcsehsztük 2013.08.15 09:11:20
Kicsit héderezünk még a tegnapi mérkőzés élményeitől, mely során válogatottunk védelme időnként annyira volt tisztában a labda aktuális helyzetével, mint Coulibaly gólkirály azzal, mely ország mely kontinensen található. Emiatt reggeli gyanánt vendégjátékost…..
rhynn 2013.08.15 13:37:25
@Artie: Na, azért a júniusi felhozó meccs meg az augusztusi muszájmeccs között több mint egy év telt el.
comment:com Skins UK: végre vége 2013.08.13 16:30:00
Előző héten lement az utolsó rész is az eredeti Skins 7., kegyelemből berendelt évadából, amit a csatorna azzal adott oda a készítőknek, hogy próbáljanak meg méltó lezárást adni ennek a valaha volt kultsorozatnak. Az eredmény annyira rossz lett, hogy ha a következő kilencven…..
rhynn 2013.08.14 14:29:57
@orsi12121: Azzal, hogy kiment, otthagyta Cook-ot, lényegében öngyilkosságot követett el.

A hat rész meg csak simán szar volt, ennyi kritikát sem érdemelt.
Az ABC bejelentette, hogy az ősszel induló 2013/14-es tévés évadban sorozatai közül néhányat ismétlés nélkül, két 12-epizódos blokkban fog sugározni, mint annak idején tették ezt a Lost harmadik évadával (igaz, ott nem így szedték ketté az évadot, de az alapötlet onnan…..
Eddig 4 országban laktam életem során. Büszkén mondhatom el, hogy soha nem szolgáltam királyt. Ez nem volt tudatos választás eredménye, talán freudi mechanizmus, de amikor felfedeztem, mégis jó érzés töltött el. Dolgozhattam volna Angliában is, ha összejött volna, és akkor…..
Tegnap este mutatkozott be a Hazugságok gyűrűjében című török sorozat, amivel a Tv2 vélhetően le akarta törni az RTL szarvát, ehelyett szépen tökön szúrta magát: míg az RTL sorozata 22 százalék körül teljesített, az újonc nézettsége 10-11 százalékon mozgott, ami elég…..
rhynn 2013.07.18 14:47:08
@sixx: Az a nagy bajom, hogy a sorozat tényleg jó, minőségben már majdnem az Ezelnél van, megérdemelné a nézettséget. Ehhez képest a Szulejmán nem jó, ellenben már egy ideje képernyőn van, mondhatnánk az RTL szépen burnoutolta a török sorozat piacot vele :)
rhynn 2013.07.18 14:56:32
@rhynn: Ha nem a TV2-n menne, hanem az RTL-en, bizony nagy siker lenne. Ilyen ez a világ.
Nem mondom, az én arcom is eltorzulna, ha a csajom seggét fogdosná egy részeg holland, de a Blikk nagyon vicces sajtóhibája Hajdú Pétert egyenesen tíz évvel öregített meg egy bekezdésen belül. Vagy fiatalította meg az elején, franc se tudja hány éves Mr Frizbi. És igen, tudom, mi…..
rhynn 2013.07.16 18:02:52
@sixx: De kétszer kiírni meg senkinek nem szokták... :)
Múlt kedden nagyon örültünk, mert a CÖF bejelentette, hogy ősszel újabb békemenet lesz ("a brüsszeli baloldal és hazai partnereik ősszel újra látni fogják, hogy mit és milyen erővel üzen a Békemenet"), ÉS már készül a Magyarországot „ellenőrizni” kívánó bizottság…..
Ahogy azt pénteken már megszellőztettük, a Gru 2. itthon is tarolt a mozikban: az év harmadik legjobb nyitányát szállította, miközben a Szörny Egyetemet a mélybe taszította. A Női szervekre ezalatt nem kapott rá úgy a hazai közönség, mint a tengerentúli. > új…..
rhynn 2013.07.08 16:19:01
@freddyD: A Gru első része jobb, mint a Monsters Inc, a világszerte mögé rakott nagyon kemény marketing és a minionok pedig beviszik az embereket a második részre. Jövőre pedig jön a Minions mozifilm.
Észak-Amerikában elsöprően indult szerdán a Gru 2. című animációs folytatás, és nálunk is alaposan felrázta a kasszákat, de hát így megy ez a nyári szünetben az ilyen blockbuster-jelölteknél.A forgalmazó UIP-Duna Film tájékoztatása szerint nem kevesebb mint 17.362 magyar ült…..
rhynn 2013.07.05 11:19:12
@Zalaba_Ferenc: Hát nem az :)
A híres magyar találékonyság a közpénzből gazdálkodó, emiatt tevékenységükről beszámolni köteles állami szerveknél is felütötte a fejét. A számukra kellemetlen közadatigénylésekkel kapcsolatban egy új tendencia látszik meggyökeresedni, mégpedig a népmesei fajtából. Nem…..
Lőttek az egész hétvégés egyetemi futballnézésnek, nincs már eredeti hangú, zseniális NFL-közvetítés, nem látunk több NHL-elemzést és nem ébredünk az Around the Hornnal, az ESPN America július 1-től csak Nagy-Britanniában fogható, más európai országban nem. Az ESPN…..
rhynn 2013.06.28 13:54:37
@Samott: Úgy emlékszem volt párszor az ESPN-en, Nascar mindenképp.

Egyébként úgy tudom (nekem nincs ilyenem), hogy a Digi ad College meccseket is.

Mindenesetre dögöljön meg, aki kitalálta, szezonban egész hétvégén az a csatorna ment.
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
rhynn 2013.05.30 11:14:26
@f_miki: Várható kiírás a héten? hétfőn elutazom két hétre, szeretnék nevezni! :)