Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kabarészínész

0 bejegyzést írt és 825 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy saját ingatlan általában a legnagyobb vagyonunk életünk folyamán, ezért nem mindegy, hogy annak értékesítését kire bízod. Megbízz egy idegenben vagy nem? Van türelmed és energiád egy saját értékesítéshez vagy keresel inkább egy jó ingatlanközvetítőt, aki a terhek nagy részét leveszi a válladról?…..
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
Kabarészínész 2018.11.14 12:45:29
@molnibalage: Mert egy kidőlt 70 kilós fenyőt nem tud 3 férfi, meg egy kettősgyilkos szupernő odébbhúzni a kocsi elől? :D
Kabarészínész 2018.11.14 14:21:41
@molnibalage: Mert ki akart állni a Márk az autójukkal, hogy elvigyék a Jankát kórházba, de kidőlt mögötte egy olyan fa, amit bárki odébb húz.
Hogyan vesszük át a terméket, ha a neten rendeljük? A fő trend az, hogy továbbra is terjed, bővül Magyarországon a neten vásárlás, de a legtöbben már műszaki cikket vesznek, nem könyvet. De mi van a csomagautomatákkal? Mikor jöjjön a futár? Mi az a kosárelhagyás? A magyar netezők gyakorlatát kutatta…..
Élőben jelentkezett volna tegnap este Liptai Claudia új műsora a TV2-n, de a technika közbeszólt, és - állítólag - egy keverőpult hibája miatt nem tudták elkezdeni az adást, a helyén Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsora került adásba...
brigitte AZ ŐSZ ÍZEI 2017.10.09 08:00:00
SZEPTEMBER VÉGÉVEL VÉGÉRVÉNYESEN ÉS VISSZAVONHATATLANUL BEKÖSZÖNTÖTT HOZZÁNK AZ ŐSZ. MÉG HA OLYKOR-OLYKOR A NAP ELŐBUKKANÓ ARANYLÓ SUGARAI MÁST IS SEJTETNÉNEK, A FÁK LASSAN SÁRGULÓ, VÖRÖSES-BARNÁBA FORDULÓ HULLÓ LEVELEI EGYÉRTELMŰEN ERRŐL ÁRULKODNAK. Az igazat…..
Nem készül újabb évad Baz Luhrmann Get Down című zenés sorozatához, annak ellenére, hogy népszerű volt, a nézők és a kritikusok is szerették. Pedig elég bizarr ötletnek tűnt, hogy zenés tévésorozatban dolgozzák fel a hiphop kialakulását a '70-es évek Bronxában, de végül jól sikerült a dolog. De…..
Kabarészínész 2017.05.25 12:43:38
ADHDiva Lefelé a nyúl üregébe 2017.05.11 08:38:00
Amikor szóba kerül az ADHD, általában háromféle reakcióval szoktam találkozni. Vagy rávágja az illető, hogy hát ő is ADHD-s, mert a múltkor is elfelejtett tejet venni; vagy közli, hogy minden fejben dől el, és írjam fel a dolgokat, nehogy elfelejtsem őket; vagy hümmög egy sort,…..
A cím nem túlzás, tényleg vannak olyan milliárdosok a világon, akik Magyarország éves büdzséjét fektetik abba, hogy tökéletes, minden igényt kiszolgáló bunkert építsenek. Ha esetleg jönne a vég...
A videojátékokat hiba lenne elkönyvelni a féktelen öldöklés és agresszió skatulyájába. Rengeteg olyan program létezik, amely nem csak a játékmechanizmusaival, de megjelenésével is már művészeti értékeket képvisel. Ezekből hoztunk el nektek most öt kiváló játékot! Seasons after Fall..
comment:com Alkoholmentes alapozás 2015.09.14 09:30:00
Amikor 2013-ban az NBC-n elindult a Gyertek át szombat este eredeti verziója, a Hollywood Game Night, a late night show műfaját akarták ötvözni a vetélkedőkkel, és mindezt beszuszakolni az amerikai középosztály nappalijába, hátha a nézők is elhiszik, hogy a sztárok is Most mutasd…..
Nem tudom mennyire kell bemutatnom a Doors nevű együttest, és énekesét Jim Morrisont, aki a ’60-as évek egyik emblematikus alakja volt. A „Gyíkkirály” Morrison egyszerre volt tomboló, sokakat megbotránkoztató, fellépéseiről hírhedt alkoholista és drogfüggő, de ezen kívül…..
 Tudjuk, hogy már a címben feltett kérdés sem pontos, hiszen a nemrég még következő generációsként emlegetett játékmasinák már több, mint 1 esztendeje (a WII U már több, mint 2) itt vannak velünk, ráadásul kihagytuk a PC-t a mai versenyből, amivel szintén nem leszünk…..
Kabarészínész 2015.02.06 09:21:05
Az elmúlt hetekben és napokban keresztül-kasul járta be a pártmédián kívüli sajtót a hír: Orbán Ráhel férjének, Tiborcz Istvánnak az érdekeltségébe tartozó Elios Innovatív Zrt. korszerűsítheti Pécsett a közvilágítást uszkve 900 millából. Mivel Pécs városának nincs…..
Kabarészínész 2015.02.05 11:24:27
Alvásmegvonás. Nem véletlenül kedvelik a módszert azok, akik kényszerrel akarnak információt kicsikarni valakiből. A szervezet hamarabb feladja a küzdelmet, mint például táplálékmegvonás esetén. A Guinnes Rekordok Könyve egészségkárosító hatása miatt nem szerepelteti az…..
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
Elmondom mi bajom a trafikmutyival – már persze azon kívül, hogy a kommunizmus legrondább éveit idézve tömték tele a hűbéresek zsebét. Ezzel most nem foglalkozom, elég szó esett róla mindenféle fórumon. Az új problémám a minőséggel van. Akik ezt az egészet kitalálták,…..
A magyar szurkolók hitleres-szálasis videóval hangolnak a meccsre. Apu, kezdődik!!! Olvassuk mindenhol, több, mint hat pontos derby, sőt, a legnagyobb oligarcha egyenesen kijelenti, sorsdöntő a román meccs a magyar foci szempontjából! Erre a meccsre a holtak is feltámadnak, ott kell…..
Nehéz magyar fociról értelmesen beszélni. Amikor azonban a felcsúti Puskás Akadémiáról van szó, nem csak, és nem elsősorban fociról beszélünk. Itt kemény politikai jelképről van szó. Ugyanis ez a kicsiny falu - a politika nagyravágyása és a valóság közti síkok határán -…..
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
Ernesto Che Guevara iratanyagát az UNESCO felvette A Világ Emlékezetébe megőrizve az utókornak a latin-amerikai forradalmár emlékét. Juan Antonio Fernandez programkoordinátor a PastHorizonsnak elmondta, az iratanyag 1007, Guevarával kapcsolatos kéziratot és dokumentumot…..
Kabarészínész 2013.08.01 10:22:38
Ha mutyi, akkor trafik - egyelőre úgy néz ki, a gyerekbetegségekkel küzdő rendszer az istennek sem tud felnőni: az eredeti célok látványosan megbuktak és lassan az is kiderül, valójában kinek énekel a fülemüle: mennyit lehet kaszálni Nemzeti Dohánybolt tulajdonosként (a forgalom…..
„Megrázó tényeket” készül feltárni az 1945-ben Japánra ledobott atombombákkal kapcsolatban Oliver Stone, aki a jövő hónapban először keresi fel Hirosimát, Nagaszakit és Okinavát – írta a Japan Daily Press. A hollywoodi rendező jelenleg a The Untold History of the United…..