Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Archenemy

7 bejegyzést írt és 4248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki abban reménykedik, hogy a sertéshús áfájának csökkentése olcsóbb húst eredményez majd az üzletekben, az jobb, ha már most leszámol ezzel a tévképzettel - ugyanis miniszterelnökünk szerint jelenleg nem ez a célja a kormánynak:  "Az áfacsökkentés a…..
Archenemy 2013.11.08 18:48:17
@nemecsek ernő áruló: "Jó"
@Valóraváltógép: "Nem jó"

Na erről van szó. Bármit csinál vagy nem csinál a gaz zorbán, az valakinek rossz lesz, és akkor jön vonyítani az indexre a szar blogjában, hogy diktatúra rettenet európasegíccs. Ez megy három és fél éve. Émmá kicsit unom mondjuk.
Archenemy 2013.11.08 18:59:30
@nemecsek ernő áruló: "Akkor minek jársz ilyen blogokra te szerencsétlen! :D"

Időnként szórakoztat, csak most fáradt vagyok hozzá, és ilyenkor kesergek.
Archenemy 2013.11.08 19:08:03
@Valóraváltógép: "Mindezt miért? A disznóért. "

Megéri.
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..
Archenemy 2013.11.08 16:27:45
"Botrányos! Ezek meg mit képzelnek, számozzák a gyerekeket?” – tucat számra dőltek a kommentek a Facebook oldalamra, a legutóbbi poszt láthatóan kiverte a biztosítékot az olvasók között:   “618. számú Határozat X. Y. 4/c osztályos tanulót (szül év, anyja neve)…..
A címben feltett kérdésre nemrégiben a Popular Science folyóirat keresett választ, megjegyezve, hogy a tudósok vitatkoznak ezen. Ahelyett, hogy Quentin Tarantinóhoz vagy Uma Thurmanhez fordultak volna (Lásd a videót!), inkább elvégeztek egy bizarr számítást, amelynek végén arra…..
Archenemy 2013.11.06 18:01:47
@Nick Leeson: "Ha belegondolok mekkora egy 60 literes szemetes zsák, akkor ahhoz képest egy átlag 40éves ember sokkal "több"!"

Igen, de úgy kell elképzelni, mintha össze lenne turmixolva.
Archenemy 2013.11.06 20:06:05
@MikeBoy: húbazdmeg egy saccoláskor azt mondta, hogy kb. 14x akkora, miközben valójában ~13.42* akkora! Szerintem ugasd le a gecibe!
Az általános iskola 8. osztályában ajánlott olvasmány Copperfield Dávid története, és már abban is benne van a hitelezés alapszabálya és a pénzügyi fenntarthatóság alaptétele. Talán lehetne kötelezővé is tenni.1850-ben jelent meg Charles Dickens angol író nyolcadik regénye,…..
Archenemy 2013.11.06 19:08:53
@mr sistereg: Most biztos majd kiderül hogy mennyire ostoba vagyok, de miért nem vetett a CCCP simán több gabonát? Föld van, parasztok vannak, mi a fene volt a gond? Nem csúcstechnika ez.
Miért nem versenyképesek a magyar vállalkozók? Vegyünk egy egyszerű példát, a számlázást. A helyzet egy közismert anekdotával is jól leírható: megkérdezik a cigányzenekar prímását Yehudi Menuhin világhírű hegedűművész játékáról, mire fanyalogva csak annyit mond:…..
Archenemy 2013.11.04 17:56:56
@fagzal: "Én konkrétan megkérdeztem a NAV-os előadót, hogy akkor pl. egy USA-ból érkező, kb. word-ben megírt számlát elfogadhatok? El, teljesen legális, mert ott ez van. Ugyanezt egy magyar cégtől? Azt nem.

HÁT EZEK HÜLYÉK!"

Teljesen egyetértek.
Kissé jogosulatlannak érzem magam arra, hogy ezt a népszerű témát boncolgassam, hiszen az utóbbi időkben egyértelműen a hazai baloldali - se veled, se nélküled - összefogás résztvevői bizonyultak a kérdés szakértőinek, de mivel az érintettek nem szívesen osztják meg a…..
Archenemy 2013.11.04 09:47:29
@wmiki: altatnak, altatnak...
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
Na most jösztök Ti! Ami a Top 20 legolvasottabból szerintetek kimaradt, hiányzott, jobb, vagy igenis odavaló - azt írd ide szépen. Telkes, Jutka, Öblös, Horgász, Drogos gyerek, Balu. Meg akárbármelyik, ti tudjátok. Jöhet a Google űrlapba, kommentben itt vagy a Facebookon. Szombatig…..
Végre megkaptuk azt a szerződést, amelyet a közmédia kötött Kovács Ákossal új rádiószignálok készítésére. Ezek alapján a zenész cége 12 millió forintot kapott, ami – bár a szolgáltatás speciális jellegére tekintettel nem nagyon lehet összevetni piaci árakkal,…..
A Szolidaritás szimbolikus szobordöntése miatt hetekig balhézott a jobboldali sajtó. Pedig egyértelmű volt a történelmi párhuzam: Orbán szobrát diktat tekintélyelvű vezetése miatt akarták ledönteni, mint 1956-ban a Sztálin szoborral történt. (A szobor feje pedig egyszerűen…..
Archenemy 2013.10.31 15:44:11
@toportyánzsóti: te egész nap az indexet frissítgeted, hogy mindenhova először szólsz hozzá? Ennyire semmi dolgod sincs?
Kedves Blog !  Szabálytalanságokra szeretném felhívni a figyelmüket egyesabonyi telephellyel  is működő  Kt-vel kapcsoltban. Információk szerint a hideg idő beköszöntése idején is majd túlóráztatni akarják kötelezően a munkavállalókat kissé fűtött vagy…..
Archenemy 2013.10.31 12:52:58
@endike: Találó :)
2046-ot írunk. Tavasz van. Huszonöt éve nem voltam Magyarországon. Bécsben is gyönyörű ünnepségeket tartanak már évtizedek óta március 15-én. Több százezer magyar él a fővárosban, köztük mi is. Én Közép-Európában érzem jól magam, nem akartam messzire menni, de odahaza…..
A világ (vagy legalábbis az egyik fele) azon szörnyülködik, hogy a szaúdi nők nem ülhetnek a volán mögé, és az egyik vallási vezető kijelentését próbálja megemészteni, mely szerint a nők a petefészküket és majdani gyermekük egészségét kockáztatják, ha autót vezetnek.…..
Archenemy 2013.10.31 09:25:14
@Szakyster: melyik kommentet értelmezte nemjól donder szerinted? Szerintem ugyan pocsék stílusban, de logikusan érvel
Nyakunkon a Halloween, ezért most megszakítjuk egy kicsit a Vadak urával elkezdett, majd a Krullal és a Vörös Szoinjával foyltatott sword&sorcery-emléktúránkat, és átevezünk a vértengeren egy brutálisabb, de legalább ilyen szórakoztató műfajhoz, a csapnivaló…..
Giró-Szász András szerint a kormány célja a családi adókedvezmény bevezetésével  a gyermekvállalás ösztönzése volt. Eddig azonban elmaradt a várva várt fordulat, az egykulcsos adó nem hozta meg a gyermekvállalási kedvet. A magukat családbarátnak tekintő…..
Archenemy 2013.10.29 19:35:45
@toportyánzsóti: csak nem magához Ignác Bácsihoz, a frappáns poénok és trükkös visszavágások nagymesteréhez van szerencsénk?
Ma folytatjuk Nóri történetét, aki idénymunkára ment Ausztria túlsó végébe egy hotelbe dolgozni. Kiderül, hogy a kezdeti hetek főleg lelkileg nehezek, különösen, ha egyedül van az ember és nagy kérdés, hogy a magyar mértékkel kifejezetten jónak számító fizetés sem mindig…..
Archenemy 2013.10.29 18:01:02
@Cascabel: "Kesobb megtudtam az ausztriai menekulttaborban, hogy milyen egyszeru modszerek voltak a disszidalasra."

Az érdekesség kedvéért erről én is szívesen hallanék még!
Mielőtt bárki félreértené, nem, én nem szeretném, hogy a gyermekeim vagy bárki más gyerekei így kössék le magukat, mikor épp a vacsorát főzik vagy éppen vasalnak a szüleik. Egyszerűen csak csodálom, hogy egy fotós így megragadja, elkapja a pillanatot és ilyen kristálytisztán…..
A brit The Telegraph szomorúan tudósított róla, hogy Új-Zélandon a posta számos területen csak heti három napon működik, mert az e-mail oly mértékben visszaszorította a hagyományos leveleket, hogy nincs értelme fenntartani a korábbi szolgáltatási szintet az internet korában. A…..
Archenemy 2013.10.29 16:58:07
@Csumpitáz Béla: Figyi, akkor mit jelent ez a mondat:

"miért mennél el a boltba szilváért, mikor itthon dinnyét is ehetsz?"

aki ezt mondja, az úgy gondolja, hogy ha valaki ehet akár dinnyét is, akkor biztosan nem akarna szilvát enni.

"A Poszter"

Nagy P-vel, jaj de ari :)
Archenemy 2013.10.29 17:26:59
@Csumpitáz Béla: "A szilvás mondatod pedig ostobaság, nem tudok vele mit kezdeni"

Hát akkor sajnos túl buta vagy hozzá, hogy megértsd, én meg lusta, hogy elmagyarázzam. Mindegy, a lényeg az az, hogy hülyeséget írtál a 16:43:55-ös hozzászólásodban, de ezt majd nyilván elintézed annyival, hogy de nem is, és akkor majd megnyugszol, én meg hagylak téged a butaságban.
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
MSZP, SZDSZ, PM, LMP, E14, Szolidaritás, Milla, 4K! és még ki tudja, mi jöhet még... Ahogy Bayer és Bencsik urak mondták tegnap: nem szabad lebecsülni őket soha, de soha. Mert ahogy a Terminátor, ők is milliónyi darabból, legyengülve, egymás ellen acsarkodva - de parancsszóra újra…..
Kettős Mérce Az autonómia menő! 2013.10.27 16:52:55
Ma zajlott a székelyek nagy menetelése, amit az összes erdélyi párt, és egyet kivéve az összes hazai párt támogatott. A menetelés célja kettős volt. Egyrészt, hogy felhívják a figyelmet a székelyföldi autonómia követelésére, másrészt pedig, hogy tiltakozzanak az új román…..
A domain nevek végén lévő fő és nemzeti kiterjesztések – .com, .net, .org, .hu, .cn, .ru és a többi – egy ideig úgy tűnt, hogy az idők végezetéig kiszolgálják az igényeket. Senki sem számított rá, hogy az internet milyen őrült sebességgel fog növekedni, s mennyire…..
Archenemy 2013.10.27 02:16:16
@Androsz: félreérted, én nem ironikusan írtam, kifejezetten jónak tartottam, hogy van egy "világnyelv", amit ráerőltetnek az emberekre, baromi sok mindenben segítene egy közös "földi" nyelv, és pont ezért nem tetszik, hogy ékezetes meg kínai meg ilyesmi karaktereket is lehet már használni.
Kampányt indított az ENSZ Nőügyi szervezete a szexizmus ellen, méghozzá a Google keresések alapján. Ugyanis az automatikus ajánlatok, melyek bizonyos szókapcsolatokra feljönnek a keresőmotoron, a leggyakoribb keresések alapján, még mindig a nők erőteljes hátrányáról…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Archenemy 2013.10.26 19:43:26
@Grisa: "Ha lehetőséget kapnátok erőszakosabbak lennétek mint ez a gyerek."

Most valahogy nincs "lehetőségük" az embereknek ilyennek lenni? Ugyan miféle "lehetőség" kell ehhez?