Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tinci Kaulitz89

16 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évtized zárul most le...Megpróbálnám összefoglalni:2000: nem emléxek XD2001: erre se x)))2002: elkezdtem iskolába járni :DD2003: elköltöztünk Szárligetre. Ekkor ismertem meg: Jessicát ♥ Julcsit ♥ Nikit ♥ Norbit ♥ akik a mai napig fontosak nekem.2004:…..
Hey Leute!1000 éve...annyi ideje nem írtam kb....Azóta mi történt? Semmi extra :D Na jó nem...Lássuk csak...Suli: Megy megyeget egész jól. Egyre nehezebb de egyre okosabb vok ^^ Aniyra ki vagyok merülve...dehát ez van lassan szünet jeeeeeeee xDSZünet (őszi): Találkoztam Bettyvel…..
Hey Leute! Ja ja ja. A végletek embere...én vagyok. Erre már rég rájöttem de ma tudatosult bennem. Egsézen pontosan ezekben a szent percekben. Mindig is tudtam de...Normális az, hogy (feltehetően) ok nélkül hihetetlenül boldog vagyok, madarat lehetne velem fogatni aztán leülök…..
Szóval halika :) Élek még meg minden. Ezen kívül több említésre méltó dolgot nem tudok mondani xd Na jó ez nem igaz természetesen :D Múltkor írtam a poszterekről meg a naptárról (ami eredeti TH gyártmány!!!) szóval megkaptam azokat :D Ésss örök hálám üldözze az én drága…..
Halacska^^Hétvége :) Abszolut mivel vasárnap este van és mindjárt a hétvégének is vége...megint suli. Igazából várom megint :D Csak a koránkelést nem -.-" Meg a matekor se...meg informatikát se...de a többi ellen nincs kifogásom :D A német jó lesz, osztályfőnöki meg…..
Szebb estét...Mint ami nekem van. Nem, nincs semmi bajom illetve de. Kibszott fáradt vagyok. És miért nem megyek aludni? Jó kérdés XD Talán mert valamit ki akarok írni magamból...de enm tudom mit.Akkor lássuk csak...ma végre sikerült megcsinálnom a Humanoid Aliens Fanaction weboldalát…..
Tschüß Leute!^^Szeptember 1-je van...Minden évben vegyes érzelmekkel tölt el ez a nap. Egy a "gyász" hogy vége vana  nyárnak és kezdődik 9 hónap robot, a másik pedig a mérhetetlen boldogság amiért ezen a napon született az én két angyalom.21 éve annak, hogy ez a…..
Ma 5 hónapja hogy átélhettem életem legszebb napját. Március 30.  Bécs...Wiener Stadhale, Welcome to Humanoid City...Egy nap amit sose felejtek el. Nem tudom  mivel érdemeltem ki, hogy átélhettem. De átéltem és ezt a szüleimnek köszönhetem. Nem tudom, hogy ezt valaha meg…..
Hallo!^^Alapvető életelveim közé tartozik mostanában az hogy "Úgy élj, hogy SOHA semmit ne bánj meg" Mosatnában úgy érzem félig meddig sikerült.A múltban követtem el számtalan dolgot melyekre nem vagyok büszke, sőt még magam is felejteni akarom, mintha nem történt…..
Hát cím alapján azt gondolhatja mindenki kinnt vagyok/voltama  Szigeten. Hát mondjuk félig igaz. Itt van a "számban" a Sziget tehát nkm ki se kell mennem :))) Ennek vannak elő meg hátulütői hát kicsit mesélnék :)))Nagyon álat mikor este van...szép csillagos az…..
HUMANOID ALIEN FANACTIONTH fanok figyelem!!! Ha TE is szeretnél Tokio Hotel koncertet Magyarországon akkor figelmesen olvasd el ezt a bejegyzést! Két blog szerkesztői öszefogtak :www.thlovebill.blogspot.com és a www.humanoid-aliens-action.blogspot.com egy közös cél érdekében. De a ti…..
    Ez a hét nagyon húzós. Sőt mondhatni ez a hónap extrém húzós. ALapból szerintem eddigi legjobb nyaramat tudhatom a  hátam mögött :))) Rengeteg új barátot szereztem és nem mondom hogy unatkoztam a nyáron mert nem :D ÉS ebben a hónapban még annyi minden vár…..
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó, hogy kaptam egy pár díjat, igaz még pár nappal ezelőtt, de csak most volt időm felrakni. A rosszat majd a végén elmondom.1. számú díj:    Na most ez azt mondja hogy írjak magamról 6 dolgot, és küldjem tovább 5 embernek.…..
Tinci Kaulitz89 2010.08.10 00:58:00
 Nahááát! Mostantól lht gyakrabban fogom ezt a blogocskát írni. Annyit uncsizok miért ne írnék ide? :) Meg az eddigi bejegyzéseim pfú...voltak rossz pillanataim na de most tök jó minden :) Sztem a legértelmesebb dolog amit az évben tettem, hogy elmentem életem legelső…..
Bill elszaladt a boltba sebtapaszért, sebhintőporért meg hasonlókért. Travi hazament speciális tűért meg a speciális cérnáért. Azt mondja azért van neki otthon mert a travi kuplerájában néha kitör a verekedés és ő látja el a tarvijait. Addig is megnéztem magam a tökörben. A…..
Tinci Kaulitz89 2010.07.14 19:49:56
Köszönöm a komit! -És készen vagyok!-ugrált le Tamara a lépcsőn.-Mivel?-kérdeztem.-Megírtam anyának a levelet.-Minek?-E-mailt nem fogad el, a telefonnal hadban áll, ezért kell kézzel írt levelet írnom, mert annak a stílusán látszik és írásképén látszik hogy…..
Köszönöm a komit! :) A Billel töltött pár nap gyorsan elrepült, arra eszméltem fel hogy megint itthon vagyok. Pénteken a buszra egy olyan ember szált fel, akit soha többé nem akartam látni. Apám testvére. Anyukámnak sohasem volt szimpatikus, apukám pedig nem tartotta vele…..
Köszönöm a komit! A következő napon nem beszéltem Billel. Nagyon fájt, hogy így beszélt velem. Végre kibékültem anyával erre Billel összeveszek. Na jó, nem is vesztem vele össze, hisz alig beszéltünk. Igaz, alig beszélt de ahogy mondta azokat a szavakat, már önmagában…..
 Köszönöm a kommenteket! Örömhír ért tegnap este! Nyáron lehet, hogy ki tudok menni Németországba! El nem tudom mondani, hogy mennyire örülök ennek! :) Ennek örömére dobtam össze ezt a részt! :)  Ebéd után még megnéztem Tamaráék próbáját. Az énekkarral…..
Szóóóval...Hát reggel indultunk kocsival Bécsbe. Apummal mentem és a nagynéném meg a barátja vittek ki minket. Ők elmentek Bécsbe várostnézni mi meg koncertezni. Na, de lényeg a lényeg. Először dugóba keveredtünk. Aztán megálltunk 3 benzinkútnál. Én nem mertem ránézni…..
Köszönöm a komit! Ehez a részhez is elfogadnék néhányat. :) Amikor reggel felébredtem, Bill nem volt mellettem. Vagy lehet hogy csak álom volt? Bill ruhái ott voltak a széken. Tehát nem álom volt. Lementem a konyhába rajtam kívül mindenki ott volt.-Jó reggelt,…..
Csokeeeeeeeeee!Nah van ez a blog deh komolyan annyi időm nincs h levegőt vegyek. Szal másik blogba is folyton kell írni, de most felvételizni járni meg minden. + meg kell felelni így is a suliba és 2. félévben szinte csak 1esem van idáig :S pedig a félévim színtiszta 4 lett. Szép mi?…..
Köszönöm a komit!-Azt igen!-feleltem az igazsághoz híven.-Kivel?-kérdezte izgatottan.-Egy Tom nevű sráccal.-Hogy néz ki?-kérdezte még izgatottaban.-190 centi magas, barna szeme van és fonatokban hordja a haját.-feleltem. Ekkor kezdett bennem valami szöget verni. Nem lehet hogy ő az a…..
Tinci Kaulitz89 2010.03.03 12:49:25
Köszönöm a komikat Ancsika15-nek és Tinci Kaulitz89-nek. Lassan 1 hónapja vagyunk együtt Billel. Ez volt életem legszebb hónapja. Azóta az északa óta amikor Hannah együtt volt Tommal nem igazán találkoztak csak egy-egy északára. A suli egész jól megy, a félévim is egész jó…..
Tinci Kaulitz89 2010.02.04 15:43:39
Köszönöm a komit!-Filmnézés megfelel?- kérdezte Tom- Hannah-nak hívják.-Igen.-Akkor mi Billel hozunk kaját.- mondta Tom. Majd elmentek a konyhába.-Na, szóval, mi van köztetek?-kérdezte Tom mikor kiértek a konyhába.-Hát, megkérdeztem hogy akar-e a barátnőm lenni és igent…..