Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hasitottfa

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen hazug és populista dolog lenne összehasonlítani a Xantus János-féle rövidfilm és egy átlagos, mozikban játszott magyar "művészfilm" számait, azon hengergőzve, hogy az egy személyautó árából forgatott 26 perces vígjáték online támogatással annyi nézőt…..
Többen jelezték a CashOnly-nak, hogy a Magyar Posta különösen sunyi, ami a kártyás fizetést illeti. Ugyan - ahogy azt Z is írja - azt az illúziót keltik, hogy fejlett európai szolgáltatóként biztosítják a kártyahasználatot, de vaskosan megkérik az árát. Igaz, ma már…..
Védjük magunkat továbbra is, ugyanis megint egy olyan cég üzletéről lesz szó, amelyik nem nevezhető kiskereskedésnek: Vodafone. Nehéz magyarázatot adni arra, hogy ha van egy kártyaleolvasó, azt miért csak egy dologra lehet használni...Velem a debreceni pláza Vodafone-üzletében…..
Több kommentben szóba került, hogy miért a kiskereskedőket ekézzük, amikor ők nem tehetnek a sanyarú piaci helyzetről. Nos, ismét megjegyezzük, nem ők a célpontjaink, hanem a kényelmes fogyasztás: ha már ugyanazokon az árakon (ha nem drágábban) vásárolunk, mint Európa…..
Andrist is joggal felbosszantotta, hogy nem használhatta kártyáját, és százezres nagyságrendű készpénzzel kellett ki tudja, milyen buszokon utaznia, úgyhogy úgy döntött, sztorijával beszáll a harcba:Úgy egy éve mentem el a HP Outletbe (Premier Outlet) laptopért. Minden szuper,…..
Az alábbi elgondolkodtató gondolatsor érkezett Imrétől a minap. Olvassátok, véleményezzétek, amit az ügynöki szerződésről ír, az megfontolást érdemel különösen - és ne feledjétek egy kitűnő (egyébként éttermekről szóló) fogyasztóvédelmi rádióműsor szlogenjét:…..
Rengeteg tanulságos sztori érkezett az elmúlt napokban, amiket ezúton is köszönünk! Igyekszünk nem elmaradni a feldolgozással, álljon itt most egy párbeszéddel dúsított történet Dervenkál Egon tollából: Úgy döntöttem, engedek a fiam nyomásának, és kap játékkonzolt. Eleve…..
Homár barátunk ajánlásának köszönhetően sokan olvasták első posztunkat, s reakciókban sem volt hiány - ezúton is köszönjük mindenkinek az aktivitást, ami azt bizonyítja számunkra, hogy van értelme a témáról beszélni!Többen írtátok, hogy a lista igazságtalan, mert nem azok…..
Első bejegyzésünk hazánk (talán méltán) egyik legnépszerűbb pizzériájáról, a Don Pepéről szól, amely büszkén hirdeti magáról, hogy"a Budapest Week Publishing által minden évben kiosztásra kerülő "Best of Budapest" díjat, 2000., 2004. és 2005. évben a…..
A már emlegetett Nisimazine januári számának szerkesztői várják azon elszánt fiatalok jelentkezését, akik szívesen írnának angolul cikket a DocPoint elnevezésű dokfilmes fesztiválról, amit januárban rendeznek.A jelentkezők megtekintő-dvd-t kapnak, további jutalomként - az…..
Az előzőekben foglalkoztunk a Nisi Masa eseményekhez kötődő magazinjával. Nos, a Nisimazine havilapként is funkcionál, s a napokban került fel a netre a decemberi szám.Mielőtt azonban ennek ismertetésébe fognánk, hadd büszkélkedjünk kicsit! Az októberi kiadás - amely az európai…..
A Nisi Masa-hálózat egyik legújabb projektje a Nisimazine néven futó kiadvány, amely rangos európai fesztiválokról készít képes beszámolókat. A kiadvány a 2006-os Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon mutatkozott be, s sikerét mutatja, hogy idén a folytatás is elkészült, amely…..