Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jege

5 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A költségvetési főnökasszony tudja magáról, hogy nagyon rendbe’ van. Jól néz ki. Tiptop. Megnyerő, bizalomgerjesztő, és rendkívül fiatalos. Húsz évet ugyanúgy letagadhatna, mint a közbeszerzési partnerektől érkező mellékjövedelmet – hiába, a cérna és a szilikon…..
 Két egyenlány áll az élelmiszerbolt pénztárának futószalagja mellett. Illetve dehogyis egyenlányok, mindkettőnek megvan a saját egyénisége. Az egyiknek például rózsaszín alapon fehér betűkkel nyomott „Too Sexy” credo van a pólóján, a másiknak ugyanez fehér…..
Jege 2011.06.22 09:02:19
@SALE Kálmán: Egyetértek.
Inkább azt nem értem, hogy nem jutott ez még senkinek eszébe.
Egyrészt például a szemetet sem kidobni kéne, hanem akkurátusan szétszórni az utcán - nagy a munkanélküliség, mindenki örülni fog, ha megnyílik pár utcaseprői állás. Ha mindenki áttér az utcai szemetelésre, még a megélhetésüket vesztett kukások is átképezhetik magukat, sőt, nem fogjuk a környezetet mindenféle műanyag zacskókkal szennyezni. Tiszta nyereség!
Másrészt megfigyeltem, hogy mindenféle közintézményekben, egyetemeken, minisztériumokban, kórházakban a takarítók csak a seggüket meresztik, mert minden mindig ragyog a tisztaságtól. Visszatért a szocializmus, meg a kapun belüli munkanélküliség? Dolgozzon mindenki, aki annyira szerencsés, hogy van szerződése rá. Szarjunk a folyosó közepire!
Aztán ott van a tömegközlekedés. Jellegzetesen magyar módi ez az abszurd túlszabályozás, hogy például betiltjuk a dohányzást a villamoson. A tisztelt mérnökök és akadémikusok meg fölnyalják az állami kutatási pénzeket, és elmennek belőle konferenciázni Tahitire? Ne már. Vissza az asztalhoz megfelelő légtisztító berendezést tervezni, és pörögjön a GDP, különben nincs támogatás.
De első és legfontosabb dolog vitathatatlanul a bolti kosár gyűjtése. Az üzlet eddig úgy gondolta, sokat spórol azon, hogy pont annyi dolgozót vesz föl, ahányan egész nap robotolva még pont el tudják a munkát végezni.
Most kiderült, hogy ehhez is hülyék. Észre se veszik, hogy az alkalmazottak kijátsszák őket, és igazából semmit nem csinálnak.
Hiába no, a kapitalisták sose bírták megtanulni az ilyeneket, hogy ösztönzés meg teljesítményértékelés. Azért ilyen drága még mindig a sör, mert a lusta munkaerőre megy el a nagyja. Ki kell rúgni mindet, oszt' elég lesz helyettük egy ikszmen, aki átlát a polcokon és szellemi erővel lebénítja a tolvajokat, közben meg ötven karja van, amikkel egyszerre kezel minden pénztárgépet, és a tülekedő sorok alá is könnyedén be tud nyúlni, hogy a széthagyott kosarakat a helyükre tegye.
dolgok Asszociál 2011.06.18 10:57:00
 Amikor a Károj elfelejti, hogy mit akart mondani, de mégis továb beszél, akkor mongyuk, hogy asszociál...
Szipoj Ágnest senkinek nem kell bemutatni. Szinte a tökéletes ismeretlenségből robbant be üstökös csillagként a hazai irodalmi élet fénylő egébe; azelőtt táncosként, masszőzként és eszkortként (luxuskurva, beképzelt sznoboknak – a szerk.) dolgozott, de 2005-től tudatosan…..
Blokk blog Aromaterápia 2011.06.15 09:00:00
           - Tódorkaa-a-aa! – trillázott a hang, a középső a-t külön megnyomva. – Ébresztőő-ő-őő! Tódorka szemei fáradtan lehunyódtak. Ébren volt ő, hát persze, hajnali négy óta egyfolytában. Soha nem bírt…..
p { margin-bottom: 0.08in; } Fogyókúráról és annak tudósairól volt már szó e blog hasábjain. Kevéssé ismert tény, de egyes nők más körülmények között is szoktak táplálkozni.   1. Az alapos Fenti állítás igazságtartalma leginkább az alapos nőnél vonható kétségbe.…..
Jege mostantól társszerzőm, úgyhogy nem fogom külön felvezetni. Riszpekt neki és köszönöm.   HRita Szijjaszijja! Hát csak hazajöttél végre a te Mucusodhoz. Sok volt a munka? Jajj, szegénykém. Ülj le, hozom a vacsit. Isteni husilevest csináltunk, míg Apuka távol volt, igaz,…..
- interjú Szirtes Mónikával, a Klájszter utcai Szirtesék mindennapjai című nagy sikerű gyermekkönyv szerzőjével Sietősen lép be a hangulatos dél-kelet pesti cukrászda nagyüveges ajtaján. Arcán nyoma sincs fáradtságnak, sokkal inkább kiegyensúlyozottság és – talán…..
Jege 2010.10.29 18:48:35
@HRita: Ez nagyon így van. Ismerek olyat, akinek ifjúkorában folyton hagyományosakat meséltek a felelőtlen szülők, eladdig, míg végül ő is elkezdte terjeszteni. Ma már csupán kiégett roncs, mesegyártáson él, szóvicceket gyárt, és megállás nélkül modorosságokban kommunikál. Menthetetlen eset szegény, nyugodjék békében.

@nyílméregbéka: Lehet, hogy a ködmön némiképp depresszív, de ez megbocsátható neki, mivel onnan származik az idézet, miszerint "Az, az - integetett szülém. - A lába meg piskóta."
Én a "szülém" szón a mai napig kurva nagyokat bírok röhögni. Ugyan, mit szülhete egy kisfiú? Hahaha.
Jege 2010.11.10 22:57:44
Nono, a Disney-t kéretik nem fikázni. Mikor csinál Bartos Erika ilyet:
www.youtube.com/watch?v=Txo06c1k9sk&feature=related
?

Megosztok egyébként egy apró titkot Önökkel, érezzék magukat kitüntetve.
Előbb a mese volt kész, az interjút ehhez írta kedves nagyasszonyunk. Ami engem illet, annapetigergőt korábban egyszer olvastam, azt is régen. Nem igazán emlékeztem belőle semmire azon túl, hogy tőmondatokból áll - a retardáltság és a semmitmondás mind hasraütésből jött. Legelső reakció: "anyám, ez a Bartos Erika egy az egyben".
Q. E. D.?
Nem gondolom ugyanakkor, hogy Bartos Erika ostoba lenne, miként az sem, hogy őszinte. Tudom ajánlani A kis Nicolas-t, írta René Goscinny és Jean-Jacques Sempé könyvsorozata. Azok is mindennapi történetek, mégis tudnak valamiről szólni, mellékesen néha beszarasztva az embert a röhögéstől.
Lehet több korosztálynak írni. Lehet egy gyerekkönyv felnőttek számára is élvezhető. Bartos Erika ezzel nem próbálkozott, mivel tudta, a gyerekeknek a blődlit is el lehet adni. Fogalmazhatunk úgy, hogy lusta volt. Nem mintha bűn lenne meleg, otthonos, humortalan semmitmondást árulni. A gyereket se bűn "olvassa ezt, ezzel még megbirkózik" felkiáltással hülyének nézni. Hasra nyilván nem esünk tőle.
A Facebook-üzenőfalamat böngészve egy pillanatra azt hittem, a Hírcsárda bejegyzését olvasom, de nem. Teljesen komoly. "Árpádházi Daka József, az Árpád-házi királyok leszármazottja a Duna TV kamerái előtt bejelentette törvényes igényét a magyar trónra! A Felség az…..
Jege 2010.11.10 12:02:27
@Őrnagy Őrnagy: De, miként az időközben rámutatásra került, a két József habsburg volt, tehát érvénytelen. Ugyanakkor viszont Hunyadi Mátyás kivételével minden magyar király leszármazottja volt az Árpádoknak női ágon, tehát nem tudom. Meg kéne kérdezni az urat, hogy I. Daka József néven is vállalja-e.
07:00 Kicsit menjél arrébb, megint elfoglaltad az ágy háromnegyedét, egész éjszaka alig bírtam tőled aludni, és már megint horkoltál, hát nem igaz, hogy nem tudsz elmenni vele orvoshoz, vagymittudomén, mit csinálj, de szétrobban a fejem. Különben meg csipás a szemed, mossad…..
Jege 2010.09.28 11:21:17
@Ernoke: Az ilyen nőnek is vannak azért jó tulajdonságai. A teljesség igénye nélkül:
1. Finom pörköltet készít;
2. Képes minimum hetvenkét órát egy napba zsúfolni, az ember tehát háromszor olyan sokáig él, ha vele van - sőt, még annál is hosszabbnak tűnik;
3. Csupa jó dolgokat fog mesélni rólad a következő férjének - elmondja majd, mennyire férfias volt a stílusod, mennyire figyeltél az alakjára, és milyen erős, önálló, tiszteletreméltó, papucs nélküli személyiség voltál.
Jege 2010.09.28 15:09:48
@El Topo (Sgt. Elias): Mindez rendben van, csak az a mérsékelten szerencsés dolog, ha az ember háborúként fogja fel a párkapcsolatot. Olyankor kerül néha bevetésre a nehéztüzérség, meg a harminc napon túl gyógyuló súlyos testi sértés.

@HRita: Ez mekkora ötlet! A harminc napon stb. nagyon jó móka, okkal, ok nélkül, mindig. Megyek exet verni.
Brigi, a szókimondó: Te Edit, milyen helyre hoztál te minket, he? Vörös Sárkány, bazmeg. Inkább mentünk volna a Sárga Rókába, pföjj.Edit, a bizonytalan: Jaj, Brigi, ne szívózz már az elején! Itt nagyon fincsi és különleges teákat lehet kapni tök origináltan Kínából. De…..
Jege 2010.09.15 23:39:49
@kumbernuss1234: Fogadni nálam lehet. A magam részéről arra teszem a tétet, hogy két, udvarlószöveggel teli dokumentum és Kati három napnyi daniellázása után Patrik és Arcsibáld egymással fognak félrekúrni.
Illetve Tűzre HRitával alrovatIlletve Ford transit gloria Creten al-alrovatNem először jelenik meg fórumkritika a blog hasábjain. Afromagyar és Krisztinca nagy sikerű babóca-topikos posztja után elérkezett az idő, hogy a kétségkívűl legjobb magyar humorszájt (különös tekintettel…..
Jege 2010.08.19 13:10:16
@jamesz: Ugyan, kedves Jamesz, ezt maga se gondolja komolyan.
Méghogy locsolóvers? Hát mire a gavallér ennek a végére ér, elpárolog a kölni, és széthervad a virág, és a lányt behálózzák a pókok.

Amúgy tisztában vagyok vele, hogy lerágott csont már, de kérem, nézzék el, mert nem bírom türtőztetni magamat _rovat_
Szüzesség _alrovat_

A jófej: a velociraptor-menhelyen (kép is van róla, nagyon ééédes, cejeti stb.) orvul kiszabadult az egyik példány, csak aztán menet közben elaludt.

A hiperaktív: Izlandon, az egyik helyi népcsoporttal való ismerkedéskor, rengeteg mézsör után, hiába, mégiscsak jó volt valamire az a nyelv.

A mániákus: a zura egyszer a zéletvidámságtól kicsattanva fordult be a zutcába, és lekapta a zasszonyt a zollerről.

A személyes: a csetszex oldotta meg a problémát - azt a fejhallgatót egészen meglepő dolgokra lehet használni.

A papucs: véletlenül megtolták hátulról, akár nő, akár férfi.

A keserűfüves: a haver jóvoltából egyszer olyan szállítmányt kapott Marokkóból, ami belülről kilyukasztotta. Áldassék.

A többi pedig biztosan :lofasz:.
Az alábbi hitirat Jege számára sugalmazódott, és ő legott le is írá. Olvassuk hát szorgos szívvel és lankadatlan lelkiállapottal!Figyelmeztetés: az alábbi poszt tiszteletlen, rosszindulatú és alaptalanul általánosít. Ha Önt az ilyen fölháborítja, kérjük, ne olvasson…..
Egy igazi (értsd: nőcis) nő nem úszik. Egy igazán igazi nő az uszodában, strandon az aktuális fürdőruha (bikini, tankini, egyrészes – áhh, az kizárt, már mióta nem és soha nem is – meri remélni - mert az valami förtelem) divatot demonstrálja, s emellett…..
Jege 2010.06.17 09:42:38
@HRita: Az, az. Ezért lehet igazán jó jacuzzit készíteni egy nagyobbfajta lavór, egy merülőforraló, és tíz liter bableves segítségével.

Bár a kozmogörl ezt is inkább a Bubókára hagyja.
A kevéssé jól tájékozódó nő hajlamos eltévedni. Leggyakoribb előfordulási helye pont ellenkező irányban van ahhoz képest, mint ahol lennie kéne, és olyan távolságban, hogy esélye se legyen visszatalálni. Éppen ezért a tájékozódási képességet nem igazán birtokló nő nem…..
Jege 2010.05.05 12:38:57
@El Topo (Sgt. Elias): A tájékozódásképtelen nő még a Kodály körönd aluljárójában is eltéved. Azért tájékozódásképtelen.
Jege 2010.05.05 12:44:52
@El Topo (Sgt. Elias): Vagy Kőbányán.
Jege 2010.05.06 19:37:55
@vincere: Ez azért különös, mert én meg pont a jobb szememre látok rosszabbul. Ballal kiszúrom a légy pöcsét húsz mérföldről, esti szürkületben. Jobbal csak tizennyolcról.
Címzett: forumexszabolcskasok@yahoogroups.comTárgy: Top Secret! Csillagvirágaim, ti, akik Életem Párjának, Fecimacinak (nektek Feri) baráti köre vagytok!A múltkori haditanácsnak megfelelően ezúton is értesítelek titeket Fecó (innentől F. a biztonság kedvéért ;)) meglepi…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Jege 2010.04.01 13:37:55
@cd-r: Attól, hogy kanállal eszem a heringet. A brokkolilevest pedig fagylalttal.
Jege 2010.04.10 12:38:30
@HRita: "Jövő héten"?
Hát-hát. Ön kissé elhanyagol minket, kérem.
- Naaagy-naaaaaagy szeretettel köszöntök minden apró-cseprő lurkómanót ezen a napsugaras, gyönnnyörűen szépséges tavaszi délelőttön!! Hogy ityeg a fityeg, balambérok? Jól? Nekem is! Mert naagyon-naagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek veletek, hisz (énekli) ez a nap más, mint a…..
Jege nagyon elkapta a fonalat, és ismét meglep bennünket egy poszttal - ha lehet, még ütősebbel, mint az előző. Helyezkedjen el mindenki kényelmesen a zsöllyén, némítsa el a mobilját, és legyen kedves ne zörögjön a pattogatott kukoricával.Jó szórakozást!A…..
Jege 2010.03.15 22:45:19
@kIára: Filmesekkel _dugott_?! Miközben úgymond Balajthy Dénesbe szerelmes? Hát mit szólna szegény, ha...
Ja, várjon, most jut eszembe, ő is filmes.
Bocsánat. Nem szóltam.
Jege 2010.03.17 11:16:43
@El Topo (Sgt. Elias): Judi Dench? Liz Taylor? Claudia Cardinale?
Jege 2010.03.17 11:32:19
@GAbica: Egyetértek. Öregasszony nem vénember.
Riporter: Hogyan ünnepli Ön március 15-ét?Utasi Linda, 34 éves bolti alkalmazott: Elég jól! Ilyenkor mindig összejövünk páran, délután beülünk a közeli kocsmába, megiszunk valamit a csapattal, aztán 7-kor elindulunk az Erzsébet hídhoz, hogy még időben kiérjünk, és jól…..
Jege 2010.03.15 12:05:51
@El Topo (Sgt. Elias): Ez megoldható. Csak be kell linkelni pár mélynemzeti fórumra ezt a bejegyzést ("nééézzéteka kurva zsidók hogyelszemtelenedtek, márezis..."), a hivatásos hörgők maguk alá élveznek, hogy van munka, oszt' már indulhat is a hülyeségkutatás itt helyben.

Plusz címlap.
Jege 2010.03.15 23:02:31
@váj mí: Nem kell ahhoz semennyit inni, kérem. Én Antall Józsefet láttam a minap a buszon. Háromszor is megnéztem, tényleg ő volt. Csak a haját festi az utóbbi időben.
Jege 2010.03.16 15:13:33
@mocc: Igaz! Beszéljünk inkább a végrehajtó hatalom dobálásáról és ártatlan automobilok felgyújtásáról.
Az is van olyan addiktív.
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..