Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sirid

14 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Nem, még mindig nincs vége a sornak Karl Lagerfeld ügyben. A divatpapa újabb és újabb utakat talál magának. Most éppen minden idők sminkes márkájával, a Shu Uemurával kollaborál, tehát születendőben egy paletta, avagy új árnyalatok. Várjuk sok szeretettel. Igaz,…..
OurFashion Mi kell az országnak? 2012.04.11 12:04:00
Eszem ágában sincs politizálni, mindössze a divat megközelítéséből szemlélve a dolgokat összegyűjtöttem azokat az üzleteket, amiket szívesen látnék Budapesten is. Elérhető árú termékeket forgalmazó üzleteket válogattam, amelyekben az egyszerű halandók is tudnak…..
OurFashion Cipők és cukorkák 2012.01.24 16:25:00
A lányok legjobb barátai a csodaszép cipők és az édes nyalánkságok, így nem csoda, hogy a Cupcakes and Cashmere bloggere által készített összeállításban ez a párosítás csodásan néz ki. Részemről a dupla nyálcsorgatás el is indul: egyrészt az édességekért, másrészt…..
Sirid 2012.01.24 19:34:19
  A száz esztendős fáról szóló poszt kommentjeiben többen is megjegyeztétek, milyen szép volt a régi Erzsébet híd, s milyen kár, hogy nem mehettek már át rajta. Nos - mint arra P.Mester felhívta a figyelmet - a híd egy darabja ma is "működik", ráadásul ma is hídelemként. A…..
Heti kedvenc reklám következik. Egyszerű, olcsó, de hatásos. Ja, és persze kellően ütődött. Szabad fordításban az érthetőség kedvéért. "Hé, nővérem, a sült krumplira mennyi a kedvezmény? Ötven százalék...á...az annyira uncsi. Mi? Hogy hat? Darab? Dehogy, hatvan…..
  Pontosan egy esztendeje hirtelen azt vettük észre: elindultunk. Aztán ezt ti is észleltétek. Ez számunkra is megdöbbentő volt. És az is, hogy rögtön másolni kezdtek bennünket.   Az elején még kicsit kóvályogtunk, állati nehéz volt olykor. Nem…..
Sirid 2011.10.05 17:30:39
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..
Pasi szemmel egy erotikus fehérnemű bolt valahol a titkos éjszakai nassolás és a borzalmas horror kategória között van. Én mindig nagyra értékelem az olyan férfiakat, akik felvállalják azt, amire vágynak, és készek maguk beszerezni a hozzávalókat. De az Urakat abban a pillanatban,…..
CsiniBlog Ajándék Neccharisnya! 2010.12.01 14:19:00
Múlt karácsonyi akciónk sikerén felbuzdulva újra necc harisnyát adunk ajándékba 5000 Ft. feletti vásárlás esetén. Történjen ez a boltunkban, vagy a webáruházunkban. ..
Gamer körökben az utóbbi napokban az a fiú a legnagyobb sztár, akit csak úgy ismernek a neten, hogy „a vörös pólós srác”. Emberünk a múlt heti BlizzConon lett híres, amikor a „kérdezz a World of Warcraft fejlesztőitől” panelen olyan kérdést tett fel,…..
„Egy érzéki ruci – több szemszögből” rovatunkban képekben mutatok be egy népszerű darabot. A mai kiválasztott fehérnemű egy érzéki rózsaszín miniruha tangával. Első képen a "gyári" marketing fotókat láthatjátok, a többi profi, amatőr és kifutós…..
           Fura egy szituban vannak a természetes nagy mellekkel rendelkező hölgyek, mivel akinek nem olyan van, az őket irigyeli, akinek viszont ilyen jutott, hát az megszenved vele. Fehérnemű téren mindenképpen.  Ez sokszor a…..
Sirid 2010.05.08 12:20:08
@Dezsőjóska: Köszönöm :)
Az Obsessive márka 3 új fürdőruhát dobott piacra az idén, ebből elsőnek a zöld pöttyöst vesézem ki. A színe zseniális, a kép teljesen élethű. Több csajon is láttam már, így egyértelműen azt tudom mondani, hogy a szabás igazán kis csini, kimondottan a fiatalabb korosztályt…..
Picit eltér az eddigiektől, de olyan szépek a képek, hogy nem tudok ellenállni a kirakásuknak. Üzletünkben tartunk egy kevéske nagyon megválogatott exkluzív használt ruhát. Szemes Nóra (stylist) küldte el ezeket a képeket a nálunk vásárolt ruhákról, ezúton is köszönet…..
Akik először látogatnak el swinger klubba, azoknak általában komoly fejtörést jelent a „Mit is vegyek fel„ kérdés.  A legfontosabb szempont: Érezd jól magad a kiválasztott ruhában! Vásárlóink problémáiból és igényeiből raktam össze ezt a kis jó tanács listát: 1.: Legyen olyan, amiben nem feszengsz.…..
CsiniBlog Duci csajok Sexy ruciban 2010.02.17 15:19:00
Rengeteg téma kavarog a fejemben, de talán legyek következetes, és beszéljünk arról, hogy mi is áll jól a duci hölgyeknek! Sajnos manapság ez a fogalom nagyon eltolódott, és már a magyar 40es méretű hölgyek is ducinak érzik magukat, pedig szerintem, és a papírforma szerint is a…..
       Nem akarok ehhez a részhez sokat írni, mivel rengeteg képet szedtem össze. A bikinik közül egy alap darabbal kezdenék, egy sima kis kockással, aminek a felsőrész kialakítása pici és nagy cicin egyaránt jól mutat. A kockás anyag tökéletes, a…..
Ez a kategória sok lehetőséget kínál a témában, hiszen a szerepruhák nagy többsége konkrétan egy adott dologra hegyezi ki a figyelmet, és ebben az a jó, hogy pl. egy nővérke szerkónál válogatva a gyártók és fazonok között, tuti találunk olyat, ami nem nagy dekoltázzsal,…..
Másik nagy tévhit, hogy ha valakinek kicsi cicije van, azt el kell takarni.  Ez butaság, egy pici cici is ugyanolyan szép, és attól, hogy nincs direktben valami eltakarva, még nem biztos, hogy hangsúlyos. Erre jó példa ez a pink necc ruha. A színe nagyon extra, szabása remek,…..
Tipikus  helyzetkép a boltban, amikor egy hölgy tanácstalanul ácsorog a dobozkák előtt, majd felsóhajt „Ahhh, ezekhez nagy cici kell!”. Igazából ez az erotikus fehérneműk egyik legnagyobb hibája, hogy szilikonmellű nőkön fotózzák, viszont a dobozban olyan…..