Regisztráció Blogot indítok
Adatok
claidheamohmor

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajós András nem csak egy stílusos biciklista a sok közül, hanem nagyon sokat tett/ tesz azért, hogy a bringás spórákat elültesse a fejekben. Bringázz a Munkába nagykövetként is, meg azzal, hogy minden nap szembejön valahol. Szóval ez egy ilyen random kösziposzt volt a paparazzo…..
claidheamohmor 2012.05.11 10:27:23
claidheamohmor 2012.05.11 10:31:51
@Hajós András: Egy kérdésem lenne Önhöz: szeretnék görgős féket, de nincs vele tapasztalatom, és a környezetemben senkinek. Megosztaná velem, milyenek, jól fognak olyan 30-40-es tempónál is? Nem állítódnak el, mondjuk, egy defekttel járó kerék ki-berakás során?
Nesze!szer Viszlát Csita! 2011.12.28 17:16:00
   Egy igazi világsztárt vesztettünk el karácsonykor. Csita, minden idők leghíresebb majma 80 esztendősen elhunyt. A Tarzan filmekben találkozhatott vele először a közönség. Annak ellenére, hogy az eredeti könyvben nem szerepel, a nézők követelték…..
Ma ismét új szerzőt köszönhetünk a Lemilen. Super 64 mai előadásának témája a hidegháború egy kevésbé ismert, de magyar vonatkozásokkal is bőven felszerelt hírszerzési eseménysora lesz. Az egyedi stílusú írásban minden megvan, amire csak vágyhatunk: szó lesz atom-aknákról, szovjetekről,…..
claidheamohmor 2011.07.08 20:46:28
@Titus Pullo Urbino: ... na, kiderült, hogy Prága, viszont mintha azt olvastam volna valahol, hogy az AK-47-es első éles harci bevetése 1956-ban volt ööö... Szegeden? Vagy Budapesten? Tud erről valaki valamit?
Alapjában véve gazdasági-pénzügyi kérdésről lesz szó, az már csak véletlen, hogy érintjük a nácikat és a francia kémeket, afrikai diktátorokat, gazdasági szabadságharcot, pénzügyi magánéletet, Obama elnök köreit, a magyar vez és persze Da Vinci-kód vagy a Moszad sem…..
claidheamohmor 2011.03.28 20:00:42
@Minorkavidor: Hát ez ilyen tipikus magyar szokás, talán még az előző rendszerből maradt, nem tudom. Kicsiben ez olyan, "drága a buszbérlet, nem veszünk", de ha jön az ellenőr, vagy a sofőr nem enged fel, akkor szemét spicli. Itt az emberek zöme nem csak szolgáltatásokért, hanem szinte semmiért nem akarnak fizetni. Ennek a másik oldala az, hogy hiába fizetsz bizonyos dolgokért, nem kapsz érte minőséget cserébe, és bizony adózóként néha így érzek én is. (Ennek ellenére rendesen adózom, jobb a békesség. A svájci bankszámlán őrzött millióim után is adóztam, természetesen. :) )
Ma a Parlamentben belengetett reformcsomagban megpendítették (vagyis inkább kilátásba helyezték) a fegyveres testületeknél dolgozók korkedvezményes nyugdíjbavonulási lehetőségének megszüntetését. Abszolút logikus, hogy a Lemilbloghoz hasonló fórum ne menjen el szó nélkül a…..
A konteótudomány (művészet?) külön fejezetét képezik azok a rejtélyes földrajzi helyek, ahol a gonosz összeesküvők meghúzzák magukat, s fondorlataikat ezeken az eldugott, általában néptelen vidékeken szövögetik, mindannyiunk legnagyobb megelégedésére rémületére. Mai…..