Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOL

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bircahang Puzsérné zsidózása 2020.05.21 06:06:00
Van abban valami hátborzongató, amikor a fiatal ballib nemzedék elkezdi ugyanazt a nótát, amit csak történelemkönyvekből ismerhet. Pottyondy Edina, volt momentumos politikus videóblogot indított. Első száma megdöbbentő: Kövér Lászlót szidja trágárkodva. Önmagában még nem lenne baj Kövér…..
BOL 2020.07.26 00:00:34
@Frederick2: valami, csak önmagában kevés. nagyon pontosan írod, nem úgy tűnik, hogy a gyerekkel foglalkozna egyikük sem, egotripelnek, egymást erősítve. szóval nem csak kipottyantani kéne azt a gyereket.
2017 év végén az Index olvasói voltak olyan kedvesek, és olyan sokan szavaztak a házunkra a Média Építészeti Díjhoz kapcsolódó közönségszavazáson, hogy megnyerte... Ezért a mai napig nagyon hálás vagyok, és örült is az egész család, hogy a kényszer szülte kis építkezésünk nemcsak a lakhatási…..
BOL 2020.04.20 22:54:08
@Tele van a tököm: ezen a nicken nevetünk már 20 perce, köszi a vidám perceket!
Két kollégám is lakáscsere előtt áll. Megszülettek a gyerekek, és nagyobb lakás kell. Már egy éve keregélnek, de egyre reménytelenebb a helyzetük. Az ingatlanárak emelkedése eljutott odáig, hogy ma két jó fizetésből sem temelhető ki az az összeg, ami egy másfélszobás lakásból egy háromszobás, jobb…..
BOL 2019.10.01 12:21:06
@Fülig José: :D nem jön? hát ki veszi azt fel úgy??? gyerek születése előtt kell... azt vágod, ugye, hogy ez egy kamatmentes hitel? sztem azt se tudod, miről írsz
BOL 2019.10.01 19:24:25
@Fülig José: ingyent írtam volna? szerinted a kamatmentes az ingyent jelent? ki is itt az agyhalott? tekintve, hogy felvettem, picit tudom a kondíciókat... medve apám :D ostoba vagy, de nagyon. időfaktor, például? én is összegyűjtök ennyi pénzt mondjuk 10 év alatt... na de a MA realizált lehetőség, az addigi életminőség változás? annak ugye nincs piaci értéke? te remek közgazdász :D
(Megjelent a Magyar Narancs 2013/05, január 31-ei számában. Most a közel dupla olyan hosszú interjú első részében a kezdetekről és a Spartathlonról beszélgetünk. A 2.-3. részben ultrás technikai dolgokról, kajálásról, jövőképről, futókról és személyes érzésekről,…..
Ha az ember ránéz a hamarosan megnyíló Párizsi Nagy Áruház Zsolnay kerámiával díszített oszlopaira, a vakítóan tiszta kőburkolatra, a szecesszíiós díszekre, akkor vérmérsélettől függően olyasmik jutnak eszébe, mint hogy az Andrássy út ékköve, lenyűgöző,…..
BOL 2009.12.20 13:41:22
@tin: Neked beteg az agyad? Vagy megzápult? Mennyé bele egy jó kis posztmodern vas-üveg kalitkába, oszt ki se gyere holtodig!
BOL 2009.12.20 13:43:31
@BolgárD: DANIKÁM! Hát hogy lehet az, hogy végre, az életben egyszer egyetértünk??? Baromira felizgat a téma, már mindenhova kommentelek, és hát szerintem GYÖNYÖRŰ a hely!!! Puszillak!
alig nyílt meg, máris igazi pesti kávéház, márványasztalokkal, halk zongorazenével és egy presszókávé fölött egész nap melegedő vénkisasszonyokkal. csodálatos. tényleg. nem lehet vele betelni. csak az óriás zöld csészét nem értem. korábbi Divatcsarnok-posztok itt, itt és…..