Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1szárazaranyosbalek

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fapadossal okosan A nagy őszi kör 2011.12.02 13:33:00
DePassant tavaszi ”9 nap alatt 7 ország, 10 repülőút”  köre után itt az őszi is. Ezúttal kicsit lassult, most már 11 nap alatt csak 5,5 ország, mindössze 8 repüléssel :)1. napBudapest-Malmö (BUD-MMX W6 2409 14:35-16:20) 3190Ft pontokbólHA-LWI, cpt. Lezsovics Gábor,…..
Tözsutazónk, Zoli már régóta tervezett egy kis skandináv kiruccanást, és most hála a Wizzair –nek egy hétvégi utat le tudott foglalni pénteki indulással és vasárnapi hazaérkezéssel  Malmöbe 9500 forintért.Az indulásom kicsit rosszul kezdődött, mert még az előző…..
Véletlenül botlottam ebbe a témába: olvastam az Ouradourról szóló cikket, de bevallom, eddig nem is hallottam a lenti norvég történetről. Sajnos nagyon kevés anyagot találtam róla, épp ezért nagyon rövidre fogtam, egy kis áttekintéssel. Csak fő vonalakban, inkább a norvég…..
A minap egy kedves régi ismerősömmel ebédeltem (többet nem írhatok, mert akkor lelepleződöm), akinek mikor felvetettem, hogy olvassa Edward Norton kalandjait, a 25. órát, egyszerűen csak azt mondta, hogy "ne vedd személyesnek, de én nem olvasok blogokat". Ez indította el a…..
Többfajta kajázós szubkultúra létezés: valakik műanyag edényekben anyuka főztje otthonról cipelés vagy futárszolgálattól rendelés, délben csoportosan konyhába bevonulás, 1-2 mikróban percekig melegítés, gecinagy sor kialakulás! Válogatós, vegetáriánus, pattanásos csajnak 5…..
1szárazaranyosbalek 2011.03.31 12:44:44
@ÁSÉS gyerek: Biztos mindenki számára tudás, de nekem kis lelepleződés, egyívásúnak érzés, Közgáz egyetemre járás, de inkább előrelátóan kerülés.
Ki az a Kanos Srác? Nem megy ez az Aranyos Srác-figura, most mi legyen? - tűnődik a fiatalember. Megpróbált minden energiáját összeszedve figyelmes és aranyos lenni, tartózkodott minden perverz, szexista beszólástól, bármiféle zaklatástól - és nem kérkedett azzal sem, hogy…..
1szárazaranyosbalek 2011.03.31 10:27:07
@Morgan LeFay: Én ezt a rejtett nőgyűlöletet magamban (amire nemrég jöttem rá csak), és minden ebből következő aranyoskodást úgy vezettem le magamban, hogy anyám nagyon domináns személyiség, mindig is utálta a nőket (mivel nem volt jó az anyjával a kapcsolata), én pedig úgy lettem idomítva, hogy engedelmeskedjek és megfeleljek minden elvárásnak.

A passzív-agresszivitás pedig folyamatos belső ellentmondásból fakad, melyet a ki nem nyilvánított dac és ellenszegülési vágy szült.

A klip alatti listából viszont csak az ínyencségek kedvelése talált be (ennek mi lehet az oka? Talán a 'különlegesség', mint állandó jelző elismerésének hajszolása iránti vágy?), a kommentek mélyütései után viszont már keresem a pisztolyom és/vagy a következő álcám.
Az utolsó éjjel Bankválasztás 2011.03.18 08:16:00
Ha minden rendben megy, talán május környékére eljutok odáig, hogy tudok bankot váltani (ehhez ugye annyi szükséges, hogy nagyjából alulról, neadjisten felülről nullához konvergáljak, hiszen ez lenne az optimális állapot, folyószámlahitelt pedig, mint a múltkor kiderült,…..
1szárazaranyosbalek 2011.03.18 09:35:51
A következő táblázat alapján tudsz tájékozódni az összes ajánlatról:
www.pszaf.hu/data/cms445560/fv_tabla_lakossagi_bankszamlak_110310.xls

Különösen hasznos lehet számodra az alábbi táblázat, mely a vásárlási szokásaid alapján hasonlítja össze a bankszámlákkal és -kártyákkal kapcsolatos költségeket:
www.pszaf.hu/data/cms2033900/fv_tabla_bankszamla_ktgszamito_110310.xls

A papír alapú számlakivonat a legtöbb helyen opcionális (ők is szeretnek spórolni, amin lehet).
Egyébként 0 Ft-os számlavezetési díj most már elég sok banknál van a beérkezett utalások (pl. bér) függvényében (legalacsonyabb a limit a Raiffeisennél - 120000 Ft). Persze az internetbankolásnak lehetnek esetleg egyéb költségei, érdemes a fenti táblázatokat végigfutni.
  Na, kedveskéim: köszönjük a többszáz jelölést, ezek alapján itt és most lehet ténylegesen szavazni. Úgy szilveszter környékééig pörgetjük a jelölteket, aztán meglátjuk. Számokat még nem mondok: a legtöbb jelölést Topóka, Patrick Bateman, bajor gizi, Prof.…..
 Professor Pizka - tudjátok, akinek minden posztról eszébe jut, hogy ő azt már megírta a Ráérünkön. Hát ezt is megírta. Már.   A számítógépcsináló ember (Geekus rusticus telepicus) A számítógépcsináló ember úgy viszonyul az IT-supporthoz, ahogy a…..
Kacagó gerlétől kaptuk - Az aranyos srác tökéletes folytatása. Nagyon kellett már egy ilyen is. A szárazbarátA saját élmények, illetve a jelenség általános létezése miatt legjobb cimborámmal folytatott végtelen telefonbeszélgetések és kocsmai lerészegedések mellett…..
A galambszarral borított emlékművek nehéz sorsát fogalmazza meg flashjátlékban a Damn Birds. A főhős egy szobor, ami (aki?) felett galambok, verebek (később fecskék, varjak, vadkacsák) húznak el, és a magasban leküldenek egy-két szeretetcsomagot a farukból. Ezt kell megelőzni oly…..