Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plankog

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan krimi, ahol már az első pillanatban tudod, ki a gyilkos, de a történet végig arra megy ki, hogy megpróbálja elterelni a figyelmed erről, és elhitetni veled, hogy nem is ő az, csak hogy a végén kiderüljön, hogy tényleg ő, na, akkor ez a világbajnokság H csoportja.…..
Arriva Rojos! Idegtépő győzelem 2010.06.21 19:24:00
Chile nem játszott igazán jól, és klasszikus értelemben véve nem volt ez jó meccs, sokkal inkább idegtépő. Mindez azonban teljesen lényegtelen volt, mert amikor lefújták a meccset, olyan feszültség szabadult fel minden Chile-szurkolóban, mintha egy szakadékból sikerült volna…..
Uraim, jól jegyezzék meg ezeket a pillanatokat. Talán most még nem értik, de úgy fognak visszaemlékezni erre, mint életük legnagyobb pillanataira. A pillanatra, amikor férfiként kezükbe vették a sorsukat, felemelték a fejüket és azt mondták, nem. Nem lehet, hogy csak egy álom…..
Arriva Rojos! Végre őszinte foci 2010.06.16 16:58:00
Jó buli lesz - írtuk a Chile-Honduras beharagozójában, és tényleg az lett. Nem lőttünk hetet, sőt, kettőt se, de őszinte, fantáziadús, kombinatív és szimpatikus játékkal megvan az első győzelem a világbajnokságon 48 év után.  Rögtön meglepetéssel kezdődött a meccs,…..
 A világbajnokság első körében járunk, Chile Honduras ellen játszik, a csoportban ott van még Spanyolország is. Matías Fernández vezetésével a 11. percben beindul a chilei henger, végül meg sem állnak 7-0-ig. Az események a 2005-ös ifjúsági világbajnokságon történtek, de…..
Nincs vébé nagy felfedezettek nélkül. Az érzés nélkül, amikor itt látjuk meg a zsenit valakiben, akiről eddig legfeljebb halvány elképzeléseink voltak. Vagy, ami ennél is jobb, amikor elégedetten nyugtázhatjuk, mi már rég megmondtuk, hogy egy játékos csillogni fog, és tényleg…..
Kezdjük egy kis tréfával! Az alábbi gól megtekintése után képzelje el mindenki, ahogy Spycher Magnin, vagy valamelyik másik svájci védőgéniusz megpróbálja megállítani Matías Fernándezt. Ahogy azt internetes kommentelői körökben mondani szokás: muhaha. És akkor arról még…..
1989. szeptember 3., Rio de Janeiro, Maracana stadion. Brazília és Chile világbajnoki selejtezőt játszik, ha Chile kikap, biztosan búcsút mondhat a vébészereplésnek. Nem állnak jól a dolgok, a 67. percben járunk, Brazília 1-0-ra vezet. A forróvérű brazil közönség már ünnepelne,…..
plankog 2010.06.06 19:51:17
@_Szom Ki-Van:
egy vastag kesztyűben el lehet rejteni egy kis pengét valahol. biztos para volt egy kicsit, dehát az egész sztori nagyon nem normális
plankog 2010.06.07 09:36:07
@Zigi:
persze, abszolút megérdemel, ha összekerül Chile Olaszországgal, botrány lesz valamelyik meccsen, vagy más miatt aktuális lesz, írunk róla
                            ..
plankog 2010.01.02 17:14:03