Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arconfosom

0 bejegyzést írt és 317 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Unió több 1000 milliárddal járul hozzá Magyarország fejlődéséhez. Az alábbi térkép viszont azt mutatja, hogy nemcsak több 1000 milliárdot, hanem több tízezer milliárdot kaptunk Brüsszeltől 2010 és 2014 között (nettó értéken). Ezzel egyébként a harmadik legnagyobb mértékű támogatást hívtuk…..
arconfosom 2016.06.20 19:15:03
@pamut: Csak szólok, hogy az érvelésed sántít, mivel Svédországban -mely szárnyal-, 25% az ÁFA ...
:-O
Van az úgy, hogy az embernek kicsúszik a száján ez-az, tegnap mutattunk egy videót a BBC-n káromkodó stábtagról, de korábban is volt kismillió példa arra, hogy az élő adás veszélyes mesterség a tévékre nézve, mert soha nem lehet tudni, kinek, mikor borul el az agya hirtelen és…..
arconfosom 2012.10.05 10:37:55
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
Wax Audio – Lady Judas [mp3] Lady Gaga – Judas Judas Priest – Painkiller Wax Audio legújabb mashupjanincs több hozzáfűznivalónk..
Nesze!szer Mihalik Enikő topless 2011.06.06 23:08:00
A francia Vogue most"Kevesebb a cici és több a ruha" - mondta Emmanuelle Alt a magazin új főszerkesztője első lapbemutatóján a tavasszal. A veszélyes szépségű Mihalik Enikőt Giampaolo Sgura divatfotós 'lőtte' le újra. A júniusi-júliusi lapszám a napbarnított bőrt…..
Bonie Singer, született Kajtár Bernadett leforgatta első felnőtt filmjét. Egy fekete kukac szántja a moziban, de mi nem ezt mutatjuk, hanem a forgatás elejét. Bernadettnek énekelnie kell, majd megsértődnie. Ez sajnos megugorhatatlan feladat volt számára. Beismerte tehetségtelen…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
A heol.hu (2011. május 18, 19:29) beszámolója szerint egri látogatása során Gyurcsány Ferencet hangos bekiabálásokkal fogadta húsz-huszonöt ember, közülük egy nő többször leköpte a szocialista politikust. Az írás címe is ez: Leköpték Gyurcsányt Egerben.Bár Gyurcsány…..
A toplistákat nem csak azért szeretjük, mert mások megmondják helyettünk a tutit, hanem mert általában többet árulnak el a listaírókról, mint a tárgyról magáról. Ezért szórakoztunk jól a világ biciklibarát városait számba vevő CNN-listán is. Kiderült belőle például,…..
arconfosom 2011.05.17 11:40:58
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Ki gondolta volna, hogy egyszer még a fizikatanárokra is szükség lehet ezen a világon? A kamuti Index park avatóünnepségének legjobb nevű fellépője a mezőberényi Petőfi gimnázium diákjaiból szerveződött Sit Down Tragedy - bocs, Kula, bocs, Praktikers, és FŐLEG bocs, Attis és…..
Hát igen, Fradika kell, Corvinus nem – foglalta össze tegnap a rektor tájékoztatója közben egy mögöttem álló hallgató a fejleményeket. A kétségtelenül populista ízű megközelítés már csak azért is pikáns, mert bizonyára valami hasonló (a foci helyére állami…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Blogosz Magyarveszély 2011.04.27 00:49:00
Napok óta zajló provokációk és a ma estére sikeresen kiprovokált tömegverekedés után a rendőrség kordonnal zárta el Gyöngyöspata települést. Rendőrségi csapatszállítók tartanak jelen pillanatban is a helyszínre az autópályákon. Időközben a településen…..
Picit parkolópályára teszi a TV2 Liptai Claudiát. Koltay Tamás a TV2 szóvivője az xnews.hu-nak elmondta: Tatár Csilla helyettesíti a jövő héten Demcsák Zsuzsát a Mokka műsorvezetői székében, de Liptai Claudia is kevesebbet lesz a képernyőn, mert azokon a napokon amikor a Nagy…..
Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és az arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető duma: a kézhez simuló, kellemes…..
Ferencváros utcaneveit nem érinti az új fővárosi városvezetés átnevezési dömpingje, azonban a kerületünket Újbudával összekötő Lágymányosi híd új nevet kap. Bár pontosan nem értem, hogy a sok vörös „T” betűben a Duna felet mi a Rákóczis…Huszonhat…..
Mi sem jártunk jobban a Blikknél, amikor megkérdeztük a Duna TV-t, hogy igazak-e a bulvárlap értesülései ifj. Knézy Jenő lecseréléséről. A Blikk már tegnap megírta, hogy nem az első fokon felfüggesztett börtönre ítélt sportriporter vezette a hétfői SportArénát a Duna TV-n,…..
hogyvolt VV4 - 4x124 2011.04.20 15:00:00
Mint a régi szép időkben, valóban. Semmi nem változott. Gigi és Jerzsi kínlódik, Olivér helyében azt az egyre súlyosodó krónikus bronchitist kezeltetném, az első sokk miatt azt még nem volt időm megvizsgálni, a félkész varrásokkal mi a helyzet, elég volt pusztán a tudat, hogy…..
Android Nem vízálló a Galaxy S2 2011.04.18 16:03:00
Ugyan nem is ígérte senki, a májustól már a Szovjetunióban is kapható Galaxy S2 nem lesz vízálló, ahogy ez az első hozzá készült, a Super AMOLED Plus kijelzőt hangsúlyozó reklámból is kiderül: ..
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
Minden állítása hírlapi kacsa! – Egy hete Matolcsy minisztériuma pellengérre állított egy újságírót és letagadta az értesülését, miszerint elszállt volna a 2010-es hiány. Tegnap mégis beismerték. (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Úgy tűnik, a Nemzetgazdasági…..