Regisztráció Blogot indítok
Adatok
similarthings

0 bejegyzést írt és 480 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekel valakit, mekkorát koppant a magát szerényen csak "A Tudománynak" tekintő biológus celeb? Boldogkői Zsoltnak is jobban állt, amikor csak a homeopátia volt a "hobbija". Mára mindenben mindenhatónak képzeli magát. És nos: ez káros. Ha a média ebben segíti őt vagy a hozzá hasonlókat, mint…..
A gyökérségnek van az a szintje, amit csak direkt lehet elérni. Amihez nem elég a vele született sötétség, a gyerekkori és/vagy felnőttként elszenvedett frusztráció. Amikor az ember rákészül, vesz egy nagy levegőt, és berúgja a taplóságmétert, hogy hadd pörögjön. És ilyenkor jön ki belőle ez…..
Kedves Mindenki Akit Érdekel, szeretett és utált rámfigyelők!   Mondhatnám, hogy sajnálom, de nem mondom. Igen, vihogtam, mint egy orbánviktor humorbonbonjaitól bekábózott hofmanrózsa, igen, na de! Ki tudott volna ott bármi mást csinálni? Egyrészt ugye ott volt a kincstári szövegem, hogy 2016…..
similarthings 2017.01.03 08:17:11
Az Awei bizonyára sokak számára ismert név, az egyik vezető kínai hangtechnikai cégről van szó, akiknek már magyarországi képviseletük is van. Tőlük kaptuk meg a csaknem teljes, itthon forgalmazott vezetékes füles repertoárjukat, ráadásul még egy kupont is biztosítottak számotokra, amivel minden…..
Libertarian Tűzzel-vassal 2016.05.09 04:00:00
Az Uber akár működhetett is volna. Illetve működik is, csak nem ebben az undorító pocsolyában. Most tegyük a szívünkre a kezünket: az autóval történő személyszállítás nem valami nagy kunszt. Nagyjából mindenki képes rá, akinek van B-s jogosítványa és egy érvényes…..
similarthings 2016.05.09 17:10:36
@BircaHang Média szerkesztősége:

Kihagytad: a hülye részeg egy csillagos értékelése utáni végkielégítés nélküli kirúgás, nincs betegszabadság, gyes vagy gyed és a munkavállalónak semmiféle védelme ...
Burger Blog Balkán Bistro, Érd 2016.04.20 06:01:27
Mindig nagy izgalommal tölt el, ha ki tudok mozdulni Budapestről, és vidéken keresni valami jó kis kajás helyet. Nos, Érd inkább agglomerációnak számít, és bár sokan mondják, hogy egy alvó város, az biztos, hogy ha ébren vagyunk, egy helyen bizony nagyon jókat lehet enni...
similarthings 2016.04.21 23:05:14
@Jancsa Jani: mondom, a baj annyi hogy átlag alatti volt a minőség. Átlag alatti a mennyiség. Minden átlag alatti volt. Ilyenről írni pozitív visszacsatolásként meglepő.

A hűtő ízt - ha eddig még nem sikerült megtapasztalni - úgy kapod meg hogy fedetlenül beteszed egy-két napra legalább a hűtőbe az inkriminált ételt és kapsz egy jellegzetes, bárki által felismerhető ízt. Remélem segítettem.
Eddig még világszerte vitatéma volt, hogy miért is vették el a Bodnariu család 5 gyermekét: pusztán fenekelés vagy keresztény világnézet miatt? Az első esetben egyszerűen a hatályos norvég törvények megsértése miatt kirótt abszurd módon súlyos büntetésről, a másodikban viszont keresztényüldözésről…..
Egy saját logikai parafrázisát jegyeztem le Arisztotelész és Aquinói Szent Tamás – az alábbi előadásomban hivatkozott és ajánlott – ontológiai (“lételméleti”) istenmagyarázatának (illetve azok egy kis részének). Aquinói Arisztotelész tételeit dolgozta tovább, és…..
Ha én lennék Magyarország miniszterelnöke, jóval a híres kékcédulás... nem, kékplakátos kampány előtt, azazhogy helyett beszédet mondtam volna. Valahogy így: Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim! Magyarország számára eljött a cselekvés ideje. Most, amikor tömegek…..
Biztos vagyok abban, hogy kevés olvasónkat hagyták hidegen az elmúlt egy hét plakátkihelyezésekkel, rongálásokkal, valamint ellenplakát-kihelyezésekkel (plakát-ellenkihelyezésekkel?) tarkított eseményei. Mi sem természetesebb annál, hogy mindenki a saját szájíze, ideológiája,…..
similarthings 2015.06.14 22:05:07
@Ez a nap se múlt el Rogán botrány nélkül: ezt a retard szöveget.

Már csak egy évtized és élőben nézhető lesz a bevándorlók okozta káosz Nyugat-Európában.

Gondolom az első sorban fogsz nyivákolni alapvető emberi jogaid korlátozása miatt amelyet a kedves főleg iszlám vallású barátaink fognak kitalálni.

Mielőtt vki azt mondaná hogy ez nem realitás akkor menjen el egy iszlám negyedbe nyugaton és barátkozzon össze a saría "rendőrökkel".
Taxizni a mai világban igazi felső középosztálybéli közlekedési megoldás. Ha úgy tetszik, keveseket érint, a többségnek a buszbérlet is drága. Úgyhogy tökmindegy, milyen a taxiszolgáltatás Budapesten. Ettől természetesen a történet még példaértékű – vagyis benne van,…..
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb érveket és ellenérveket, amik kommentként megjelentek a marihuána legalizálását propagáló cikkek alatt.  Párba állítottam őket, így látványosabb a végeredmény, melyik tábor toleránsabb, támaszkodik inkább a kutatási eredményekre,…..
A politika arról szól, hogy kitől vegyünk el, mennyit, milyen kifogással és kinek adjuk oda. A napi porhintés lényege, hogy melyik csoport, mely kisebbségek, milyen családi állapot legyen állami pénzzel támogatva, kiktől mennyit és milyen alapon vonjunk el. Ezek a viták roppant…..
Még a blog rendszeres olvasói közt is kevesen vannak talán, akik még emlékeznek arra, hogy az egész dolog úgy indult, hogy kissé parttalan vitába keveredetem a magyar kreacionisták önjelölt képviselőivel, és a blog lehetőséget adott arra, hogy rézsletesebben írhassak…..
similarthings 2014.08.19 07:51:10
Szerintem doplhin majdnem azt a hülyeséget követted el mint Semjén ezzel az írásoddal, pl. hogy idecitálod Tasit, a kreacionistákat meg az ID-seket amolyan "nem gondom - de mégis" szófordulattal.

Semjén a SAJÁT EGYSZERŰ GONDOLATÁT MONDTA EL, amit az utca embere is magáénak vall amolyan felületes minden tudományt nélkülöző módon. Mivel a katolikus egyház elfogadja az evolúciót, de a legtöbb katolikus érzi a Biblia és evolúció közötti totális ellentmondást, jó politikusként próbált valamit összehozni. Nem tudom hogy live-act nekem jobbat sikerült volna -e, ha a katolicizmus mellett kell valamit összehoznom és mondjuk nem foglalkozok a biológiával. :D

Ebbe kreásokat meg ID-seket keresni... eléggé "libsi konteó". Legalábbis ezt a fejetekhez lehet majd vágni. Ennyi erővel II. János Pált is lehet ID-snek nevezni.

Így pont akkora értelmetlenség/szűklátókörűség amit ti írtok hogy az "evo nem irányított" mint amit Semjén mondott (egyébként halkan megsúgom Semjén igazából nem mondott semmit sem, semmit sem állított egyenesen, mert az evolúció mint minden tudományos tétel "csak" hipotézis, legfeljebb ellenőrzött hipotézis :D)

Ugyanis a fizikai törvényszerűségek bizony tartalmazzák azt hogy ide eljutunk. Persze eljuthatunk máshová is (ennek cáfolata nem volt a semjéni szövegben) Aka "irányítják". Az hogy ennek "fejlődés" vagy mittomén milyen címkét adunk az részletkérdés. Kvantitás és kvalitás problematikája esetleg. Az ún. analógia kérdéskör pont ennek a jó példája.

A vízmolekulák kristályosodásának végtelenül egyszerű szabályrendszere egy meglehetősen bonyolultnak látszó jégvirág alakzatot determinál az ablaküvegünkön. Ez is determinált azaz irányított, magában az "anyagban/matériában benne van" ha prosztó akarok lenni . Pont úgy mint az evolúció is. Ezt tagadni az evolúció tagadása vagy nem értése gyerekek.

Szóval elhiszem hogy sok paranoid/konteós meg primitív wmiki féle emberrel kell vitatkoznotok, de talán nem kellene erre a színvonalra nektek is lesüllyedni. Itt és most nagyon túllőttetek a célon.

A Semjén az egyik oldala te meg a másik oldala vagytok ugyanannak az érmének. :(
H.G. Wells tényszerű stílusban megírt sci-fi alapművét a földet megszálló marslakókról többször is feldolgozták 1898-as megjelenése óta. Orson Welles a ’30-as években híradós tudósításnak álcázott rádiójátékként rémítette halálra vele Amerika lakosságát, 1953-ban pedig nagysikerű filmet forgattak…..
24 órás ultimátumot kapott az ellenzéktől Viktor Janukovics ukrán elnök - ez a legfrissebb hír Kijevből. Hozzátették: aztán támadnak. Az eddigi összesítés alapján az összecsapások eddigi mérlege legkevesebb öt, de inkább nyolc halott, 300 sebesült. Az ellenzék azonnali…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
similarthings 2014.01.04 16:36:01