Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilovecooking

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron történt valami, amitől az amerikai nép olyannyira felhorgadt, hogy a mai napig nem képes túllépni rajta. Nem, nem egy középiskolai lövöldözésről, túszejtésről, vak kommondoros nőverésről vagy milliárdok elsíbolásáról van szó, ugyan már. Hanem arról hogy egy Miley…..
Elég váratlan fordulat, hogy miután a közmédia bejelentette, m3 néven újabb retrócsatornát indít, a Film+ is bemerészkedik erre a terepre. Értem én, hogy jóval olcsóbb megvenni egy Tolnay Klári-filmet, mint egy amcsi szériát, de szerintem nem tesz jót az ország hangulatának, ha…..
Az X-Faktor mentorházas rongyrázása az az eleme a formátumnak, amit a készítők minden bizonnyal kihagynának a műsorból, legalábbis ami az átlagnéző által elképzelt luxust reprezentáló, bazinagy házakat illeti. Ezeket ugyanis ki kell bérelni, lecígerölni a stábot,…..
Továbbra sem világos, hogy ez a gyönyörű díszletek között leforgatott szappan rendkívüli empátiával mutatja be a századforduló angol osztálytársadalmát, vagy azt próbálja elhitetni velünk, hogy az Edward-éra cselédeinek valamiért tetszett az a társadalmi berendezkedés,…..
ilovecooking 2013.09.30 20:49:40
@MolnarErik: Hm, hát gyorsan rákerestem wiki-n és e szerint az apukáját Peregrine Edward Launcelot Fellowes-nak hívták, a gyerekkori otthonát pedig Wetherby Place-nek, szóval nem hiszem, h olyan nagy meghasonlás volt számára beházasodni az arisztokráciába.
Október 9-én tér vissza az American Horror Story, az a sorozat, amit a Kés/alatt Ryan Murphy-je jegyez, és aminek első, igen beteg évadára a készítők a másodikban még rátettek egy nagy lapáttal, hogy az ember csak üljön a tévé előtt tátott szájjal. Az elátkozott ház és a…..
A BBC riportere kissé pikírten azt jegyezte meg élő adásban, amire úgy nagyjából mi is gondolunk a Királyi Ivadékkal kapcsolatban: Kit érdekel? Miért hír ez? Miért kell foglalkozni vele? Hiszen VV Alekoszról is írhatunk! ..
ilovecooking 2013.07.22 19:07:18
@Leadfoot: A francba, túl sokáig ellenőriztem a helyesírást, beelőztél. Már kezdem érteni, hogy a C:C-n miért burjánzik az elgépelés, a hírversenyben minden másodperc számít, olyan nevetséges dolgok, mint helyesírás, nem hátráltathatják ezt.
ilovecooking 2013.07.22 22:18:06
@sixx: De, a Huffington Post nagyon fasza angolból, biztos ezért tudják olyan jól, hogyan lehet a "here" szócska meg a "because" utáni rész elhagyásával kicsavarni az eredeti szöveg értelmét. Gondolom annak, hogy a Beep nem tartja hírnek a jövendőbeli uralkodó születését nagyobb a hírértéke, mint egy munkájával elégedetlen riporternek.
A fenti, gyönyörűen szexista reklémot a Renault brit ügynöksége követte el, és úgy másfél percen át nem szól műsról, mint a csöcsökről, hiszen lengén öltözött csajok ugrálnak benne egy Clio előtt, amiben van egy gomb, a Va Va Voom effektus előidézésére, ami annyit tesz,…..
A Vörös Viperát alakító Pedro Pascal után újabb színész csatlakozott a Trónok harca negyedik évadához, mégpedig az a Mark Gatiss, aki a BBC zseniális Sherlockjának egyik fontos szereplője (ő alakítja Holmes testvérét, Mycroftot) és egyben a sorozat egyik alkotó-producere is.…..
ilovecooking 2013.07.18 18:17:03
@The_Evil: +1, már csak a hangja miatt is, ami nagyon jellegzetes és remekül passzolna.
Nagy tervek vannak a BBC One háza táján, ugyanis a 87 éves tévés veterántól még az elkövetkezendő 2-3 évben legalább olyan nagyszabású természetfilmet várnak, mint amilyen a 2012-ben többek között BAFTA díjat is nyert A fagy birodalma is volt. A BBC főnök, Kim Shillinglaw…..
A Pannonia Allstars Ska Orchestra zenészei is nagy rajongói a világszerte többmillió nézővel büszkélkedő tévésorozatnak, ezért ők is eljátszották a kultikus főcímzenét, amihez ráadásul videoklippet is forgattak a fóti díszletvárosban. A lovagjelmezekkel, kardokkal és…..
ilovecooking 2013.06.14 19:19:18
@kabirjedi: Mulatós-lagzis szemét??? A PASO??? Ezt ska-nak hívják, de nem hibáztatlak, úgy tűnik a comment:com-on sem mindenki hallott még erről ("punkos-dzsezzes" ;D)
53. alkalommal rendezik meg a monte-carlo-i tévéfesztivált, a Comment:com/Index pedig negyedjére vesz részt a jeles alkalmon, és idén végre már nemcsak megtűrt, lesajnált vidéki rokonként, hanem a kollektíva teljes jogú tagjaként. Ez nem rangkórság miatt fontos, hanem a meló…..
ilovecooking 2013.06.11 10:04:15
Perverz családi sztoriról ír a mai Bors: Zámbó Krisztián hogy hogy nem, pont ugyanabba a miskolctapolcai hotelbe, sőt szobába ment romantikázni a menyasszonyával, ahová annak idején az apja, Jimmy vitte a szeretőit! A bulvárlap ráadásul még ezt is képes felüllicitálni egy jó kis…..
ilovecooking 2013.04.23 19:55:03
@shimizu: Igazad van, hogy ettől nem károsodhattak a szervei. Kíváncsiságból lecsekkoltam eredeti nyelven is a hírt (The Sun) és a Blikknél vagy nem tudnak angolul vagy direkt még nagyobb baromságot igyekeznek kihozni egy már eleve bulvár lap közölte cikkből: a nő már transzplantációs listán volt, mikor elment Jamiehez kajálni, a rosszullét miatt épp hogy ideiglenesen levették a listáról (ami persze ettől még elég gáz).
Mától minden este 19 órától adja a TV Paprika a Nigella falatozója két évadát. A Nigella falatozója egy fesztelen, beszélgetős sorozat, amely egyrészt egy valódi főzőshow, másrészt a házigazda ars poeticája. A sorozatban az aprólékos műgonddal tálalt, túldíszített…..
Nőnapra időzítette a Viasat3 új sorozatának, a Carrie naplójának első részét. A Szex és New York előzménysorozata 1984-ben játszódik, amikor Carrie 16 éves középiskolás, még nem lakik Manhattanben, de fél lábát már betette, mert kapott egy gyakornoki állást New York-i egy…..
A filmtörténet egyik legveszélyesebb gazemberét páciensnek bevállalni tökös döntés, még akkor is, ha a terapeuta előre persze nem tudhatja a joviális mosolyú ismeretlenről, hogy a Hannibal Lecter név első fele nem véletlenül rímel faszán a kannibálra. Az NBC-nek jelenleg is…..
Egyszerre kér B&B-remake is készült az idei évadra (meg két mozifilm is, helló), az ABC-nek nem kellett a sajátja, a CW viszont vitte a Smallville-ből ismert Ktristin Kreuk főszereplésével készült modern verziót. A CW szerint a  szörnyeteg attól az, hogy a fején van egy…..
ilovecooking 2012.05.22 08:22:04
@sixx: Az OUAT lehet, de az itt releváns részt (ep12 "Skin Deep") csak febr. közepén mutatták be, és ezután vált igazán népszerűvé ez a B&B történetszál a sorozatból, szóval ezek szerint már volt egy leforgatott pilotjuk a témából, mire az éppen futó sorozat hasonló vonala nagyon pozitív visszajelzést kapott a nézőktől és értelmetlenné vált egy másik hasonló sorozat berendelése. Én így képzelem.
ilovecooking 2012.05.22 08:36:06
@sixx: De a nézők csak februárban látták és csak ezután jött a visszajelzés.
ilovecooking 2012.05.22 08:40:08
@sixx: Ja, egyébként kösz, hogy ilyen türelmesen reagálsz egy kötözködőre, már jobb lett kicsit ez a f.s nap hogy kikötözködhettem magam vkivel.
Nem tudjuk, hogy mi folyik a közmédiánál, de mindenesetre vagy kapkodásnak vagy pedig súlyos késlekedésnek tűnik, hogy este hatkor küldik ki azt a közleményt, ami az este tíztől induló új sorozatukról szól. De ez legyen a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy nem elég, hogy már megint…..
Kaptunk egy sajtóközleményt: "Teljes tartalmi és arculati megújulással vág neki a tavaszi-nyári szezonnak a VIVA Televízió. Az új műsorok és a régi, eddig is sikeres formátumok felújítása mellett a televízió arculata is megújul. Ennek keretében a csatorna új logót és…..
ilovecooking 2012.03.29 13:26:10
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
ilovecooking 2012.02.27 07:29:54
@Hiller Józsué: Bocsi,de ezt muszáj helyretennem, habár még én se láttam, de a Clooney film alapsztorija szerint azért nem tud boldog lenni még ott sem, mert a felesége megcsalta, utána balesetet szenvedett és épp készülnek lekapcsolni a lélegeztetőről, szóval egy icipicit túlegyszerűsítetted a plotot:D
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
ilovecooking 2012.01.30 17:38:28
@zdyzs: nem, a bringás scrác akcentusa echte angol, egyáltalán nem ausztrál, ha nem is az a tisztán "ezüstkanállal a szájában" típus, de minimum formatervezett rozsdamentes inox kanállal.
ilovecooking 2012.01.31 07:43:17
@zdyzs: ok, let's agree to disagree, szép napot;)
hogyvolt VV5 - 1x12 és 1x13 2011.09.25 17:35:00
Nem hittem, hogy már most eljutok az aztakurvahétszencségit állapothoz, de Cristofel nagymonológja és Rambó csak kihozták belőlem, és még csak most jönnek a Szüzikék. Meg Zizike. Nincs más hátra, le kell írni ezt a tengernyi baromságot, vágjunk bele. Lilu sztájlisztja megint…..
És ha az a majd egyszer kilenc hónap múlva lesz? Nem válaszolt, csak nézett. Sziasztok! A tegnapi kommentek között olvastam, hogy egy csaj elvetette a gyerekét, csak mert azt hitte, a pasija nem akarja. Hasonló volt a szitu nálunk is, megosztom veletek. Két éve voltunk együtt a…..
ilovecooking 2011.06.14 11:29:48
@Nard: Vagy a világnak volt mákja, h megúszta a génjeid továbbörökítését a következő generációra;-) Csak nézőpont kérdése...
ilovecooking 2011.06.14 11:35:30
@gernika: Akkor a virtuális alteregója pusztuljon ki a mátrixból.
Amikor a Pacicif - A hős alakulat készítőivel beszélgettem, és azt kérdeztem tőlük, miért nincs annyi sorozat és film az I. világháborúról, mint a másodikról, Bruce McKenna azt válaszolta, hogy azért, mert ahhoz, hogy egy ilyen projektet tisztességesen meg lehessen csinálni,…..