Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holysmoke0523

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig azt mondom, hogy ha egyszer megdöglök, csak annyit kérek, hogy azt véssék a fejfámra, hogy az élet sokszor szar, de pont ettől jó. Azt hiszem ezt az állítást ismét bizonyították a közelmúlt eseményei. Dőlj hátra, és élvezd, hogy nem veled történt mindez, egyúttal sajnáld, hogy mégsem, elvégre…..
Sokakban felmerül, hogy a gyári autón átalakítana ezt-azt. Másik felni jobban mutat, esetleg kicserélem a 20 éves kocsiban a rádiót, hogy telefonról is szóljon a zene. Ehhez hasonlók azért nem akkora vétségek az emberiség ellen. Itt viszont, kicsit jobban elszabadul a fantázia! Nagy tükrök, sok…..
holysmoke0523 2021.02.16 05:15:45
@Quattroman: de legalább a kontinenst sem sikerült eltalálni. Pedig az első indexek igencsak árulkodók, talán már a datsun 620-on is ilyen volt.
Elterjedt a neten az a hír, hogy egyáltalán nem lesz tűzijátékozás idén szilveszterkor. De igaz-e ez, mi ebből a tény, és mi a fikció? Pintér Attila, a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet főszervezője szerint még korai az örömünk...
Biztos sokan ismeritek azt a Facebookon terjedő videót, amiben egy hölgy kinyit egy fehér szekrényt, sőt, inkább kihajtogat, és egyszer csak sok-sok polc, fiók és egyéb tároló lehetőség bukkan elő a katonásan rendezett millió kézműves cuccának ( lásd pl. ezt). Ilyenre nyilván…..
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
holysmoke0523 2017.08.11 13:53:57
Ha helyesen meg tudjátok válaszolni három kérdésünket, esélyetek nyílik megnyerni az öt darab páros belépő egyikét a 32. hungaroringi hétvége pénteki és szombati napjára!..
holysmoke0523 2017.07.27 08:41:26
Minden ünnep egyik legnagyobb hátránya, hogy akarva akaratlanul eszünk és eszünk, van, hogy össze-vissza. Persze elhatározás kérdése, hogy nemet mondjunk a sok ínycsiklandó falatra, de egész biztos, hogy legalább egyszer tuti elcsábulunk. És utána persze jön a lelkiismeretfurdalás, a fogadalom, a…..
NemGogol Kóros aránytévesztések 2017.03.09 21:02:20
  Nem mondhatjuk, hogy ne kavarta volna fel a honi politika állóvizét a Momentum  berobbanása. A pártok támogatásával és híveik aktivitásának köszönhetően is sikeressé vált aláírásgyűjtés, az eddig ritkán tapasztalható médiahátszél, valamint a szokatlanul késve beindított kormányzati médiaellenszél…..
A minap jött egy levél, szerzője azt írta, hogy - kisebb bérleti díj elmaradás miatt - szerinte jogszerűtlenül akarja az utcára tenni őt a lakást kiadó tulajdonos. Viszont csak szóban fenyegette meg, papír nem született róla. Megkérdeztük jogi szakértőnket, mi ilyenkor a helyzet, íme a válasz...
Korábban már írtam nektek arról, hogyan tudjátok gyorsan meghámozni a fokhagymát. Az új trükk szerint viszont az a legjobb módszer, ha 15 másodpercre a mikrohullámú sütőbe teszed a fokhagymát.  Ehhez gerezdekre kell szedni, majd egy tányéron betenni a mikróba. Mikor kivetted,…..
Tech Mester Kell-e nekünk okos TV? 2017.01.07 17:06:46
Bár a cím után már meg is válaszoltam, de tesztjeim elolvasása után mindenkinek egyértelmű lesz a válasz. Ebben a cikkben, a 100 centiméter körüli képátló közötti modellekből válogattam. De ezek alapján mindenki levonhatja a konklúziót, adott gyártó más méretű modelljei is hasonló paraméterekkel…..
Az életed során rengeteg olyan dolog van, ami gyökeresen megváltoztatja azt. Egy gyermekáldás, egy rokon elvesztése, munkahelyváltás, költözködés és még sorolhatnánk. Talán butaság egy csoportba sorolni ezeket a dolgokat a szakállnövesztéssel, itt ezen a blogon, de hisszük, hogy a szakállnövesztés…..
holysmoke0523 2017.01.07 12:14:40
@akrosztikon: Igen,én is hasonló okból kerültem ide. Végig arra vártam,hogy kiderüljön,viccel az aki írta. De szerintem sajnos komolyan gondolta.
A budapesti ingatlanpiacon eléggé hajmeresztő dolgok zajlanak már jó ideje. Az egekbe szöktek a bérleti árak, miközben rengetegen nem csak azért nem találnak lakást, mert nincs pénzük, hanem azért sem, mert olyan kritériumokat támaszt a legtöbb tulajdonos, melyeknek nem tudnak megfelelni. És persze…..
Az ősz második fel egybeesik a gombász szezonnal, ilyenkor sokan járják az erdőt gombaszerzési céllal, de az alkalmi túrázók, természetjárók is gyakran visznek magukkal a talált gombákból. Természetesen a gombaszedés nem gyermekjáték, hiszen mérgező fajok is akadnak szép számmal, így laikus módon…..
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Vannak gátlásaid? Fél percre tedd el mélyre, a fiók aljára, mert ide pofa kell – versenypofa. A raceface-hiéna nem könnyű műfaj, ez nem a nyulak terepe: készíts be egy kamerát, fordítsd az arcod felé és képzeld el, ahogy 300-ról fűzöd le a Mulsanne sikánjait, vagy a Porsche…..
holysmoke0523 2015.06.20 20:59:27
@3gb: Jó lett volna a többieket is megnézni.
holysmoke0523 2015.06.22 12:43:58
@Máth Dávid: Köszönöm!
Elküldtem.
holysmoke0523 2015.06.22 15:02:04
@Csoszy99: Amint meglátták a tobbiek , még az indulásról is lemondtak
Úgy, ahogy az AC/DC-nek is egy igazi énekese volt és ahogy a Black Sabbath is csak Bill Warddal az igazi, úgy a Mohó Hiéna is csak akkor igazi arc, ha kihasználja a lehetőséget és gondol az olvasóira, pláne ha éppen marakodik a koncon és lop egy falatot nekik is. Ezúttal pedig rendes…..
Az Oldtimer Premier mérete nagyjából megduplázódott a tavalyihoz képest, ezt már sejtettük a regisztrációk száma alapján, de más ezt élőben megtapasztalni. Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől, annyi autó jött és cipőkanállal kellett…..
holysmoke0523 2015.04.26 13:32:31
@streetsta: @ommm: Ha ma van egy kis szabadidotok!
A tegnapi gépek ngy része ma a budaörsi repülőtéren található meg. A belépés ingyenes.

Meg ez szól mindenkinek,akik a tegnapirol lemaradtak.
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
holysmoke0523 2015.04.09 06:11:09
@ommm: Sajnálatos a dolog. Legközelebb ha latod a rebdszamodat, tessék koccanni vele. A kék sárga tartalmazni fogja, hogy kit kell keresni.
Ez a dolog nem játék, nem olcsó, fillérekből beszerezhető vacak, küszöb alá csavarozható neon, hanem tisztességes minőségű, 73 ezer forintos termék. Nappali menetfény és kanyarfényszóró egyben. A tesztjét elolvashatod itt. Nem kell kendácsolni, nem kell blankolni vagy…..
holysmoke0523 2015.03.20 19:29:00
holysmoke0523 2015.03.21 12:33:38
@ZYLO: Akkor én egy gátlástalan tahó vagyok.

De!
Inkabb legyek az,mint befásult kis pocs,aki egy viccet is félt az ismerőseitől.

Ha valaki befizet,megmutatom,hogyan kell ezt. Sőt még a nyeremenyrol is lemondok,lássátok kivel van dolgotok.
Sok kreténség lóg már a szerkesztőség falain. Nem készült leltár, szemre Winkler magasan ver mindenkit a Skinmaker oldalpárjával, az ezredfordulós dedikált BB Pongó-képpel, de a friss év képalájában és a dzsipszi Csikósban is van húzás. Utóbbi kettő Pista műve. Szóval van…..
Csak az nem derült ki, hogy ő vitte a képet vagy a mester volt képben? A lényegen nem változtat, ez most már ott van. A fórumra büszkén beírt Turbo charger (sic!) - kommentjére jött válaszok valószínűleg élete legkellemetlenebb mondatai voltak. (Kattintásra nagyobb lesz.)  ..
holysmoke0523 2015.01.08 05:39:43
@Jean-Baptiste Emanuel Zorg: Biztos nem felső kategóriás Audival volt,ezért nehéz a kanyarodás index nélkül.
Kiváló pályaművek érkeztek az Év Végi Hiénára, aminek a feladata és nyereménye igen inspirálónak bizonyult: emlékművet kellett állítani a konyhában fellelhető eszközökből az 1980-as Dakart Vespákkal teljesítő csapatnak, a legjobb pedig megkapja a gyönyörű Vespa kulacsot…..
Darth Weber, a Tűszelep Fekete Lovagja elégedett volt a szituációs helyzettel. Sikeres volt legutóbbi invesztációs befektetése, így vehetett végre egy hétvégi víkendházat. Miközben a teraszán ülve baconszalonnába csavart paraván sajtot majszolt, tekert egyet a hifi hangerején.…..
holysmoke0523 2015.01.01 12:15:40
  Két szempontból is a szívemhez nőtt a Himoto: egyrészt baromi élvezetes vele játszani, másrészt, ha szigorúan vesszük, ez volt az első tesztautóm. A méretekkel együtt talán a felelősség is kisebb, épp ezért bátran vágtam bele a motorcserébe. Na jó, ez nem teljesen igaz,…..