Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nafretiti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hivbosszu A JÖVŐ KEZDETE 2008.02.06 11:03:00
A jövő a tied, ha hiszel benne. Ez a mondat áll a DVD elején, így kelti fel az ember érdeklődését. Röviden a film arról szól, hogy minden ember "megválthatja a világot", ha hisz benne, mint ahogyan a film gyerek főszereplője. Kétszer láttam már, mikor a lányom is…..
Versenyt hirdetünk, keressük a legcukibb őshonos magyar állatkölyköt, ugyanis csináltattunk húsz darab csodálatosan szép Cukiság-pólót, és ezeket most a készlet erejéig ki szeretnénk sorsolni olvasóink között. A határidő december 15, az emailcím a szokásos, a…..
Forum Shops Szempillaspirál 2007.09.27 19:08:19
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem még nincs bevált márkám, fajtám. Így amikor 3 havonta (érdemes!) újat veszek, bemegyek egy boltba és állok és nézek. Annyi fajta van, hosszabító, göndörítő, dúsító... Na de most itt egy újabb az Avontól, hajlítható fejű, így…..
Itt a következő adag. Ezúttal Lily Allen és Kate Beckinsale öltözött össze. Lily még tavaly szeptemberben viselte, amikor debütált a filmvásznon, míg Kate múlt hónapban választotta ezt a Chanel ruhát nem másra, mint egy Chanel partira. Szerinted kinek áll jobban?..
nafretiti 2007.11.04 16:05:20