Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gaze762

12 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap azt próbáltam hangsúlyozni, hogy a blogszolgáltatók mintha elfelejtették volna figyelni a trendeket, és babérjaikra ráülve lassan elmegy mellettük a világ. Ha mégis szeretnék megtartani, sőt, bővíteni felhasználótáborukat, nyitniuk kell az új igények felé. Hatékony…..
    A Magyar Kerékpárosklub ünnepelt, egy kerek, 60-as évfordulót. A meghatódott ünnepeltet riksán szállították az ünnepség helyszínére, miközben úton-útfélen bringások újabb és újabb csapatai csatlakoztak a menethez, igazán konspiratívan. A Bajcsyra érve már…..
gaze762 2009.06.30 19:39:27
gaze762 2009.06.30 19:41:27
Napok óta ömlik az égi áldás, öntözésre már nem is költünk, egyesek talán már hajmosásra sem. Mi pedig utána jártunk a dolgok menetének. Először nézzük mit is ajánl Kánaán úr az MK ajánlása alapján: --{12463156626772}--> "Még a tudvalevően csapadékos…..
gaze762 2009.06.30 09:25:50
by Gyerekszoba Nem arról a biztonsági zárról lesz szó, amelyet a legtöbb bringás törzsén átvetve hord magával, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, mikor egy kis pihenő után hűlt helyét találja csak vasparipájának. Itt bizony, maga a kerékpár a zár is egyben – ez a Free…..
Ez a két kép még a 2007 februári STOP SZMOG felvonuláson készült két városi tekerőről, mikor a bringások épp elfoglalták a Nyugati téri felüljárót. Fotók: Hamvas Bálint..
Végre nem eredt el azonnal az eső, amikor a nyeregbe ültem. Nem volt szélvihar sem. A fogaskerekű tömve volt bringákkal.Jegyet a BKV jóvoltából nem kellett venni, még ha akart volna is az ember. Az állomáson nem működött egyetlen automata sem, és a városmajori végállomás…..
Az amerikai színészektől megszoktuk, hogy privát megnyilatkozásaikban két lépésből eljutnak a világ megváltásához, amelyben ők játszanának a főszerepet. A New Yorkban kerékpározó Matthew Modine is összehord mindent, hogy biciklizés egyesítheti egész világot, meg hogy a…..
frissítés: magyar idő szerint 13:25-kor visszatért a Gmail. frissítés#2: a leállás lehetséges oka, hogy a Gmailben frissült az Offline funkció. Eddig 0.1-es verziószámmal volt elérhető ez a kiegészítés. A lehalás után viszont már 0.2-es verzió látható. Bár mások…..
Budapest a portugáliai Almadával és a horvátországi Zágrábbal van a legjobb három közt az európai városok mobilitási hetéhez kötődő díjért. A győztest hétfőn hirdeti ki Brüsszelben az Európai Bizottság, számolt be az MTI. Tavaly szeptember 16. és 22. között több ezer…..
Bigyóblog Széllámpa 2009.02.05 12:04:00
Energiatakarékos is, vicces is a Mathmos új lámpája, mely szélenergiával működik. Kertbe, erkélyre remek dísz...
A radaronline leközölt néhány fotót a Terminator: Megváltás helyszínéről, ezek alább láthatók. (Concept artok erre, Martin Laing art director itt beszél a negyedik részről, aki az előzetesre kíváncsi az ide kattintson).Bale a feleségével beszél, aki éppen a rendező székében…..
Mint arról – sajnos pontatlanul – már beszámoltunk, 50%-os kedvezménnyel utazhat holnaptól vonaton Budapesten és környékén (a lenti térképen jelzett határok között), aki felmutatja autója forgalmiját, ha még érvényben lesz az autók szmogkorlátozása. Fontos tehát,…..
A Kötött pálya értesülése szerint a szmogriadó alatt Budapest határain belül forgalmival féláron lehet utazni. Részletek később.Mint emlékezetes, tegnap még csak azt ígérte a MÁV Start, hogy a ma reggeli tapasztalatok alapján döntik el, milyen intézkedéssel tudnák segíteni,…..
Barack Obama megválasztott amerikai elnök beiktatását január 20-án tartják Washingtonban, az eseményen hatalmas tömegre számítanak. A washingtoni biciklis szövetség azt tervezi, hogy a ruhatárakhoz hasonló elven működtetett bicikliparkolókat üzemeltet majd, hogy ezzel motiváljon…..
No komment! Nem hiába akarnak ezek a kanadai franciák függetlenek lenni. Ezt a filmet megnézve, én hagynám az angolok helyében. Ilyen beteg filmet összerakni.... Figyelem! Youtube regisztráció szükséges! Egyébként lesz még belőle:) ..
gaze762 2008.12.19 21:29:59
gaze 2008.12.13 17:05:00
develocities..
Közösségi bérbicikli-rendszert vezetnek be Londonban is, emellett kialakítanak 12 biciklis főútvonalat a belvárosban, a Temze partján lévő Victoria Embankmentet pedig teljes egészében átadják a bicikliseknek, írja a Guardian. „Régóta azt vallom, hogy a biciklibarát városok…..
A VII. kerület egyirányúsított utcái jövő évtől hivatalosan is kétirányúak lesznek, de csak a kerékpárosoknak. Az utcaszerkezete miatt egykor magyar Csikágóként emlegetett városrészben eddig is gyakran kerekeztek a menetiránnyal szembe a biciklisták, de…..
gaze762 2008.11.19 20:05:47