Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar dzsihád

21 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miutan - mar nem eloszor - elszallt a sokoran at keszitett bejegyzesem (tudom, miert nem szovegszerkesztovel csinalom), a blogajanlot kisse atalakitom, es sokkal szigorubb minosegi szurot teszek bele, azaz csak egy-ket posztot fogok kiemelni.Ez alkalommal spyke gambiai utazasat szeretnem…..
Utazás:Szenegambia 1 és Szenegambia 2 - Már régóta követem spyke blogját, melyben gambiai utazására készülődik. Végre elérkezett az idő.A helyszín: Mauritánia - Az On The Spot stábja Mauritániában.Marokkói kaland - Útibeszámoló.Rakfrika - Nagy afrikai utazás.Kultúra,…..
Kozelet:Hazassagkotes Afrikaban vagy itthon? - Egy vegyeshazassag megkotesenek nehezsegeial-Kaida - Ismerteto az al-KaidarolA Pentagon uj haborus forgatokonyvet ir - Iran kerdeseHadijelentes Baglanbol - Egy afganisztani amerikai-magyar taborbolLesz-e beke a ciprusfak alatt? - Rovid osszefoglalo az…..
Kultúra, szórakozás:A Kendőblog újabb írásai: Csuridar, kurta, salwár, A Poetic Pilgrimage, Muszlim divathét a Tatár KöztársaságbanPokoli hajsza - Hollywoodi thriller-ajánló afganisztáni (igazából marokkkói :) helyszínekkelA királyság - Szaúd-Arábiában játszódó akciófilm…..
Kultúra, szórakozás:Jakarta divathét 2010 - Muszlim divatbemutatóMi az a hidzsáb? - A fejkendőkrőlA sólyom végveszélyben - Film szomáliai környezetebenA sivatag virága - Életrajzi film egy szomáliai topmodellrőlAt-Turaif erőd - Újabb világörökség, ezúttal…..
Utazás:Kheopsz fáraó piramisa, Artemisz temploma, Mauszólosz síremléke, Szemirámisz függőkertje, Az alexandriai világítótorony - Az ókori világ hét csodájaMinden, amit az alkudozásról tudni kell külföldön - Jótanácsok a sikeres vásárláshoz Kelet bazárjaibanJoli nyaralt -…..
Adventures in Kazakhstan Kérés 2010.11.04 16:05:00
Kedves Olvasó,Nagyon megtisztelnél, ha elmondanád a véleményedet ami megfogalmazódik benned, amikor olvasod a bejegyzésemet. Kérlek kommentelj, kérdezz és igyekszem megválaszolni. Ha nem mondjátok, akkor nem tudom, hogy Titeket Kazahsztán mely része érdekel... :) Köszi..
Utazás:Egyiptom első, második és harmadik nap - élménybeszámolóEgyiptom - Ősszel népszerű körünkben Egyiptom :)Adventures in Kazakkhstan - Új blog Kazahsztánból, végre innen is kapunk beszámolókatKözélet:Obama gyerekkatonákkal vállvetve harcolna az USA nemzeti érdekeiért -…..
Utazás:Utazó iPhone - Marokkói kiruccanásMég a bomba sem vert éket - Bali, IndonéziaNa és tetszik Brunei? - BruneiÜdv Kuala Lumpurból - Kuala Lumpur, MalajziaElindult a melakai monorail - Melaka, MalajziaÚj világörökségek - Tebriz, IránGasztronómia:Erős Pista Marokkóban - A…..
Gasztronómia:Első recept - Marokkói padlizsán saláta receptjeArab varázs - Basboussa receptCsirke plov Üzbegisztából - receptA világ legjobb halétterme - A Világevő libanoni gasztrotripje folytatódikMit együnk? - Egy turista törökországi kulináris élményeiEvés Törökországban…..
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Magyar dzsihád 2010.10.09 17:26:18
Magyar dzsihád 2010.10.12 18:09:50
@sDavid: Nekem továbbra sem jelenik meg a lájkolás, csak a többi... Böngészőfüggő vagy mi?
El Oued - Touggourt - Algériai útibeszámoló Szabad hétköznap délutánok - A világ egy líbiai szemével Telepek a béke utjában első és második rész - A nemrég újraindult izraeli-palesztin béketárgyalások esélyei Lázadómarketing és média - Szudáni jövőkép…..
A napokban elolvastam az iszlámkutató Németh Pál Az iszlám c. könyvének legújabb, 2010-es kiadását. A könyv négy részre tagolódik: Gondolatok az iszlámról A magyar iszlámtudomány nagy alakjai Negyven hagyomány Iszlám-keresztény párbeszéd  …..
Szenegáli bringás trükkök - életkép  Szenegálból.Napi Hadísz - újonnan indult blog, mely napi rendszerességgel közöl muszlim hagyományokat.Kuala Lumpur: kedd, szerda, csütörtök, péntek - malajziai hétköznapok.Djerba - útibeszámoló Tunéziáról.Jakartai impressziók…..
Egy kicsit megerőltetem magam, és megint nekiállok a blognak. Ezúttal két amerikai vígjáték-sorozatra szeretném felhívni a figyelmet: Elsőként itt van a 2007-es, egy évadot megért Aliens in America az Egyesült Államokból, melynek középpontjában egy pakisztáni cserediák és…..
Magyar dzsihád Szünet 2009.12.28 17:56:00
Egy időre sajnos fel kell függesztenem közszolgálati blogomat, de ígérem, hogy visszajövök, amint rendeződnek ügyes-bajos dolgaim. Tulajdonképpen már a kezdetekkor is kevés energát tudtam ráfordítani, de olyan erővel éreztem a blog szükségességét, hogy muszáj volt…..
Magyar dzsihád Mecsetek 2009.12.26 19:47:00
          Medina, épült 622-től              Mecset távol-keleti stílusban, VIII. század       Modern mecset Pakisztánban..
Szemezgetés az év 51. hetének idevonatkozó blogbejegyzéseiből:Mese az Atlaszból: marokkói útleírásHer Majesty, a blogger: promó a jordán királynőről, aki igazi modern uralkodóként viselkedikAz Tevje, ez Juszuf (A tejesember, 2008): filmajánló az A tejesember c. török…..
A hagyomány szerint a mekkai Mohamed próféta 610-ben kapta első kinyilatkoztatását. 613-tól kezdte nyilvánosan hirdetni az iszlámot, 632-re pedig sikerült Arábia valamennyi törzsét legyőzni vagy megnyerni szövetségesnek, és egyesíteni az addig egymással marakodó arabokat. Azt…..
Az alábbi videó azt hiszem, többet ér bármennyi és bármilyen PR-nál:  ..
Magyar dzsihád Ajánló 2009.12.14 19:56:00
Szemezgetés az elmúlt hét blog.hu-s bejegyzéseiből:Belesni a burka mögé: széles látókörű cikk a svájci minaret-ügy kapcsán a Nyugat és az iszlám viszonyárólMagányos bolygó negyedik, ötödik és hatodik részei: straw közel-keleti útibeszámolójaKommunikációs problémák az…..
Magyar dzsihád Futás a békéért 2009.12.12 22:50:00
A Hong Kongban élő fülöp-szigeteki keresztény és muszlim fiatalok a "Run Fast 4 Peace in Mindanao" elnevezésű sportrendezvénnyel és az azt követő böjtöléssel kívánnak demonstrálni a mindanaoi erőszak ellen.A szervezők szerint ez Mindanao imidzse...A fülöp-szigeteki…..
Magyar dzsihád Iszlám+ 2009.12.10 21:37:00
Kedves olvasók! A most létrehozott blog célja az iszlám, illetve a hozzá köthető világ pozitív oldalának feltüntetése, valamint egy-egy érdekesebb tény közlése. Még most az elején szeretném leszögezni, hogy nem fogok kimoderálni semmit a spamen kívül, de nem fogok reagálni a…..