Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubba Washington

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idén 72 éves Nedeljko Ivanov római katolikus pap több mint 20 éven át, 1996-ig volt a dalmát tengerparti Zadar (Zára) városa melletti Bibinje falu köztiszteletben álló plébánosa. A misézés, párok esketése és gyermekek keresztelése mellett a helyi templom építését és egy…..
Bubba Washington 2012.03.18 17:57:22
@J.László: Ezt sikerült kitermelni kétezer év alatt. Nagy morális sikertörténet a "megváltó" árnyékában. Nem mintha a többi valláshoz tartozó egyházfiak büszkék lehetnének saját tetteikre...de azért az mégiscsak érdekes "véletlen", hogy a katolikusokról szinte naponta jönnek a hírek.
Bubba Washington 2012.03.18 18:10:55
@J.László: na és kik lennének ezek az urak?
  - Használja a szobabiciklit, amelyet korábbi orvosa, doktor Buzzonetti állított fel önnél? - Nem, egyáltalán nem jutok hozzá – és Istennek legyen hála, pillanatnyilag nincs is szükségem rá. - A pápa tehát úgy véli, mint Churchill: no sports! - Igen!   XVI.…..
Bubba Washington 2012.03.18 02:07:45
@bbjnick: ja, ez volt az első eset, hogy egy pedofil pap nem került börtönbe mi? Vagy mégis csak szimplán egy köcsög tini hazudott, hogy aztán végül elvigyék kasztrálni az intézetbe? Ezen "gondolkodtál" el?
Bubba Washington 2012.03.18 02:26:23
@bbjnick: Maga a vizsgálat kb. 800 papot azonosított be akik molesztálással kapcsolatba hozhatók 1945 és 85 közt, de a kasztrálásokat az írásos bizonyítékok ellenére nem jelentették. Most új vizsgálatot szeretnének, mert egy holland újság kinyomozta a kasztrálással kapcsolatos dolgokat. A vizsgálatokat Wim Deetman a Kereszténydemokrata Párt egykori minisztere vezette és kiderült, hogy más eseteket is megpróbáltak a holland kereszténydemokraták papokkal kapcsolatban eltussolni. Victor Marijnen, volt holland kormányfő (a Katolikus Párt színeiben) szintén érintett, mivel vezetője volt annak az iskolának, ahol az eset történt és ő személyesen próbálta eltussolni a zaklatásos eseteket és megvédeni az érintett papokat a börtöntől. Victor Marijnen alelnöke volt a katolikus gyermekvédelmi ügynökségnek is. Később a katolikus és protestáns pártok szövetségével alakult meg a Kereszténydemokrata Párt.
Bubba Washington 2012.03.18 11:42:29
@Hegseztő: ó menj már a francba.
Az alábbi videón látható amerikai nő anyja hét és fél hónapos várandós volt, amikor úgy döntött: megöleti kislányát. Ilyen előrehaladott állapotban már az úgynevezett vegyszeres feltöltést alkalmazzák, ami abból áll, hogy az anya méhébe sós oldatot fecskendeznek, amit…..
Bubba Washington 2011.09.20 16:55:31
@bbjnick: jól összefoglaltad: posztmodernultraliberálindividuálhiperprogresszív . igen. álmodozz tovább, jó éjszakát.
Bubba Washington 2011.09.20 17:13:32
@bbjnick: azért az talán jogos kérdés, hogy ha ezt az egy embert megmentette Krisztus, akkor a többit miért nem? Vagy bántó egy kereszténynek, hogy az emberek közönyét emlegetjük?
Én nem kívántam senkinek rosszat, de Te rögtön szeretnéd ha a a föld megnyílna alattam...alattunk, egyből többes számban, igaz?
Mindenre jó érv az, hogy azzal kezded "liberális"?
Tudom, találjuk meg a gyönyört a szenvedésben...
Bubba Washington 2011.09.21 10:00:42
@djhambi: egy pillanatig sem gondoltam, hogy Krisztus bárkit is megmentett volna vagy meg fog menteni valaha is.
A vallásos maszlag tönkreteszi az egész dolog mondanivalóját...sajnos.
Nem az abortusz ellen kell megvívni ezt a háborút, hanem a kilátástalanság, a szegénység és a tudatlanság ellen.
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
  „We all live every day in virtual environments, defined by our ideas” (Michael Crichton)  Soha nem látott aprólékossággal kidolgozott, az ideális szépségbe minden kockában belehaló animációs filmet készített Alex Roman. A madridi CGI-grafikusművész létező,…..
Bubba Washington 2011.03.22 21:42:10
@gloire: nyilván te már csak tudod, jobban, mint a készítő, ugye? nyilván kamuzik, de te lebuktattad az egész világ előtt....
  Sokan kívánnak majd kedden sajtószabadságot, cenzúra eltörlését. Hiába nemzeti együttműködik nagy buzgalommal a kétharmad, utcán vonulni életforma. A demokrácia tömegfüggőinek egy jelentős része a mindenkori hatalommal szemben érzi jól magát; ha nincs kenyér,…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
Köztudott a Jobbik Irán és a keleti diktatúrák iránti szimpátiája, például a magyar választás tisztaságát is az ottani Forradalmi Gárdával felügyeltették volna. A keresztállító Jobbik kedvenc Iránjában nemrég kötél általi halálra ítéltek egy keresztény lelkipásztort,…..
Ha a nyugati világban szóba kerül a kasztrendszer, szinte mindenki elítélően nyilatkozik róla, hosszasan ecsetelve az embertelenségét. Ami érthető is, hiszen hozzánk többnyire csak azok az elborzasztó hírek jutnak el, hogy rengeteg ember szenved hatósági és közösségi…..
A héten már írtam, konkrétumok nélkül, hogy kipróbáltam egy olyan mobilt, ami valódi ellenfele lehet az iPhone-nak. Összeladásban persze az Android is képes megszorongatni az Apple mobilját, de csak több tucat készülék képes lenyomni az egyetlen iPhone-t, mert a Google nem tudott…..
Bubba Washington 2010.10.22 16:52:48
@lifelike: én használtam már és bár általában nyitott vagyok minden dologra ami számítógéppel kapcsolatos, az OSX nekem egyáltalán nem jött be, nem szerettem használni és idegesített egy csomó dolog. És tudom, hogy nem vagyok egyedül. Vicces kijelenteni egy majd 90%os piaci részesedéssel rendelkező rendszerről, hogy nyilvánvalóan gyengébb nem gondolod?
Bubba Washington 2010.10.22 17:07:08
@Rigghead: nem ide lyukadna ki, ha a post nem ez lett volna az egyik érv a postban csak fordítva....
Bubba Washington 2010.10.22 17:10:18
@Rigghead: tulajdonképpen egyetértek :)
Lezüllött szuperhőst szívat a Monster Magnet, tonnányi vizuális információt zúdít a Stone Temple Pilots, régi szintikkel és hülye műkörmökkel támad Zach Hill, a Foals új klipjének pedig egy bábfigura a főszereplője. Ezen kívül itt van még a kaotikus Crystal Castles, az…..
ahogy ezt már említettük az APC TOP6-ban végzett a BT Awards-onma megkaptuk a pontos eredményünket isami nem más mint a MÁSODIK HELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nehéz erre bármit is mondanicsak annyi jut most az eszünkbe, hogy köszönjük a szavazatokatez az ezüst érem jövőre…..
Bubba Washington 2010.10.08 17:03:00
Egy hónapja már lehetett látni, hogy közel van a helycsere időpontja. A Google Trends legfrissebb statisztikáiból pedig már az is kiderült, hogy tanévkezdésre megtörtént a történelmi fordulat: a Facebookot immár ugyanannyi magyar internetező használja napi rendszerességgel,…..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
Bubba Washington 2010.10.05 13:21:10
@gregorik: jajjjj de leszarom a "komoly művészeket". Ez az ember milliókat szórakoztat és a zenéjét még 25 év múlva is élvezettel hallgatom majd meg, főleg a régia albumokról, nekem azok tetszenek.
A másik az, hogy nagy embernek lenni mindenkinek mást jelent. Egyébként sok nagy ember volt hasonlóan deviáns, önpusztító, csak ők már meghaltak, tehát menők. A kultúrsznobizmus viszont nem menő, az az igazán szánnivaló.
Én 10 évig próbálkoztam eredménytelenül 3. gyermekem megszületése után. 1998. június 18-dikán törvénytelenül kaptam meg felmondásomat (ugyan jogutód nélkül megszűnt a munkahelyem, de a felmondásba azt írták, hogy nem vállaltam el a felajánlott állást). Szerintem senki sem…..
 Legalábbis Chandran Nair a Global Institute for Tomorrow nevű kutató és tanácsadó intézet vezetője szerint. Nair az "ázsiai értékek" elvének egyik sokat idézett szószólója, de egyáltalán nincs egyedül a nézeteivel. Az „ázsiai értékek” polémia…..
 Ízelítő: a brit választások nem hoztak egyértelmű eredményt, Szíria szerint Izrael nem kezdene háborúba az USA jóváhagyása nélkül, Obama aggódik Görögország és Európa sorsa miatt, feloldották az amerikai atomarzenálra vonatkozó adatok titkosságát, Irán ellenáll a…..
Sokan azt mondták, hogy Orbán Viktor nagyságához nem képes senki sem felnőni. Lárifári. Az index szerkesztőségében nem is tudatosult, hogy a nemzeti bullshit generális ifjú padavánját, Vida Viktor személyében felfedezte. Az internetes orgánum piciny nemzetük nagy történelem…..
Bubba Washington 2010.04.27 23:06:28
Orbán drámaian máshogy akar változtatni, mint Gyurcsány. A választások utáni nemzetközi sajtótájékoztatókból két nagyon különböző vezető képe rajzolódik ki. (Fotó: fidesz.hu) Orbán Viktor tegnap délelőtt megtartotta a második forduló utáni nemzetközi…..
  Az utolsó budapesti frekvenciát kapta meg a Klubrádió, amit elhalásztak a Magyar Katolikus Rádió elől, pedig a Klubrádiónak van frekvenciája - szólnak a hírek. No igen, de a katolikusnak is, csak épp a senki által sem hallgatott AM-en, középhullámon, ahova csak az…..
Bubba Washington 2010.04.23 16:55:15
A héten Szanyi Tibor károgásától volt hangos a sajtó, tegnap pl. a hvg.hu-n néztem meg ahogyan arról nyilatkozik, hogy a XIII. kerületet megszállták a Szanyi ellenes egységfront voksterrorista figurái, és isten bizony ezek akadályozták meg az ő választási…..
Az 1241-42-es mongol pusztítás szörnyű pillanatképét őrizte meg számunkra egy 2005-ben Cegléd mellett talált, felgyújtott középkori ház. A Pest Megyei Múzeumok Igazgatóságának régészei a 4-es számú főút ceglédi szakaszát kutatták az adott év áprilisától novemberig. A…..
Bubba Washington 2010.04.16 16:46:19
@szeeem: szép gondolat