Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nick68

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A kocka elgurult 2010.03.24 03:00:00
A fényes győzelem előrevetíti árnyékát. Orbán Viktor mindmáig leghitelesebb megszólalásában, a függöny mögül kiszivárgott, ám sosem cáfolt Kéri-beszédben mondott egy izgalmasat, ami nem megy ki a fejemből: hogy ő 2006-ban igazából nem is akart nyerni. Látta az ország…..
nick68 2010.03.24 13:28:55
@kamill77: Elárulok valamit : a reformot nem buktathatja meg az ellenzék, ha normálisan csinálja a kormány... Ha felméri ponotosan a helyzetet, ha lefolytatja szükséges egyeztetéseket a szakmai szervezetekkel, ha lefolytatja szükséges egyeztetéseket a civil szervezetekkel és ha mindezekből 1 ésszerű kompromisszumos megoldást hoz ki.
Jelenlegi IQ kormány a 4 pontból kb 4et hagyott figyelmen kivül, mert egyszerűbb sírni az ellenzék hozzáállásán, mint tisztességesen végigcsinálni valamit.
nick68 2010.03.24 15:03:42
@AnnaKarenina:
Nem kevés ellentmondás van ebben a "2006-tól az MSzP-vel csináltassa meg azokat a reformokat" és "nem akart nyerni" gondolatkörben. Nem hiszem, hogy nem akart nyerni és nem hiszem,hogy most
egyszerűbb lesz kormányozni és nem hiszem, hogy a fidesz által elképzelt változások hasonlítanának arra, amit maszop-szadesz elkövetett a reform címszó alatt.
Nekem az tűnik elfogultnak, aki ezt nem látja ill. azt sem látja, hogy a reform nem egyenlő kórházak/iskolák bezárásával és a sínek felszedésével.
/Ill. az is távol áll a tisztánlátástól , aki nem látja, hogy TW-nél minden a fidesz és a kdnp ellen irányul. /
Nem vagyok naív, tudom, hogy a hatalom sok szemetet hozhat magával és nagy a kísértés korrupció téren... DE aki nem lát különbséget a fidesz kormány és a jelen kormány között ezeken a területeken is, az szintén távol áll a tisztánlátástól. Persze ezzel nem akarom azt mondani, hogy egyik oldalon mindenki hibátlan, a másikon pedig mindenki bűnöző, de úgy tűnik, h az arányok erősen eltolódtak. Hulljon a férgese, oldaltól függetlenűl !
És még 1 alap dolog : az értelmes, kritikus, gondolkodó ember alaphelyzete, hogy a hatalmat ellenőrzi, vizsgálja és nem az ellenzéket b@szogatja, bármit is tesz a kormány.
Találós kérdés: kit jellemeztek ezekkel a sorokkal?"Nagyívű életélvezetéről, dzsentroid kalandozásaiból annyit mutat, amennyit jónak lát, kis személyes pörcöket a családi asztalról. X Y, szokatlan módon, nem bajlódik akkurátus pedantériával az önfényezés fáradtságos…..
nick68 2010.03.04 13:47:38
@makacs szennyeződés: nekem nem az jött át Róla amiket Te következtetsz...
Nem gondolom, hogy pl 4 éve is a pozicióra hajtott :

index.hu/kultur/media/palffy8482/
nick68 2010.03.04 13:57:42
@Fabius: Abban igazad lehet, hogy olyat nem lehet írni, ami mindenkinek tetszik.
DE olyan vehemenciával támadni valakit, mint a bűnöző,csaló politikusokat, csak azért , mert belép 1 neked nem szimpatikus pártba, ez min. nem korrekt...
és akkor pár árnyalattal diszkrétebben fogalmaztam , mint Te.
nick68 2010.03.04 14:40:44
@ügyeske: a Keller az tuti... :) már épp az M7-es vegyi analízisénél tartott(konrétan mi lett bépítve az aszfaltba), amikor szóltak neki föntről....hogy izééé' lacika...elég volt a görcsölésből... :)
meg nyilván a rendőrség is fideszes volt...
elég erőltetettnek tűnik mindennapos 10-100 millás lenyúlások idején ilyenekkel előjönni.
A Sapienza egyetem díszdoktori címmel tüntette ki Makovecz Imrét. A laudációt Olaszország talán legismertebb építésze Paolo Portoghesi tartotta (legismertebb alkotása a hatalmas római mecset).A magyar építész holnap délelőtt előadást fog tartani a római egyetemen. A Magyar…..
nick68 2010.01.21 15:05:20
@mokkaczuka: Szerintem sosem gurult el a gyógyszere, vszínüleg nem is volt Neki, mert nincs szüksége rá. :) Ha nem érted miről beszél,
nem biztos,h az adóban van a hiba...amúgy amiről beszél és amit épít, az 1 tőről fakad.
"Bár a síelés nem maradt el hóhiány miatt, a sífutás azonban igen. Salzburg felett időnként inkább tavaszra hasonlított az idő, mint igazi alpesi télre karácsony és szilveszter között. A lesikló pályákat éjszakánként hóágyúval előkészítették ugyan, de környezetük…..