Regisztráció Blogot indítok
Adatok
térfél

320 bejegyzést írt és 968 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folyamatosan megy ez a "játék", hogy melyik körzetben melyik párt adja az esélyes ellenzéki jelöltet, kinek van reménye a Fidesz legyőzésére. Csak éppen a Jobbik nem lép vissza sehol, ezzel pedig Orbánt segítik, ahogy amúgy az egész ciklusban tették. Se szeri, se száma az ilyen olyan…..
Lavrentyij Pavlovics Berija Kötcse, Tusványos, az ide-oda kihelyezett kormányülések, a kitűnő hangulatú országértékelések és egyéb pajkos mókázások. Ezek mind a kiválasztottaknak szóló Orbán-tiszteletek, amelyeket maga az ünnepelt celebrál, a résztvevők pedig előtte, közben és utána elalélnak a…..
térfél 2017.09.07 16:53:56
Ég a ház? Ég, mert jól alágyújtottak..., a média meg fújja, csak fújja a magáét, dumál róla boldog és boldogtalan, épp csak a lényeget nem hozza felszínre senki. Pedig, van arról is tudomásunk, csak elő kéne bányászni. Én, most ezt próbálom megtenni - szépen, sorban, jó hosszan. KITARTÁS, kedves…..
Mi történik velünk? Pedagógusok sztrájkolnak, kerekasztalnál hazudoznak rendületlenül, hullafáradt gyerekek mindenütt, megalázott tanárok szerte az országban, egy klik helyett 60 vagy 70 lesz, és semmi érdemi változás - ígéri a kormány. Hú, de fasza! 1999. Soros 20 millió dollárt nyom a Közotatás…..
A mint Aladár, Béla és Cili. Nem egy-egy személy, hanem olyan gyerek típusok, akik a mai magyar közoktatásban leledzenek. Velük vannak tele az osztályok, őket rontják elfogadhatatlan szintre a szüleik csupa jó akaratból és hozzá nem értésből. Az ő szüleik a fidesz degeneráció, akik a szabadságot…..
RememberSammyJankis! Mától 2016.01.07 19:42:24
Itt vagyok. A nolblog beadta a kulcsot.Újra kell tanulnom ezt és agy nélkül elég nehézkes túra leszen. Hogy lehet pölö betűméretet állítani? Ehhh... költői kérdés volt, na......
térfél 2016.01.07 22:15:34
háttér-fél képes évzáró 2015.12.30 22:42:21
öregkorba léptem, de még nem fáj :) hosszú évek után, 2015-öt végig dolgoztam :) tudok újra mosolyogni :) elfogyott a szaloncukor :( nem híztam egy dekát sem :( a kormány még mindig HAZUDIK :(..
A nemzeti köznevelésről szóló törvény kimondja, hogy az állami és önkormányzati fenntartású köznevelési intézményekben a Kar által elfogadott Etikai Kódex alkalmazása kötelező. Ennek okán kérünk minden tisztelt Pedagógust, hogy véleményével, javaslataival segítse elő,…..
Ez a világ borzalmassá vált az ember számára. Úgy élünk ma társadalomban, hogy társainkról - hozzánk való hasonlóságaikról, a faji azonosságainkról - nem akarunk…..
a FIDESZNEK annyi, KÉSZ. Nincs tovább számukra. Elérték, amit akartak: hatalmon vannak (még egy kicsit), korrupcióból jelest érdemelnek (majd a büntetést), továbbra is nagyüzemben lopnak, csalnak, hazudnak,…..
Mi történt a közoktatásban 15 év alatt? No, nem a politika szerint, hanem a valóságban. Mit éltek át a pedagógusok, mit a szülők, és mit a gyerekek? Sajnos, épp a tanulók nem tudnak nyilatkozni, mert nekik mindig az a "tény", az a valóság, amit aktuálisan megélnek. Nekik nincs…..
háttér-fél ne TE szedd! 2015.05.16 19:45:54
Máris mondom, hogy pont TE, miért ne! 1. TE, aki hajlandó vagy önként és dalolva csatlakozni egy ilyen felhíváshoz, tutira biztos, hogy NEM SZEMETELSZ SOHA, és baromira bántja a szemed a sok - MÁSOK ÁLTAL - eldobott szemét szerte az országban. 2. A közterületek…..
Ott voltam, igen. Mentem, mert jól hangzott a felhívás: Tüntetés az európai bérekért..., meg hogy a szakszervezetek összefogásával, és még civilek is, na meg az ÁPOLÓK... Mentem, és ténylegesen is egy menetbe csöppentem - GYÁSZMENETBE! Mondják, hogy halottról vagy jót, vagy…..
Boltnak is írhattam volna, de még nem ezt a szót használjuk rá elsődlegesen, annak ellenére, hogy lakói már szinte kizárólag profitszerzés céljára képesek ott ücsörögni és hazudozni - törvényhozás helyett. "Seymour segédként dolgozik egy virágüzletben, a kedvence…..
Régen támadt kedvem írni bármit is... annyira tele van a hócipőm kis magyar világunkkal. Most azonban örömködni volna okom, mert valaki - egy igazán tudós ember - pont arról írt a könyvében, amitől nekem a téli lábbelim már igen régóta tele van. Olvasásra szeretném…..
ras2 Hazaáruló 2014.11.06 00:14:44
Ha majd Orbán Viktort bíróság előtt elszámoltatják, a legfőbb vádpont (ami alapján remélhetőleg tényleges életfogytiglanra ítélik) nem az alkotmányos rend felszámolása vagy a családnak, barátoknak elsíbolt milliárdok lesz, hanem az oktatási rendszer szétverése. Egész…..
Ha én lennék, akkor legkésőbb hétfőre sajtótájékoztatót hívnék össze, ahol a következőket mondanám: Tisztelt Honfitársaim! Okulva a magunk és más politikai szervezetek által elkövetett hibákból, belátjuk, hogy tévedtünk. Tévedtünk, amikor csakis saját egzisztenciánk…..
„…Ha hiszünk a magunk erejében, képesek vagyunk véget vetni a… diktatúrának…” – Tudjátok, ki mondta ezt? Orbán Viktor, 1989-be, Nagy Imre temetésén. De régen volt! „Ha hiszünk a magunk erejében…” – de van-e nekünk erőnk? Egyáltalán: mit jelent az „erő”…..
Mára Magyarország vált az Európai Unió legperspektívátlanabb országává. Az életszínvonal és az egy főre eső GDP ugyan még nem a legalacsonyabb – ám már csak csupa „balkáni” ország van mögötte. És hogy ez a helyzet biztosan nem fog javulni a következő években sem, azt…..
térfél 2014.05.31 17:33:37
@lavór: és persze a többi itt hozzászólónak szeretném mondani, hogy éppen ez a fajta hozzáállás juttatta oda Magyarországot, ahol éppenséggel tartunk. Igen, mostanra érett meg az a helyzet, hogy pontosan értsük: senkire nem számíthatunk, csak saját magunkra, egyéni aktivitásunkra és szellemi képességeinkre, akarom mondani készségeinkre - vagy teszünk valamit, vagy minden tettre kész emberünk külföldre menekül és maradunk a szutyok kellős közepén? Én arra szavazok, hogy kezdjük el - nem saját önös és pillanatnyi érdekeinkért, hanem az unokáinknak szánva egy élhető jövő lehetőségét. Ja, azt vagy azonnal kezdjük lepakolgatni, vagy lehet még egymást fikázgatni a halál zóna kellős közepén... Élhető zónát akarok és várom a témákat!
térfél 2014.06.01 09:57:39
@Ambiorix: te, egyszerű trollagyú, ezt érted? " nem azt tanították meg nekünk ebben a 25 évben, hogy hogyan kell igazán minőségi, nagy hozzáadott értékű szolgáltatásokat és termékeket nyújtani, hanem hogy az boldogul, aki jobban helyezkedik a politikusok körül. Ez nem a nyugat mulasztása, ez a saját mulasztásunk - csak éppen a politikusainknak ez így volt megfelelő. Ebből volt elég." - azt gondolom, hogy eltévedtél kispajtás, ha nem akarod az agyadat használni írás előtt. Számoljunk egy kicsit: a veszélyeztetett korosztály első garnitúrája(buta, de nagyon nagy mellényű és semmit nem ténykedő managertípus)épp 18 volt a rendszerváltáskor - ma tehát már 43 éves!!! és ennek következtében bőven lúdas abban, hogy mi van az országban? Azt tessék megérteni, hogy egészen más mentalitással bíró embereket csak nevelés és példamutatás árán lehet kitermelni. Az öntudattal bíró ember lesz ilyen. A megvezetett, elkényeztetett, manipuláción felnövő, csakis ÖNÉRDEKKEL BÍRÓ lények kora járt le, mert az vezetett a pusztuló Magyarország jelen állapotaihoz. Önkritika, és ismeretszerzés.... talán kezdhetjük ezzel .
Kedves Országgyűlési Képviselőjelölt! (Nyitrai Zsolt) Ön levelet írt nekem, VÁLASZTÓNAK. Pl. ilyeneket: " A Fidesz-KDNP több éve, egyedülálló módon folytat konzultációt Magyarország polgáraival." - igen, de most visszaírok kivételesen, bár ettől még konzultáció nem lesz,…..
Na! Megjövell az újabbik esztendő, és elibénk áll az elnök, a köztársasági. Denevér és bagoly éjjel kiáltsanak, Álmot szemeidre ne is bocsássonak, Ez ország bolhái veled nyugodjanak, Nyugodnod patkányok éjjel se hagyjonak. De nem ám egyedül! Jő őmellé egy segedelem, hogy…..
Elsőként a jobbik érezte szükségesnek, hogy beletaposson a közmunkásokba (lsd. előző poszt), majd a média is szárnyra kapta a hírt, miszerint gondok vannak az alapkompetencia képzés körül, mert olyanokat akarnak írás-olvasásra tanítani, akiknek lehet érettségije, de akár…..
Nem kedves Dóra és pártja, valamint fanjaik! Ma, mondatértelmezéssel foglalkozunk, mert látható módon sok-sok gondotok adódik ezzel. 1. "Dúró Dóra, az ellenzéki párt szóvivője szombaton szakmailag indokolatlannak és emberileg elfogadhatatlannak nevezte, hogy az alapfokú…..
Avagy: ki ez a nő? És mire jó a facebook? - ha valakit nem sikerült szakmájában megismerni, ámde a közösségi oldalnak ő aktív tagja, és tud hozzászólást is írni...? (erre a cikkre) Nos, könnyen felhívja magára a figyelmet, ha máshogy nem megy, hát végtelen…..
Van ugye ez a Borbély József, aki kinevezte magát Magyarország Tótumfaktumának, vagy valami hasonló marhaságnak, minden hatalom letéteményesének, ilyesmi. Bolondnak tűnik, ez eléggé nyilvánvaló, de ártalmatlan bolond, láthatóan jót akar, egy fillérünkbe sem kerül, mégis…..