Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangoman

97 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következőkben egy interjút láthatunk az osztrák Veronica Moser pornószínésznővel, akinek specialitása a SCAT, vagyis a kaka téma. A legtöbb, ma készült, ilyen témájú filmben "műtrágyát" használnak, mert ha jól van megcsinálva a valódi szar illúzióját kelti, és inkább…..
“Akasztottnak hol magva hull, a mandragóra ott lapul.” (Salman Rushdie – A Firenzei varázslónő, Ulpius kiadó, 2008) A mandragórát már az egyiptomiak is afrodiziákumként és altatóként használták, de ami minket itt érdekelnek, azok a középkori legendák. A…..
mangoman 2011.08.22 02:06:06
@12asd34:
nem minden esetben természetesen, de sokszor tényleg. ez az oxigénhiányos állapot, a megnövekedett neurotranszmitter mennyiséggel együtt (serotonin, dopamin, endorfin) nagyon sokszor ezt eredményezi.
erről írtam még itt is egy keveset: parafilia.blog.hu/2011/01/04/autoerotikus_asphyxia_lehetseges_magyarazatok_kristian_digby_halala
- Megnézem a videót ITT - The Man Who Ate His Lover (2004-es dokumentumfilm, 49 perc) imdb Ez a doksifilm még akkor készült, mikor barátunkra első fokon 8 és fél év letöltendő fegyházbüntetést rót ki a bíróság. Csórikám itt még nem tudja, hogy 2006-ban a közvélemény…..
Parafíliák (18+) Angel Buck 2011.05.30 14:28:00
A most 41 éves Buck Angel (született: Susan Butch)  "Female to Male" (FTM) pornószár. Amikor még Zsuzska kislány volt, a világ plasztikai sebészete még nem tartott ott, hogy hipp-hopp péniszt varázsoljon azokra, akik úgy érezték, hogy nekik az dukál. De még ez se vette…..
Subba Facebook: Johnny Gold 2011.05.03 15:54:00
:-(..
mangoman 2011.05.16 08:09:53
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
mangoman 2011.05.02 18:57:31
@S4+4N:
ez butaság. Pesten azokban az utcákban, ahol térfigyelő kamerák vannak látványosan elhelyezve, gyakorlatilag megszűntek (illetve minimálisra csökkentek) a kocsilopásos ügyek.
szerinted a két adat között nincs összefüggés?
Megtanítalak a feltétlen engedelmességre és alázatra. Kényemre-kedvemre elszórakozom veled és rabszolgámmá, kutyámmá, játékszeremmé teszlek. Térdencsúszva, boldogan teljesíted majd a parancsaimat. Örömmel viselsz el minden fájdalmat és ajándékként fogadod Tőlem. S ha…..
Szexuális izgalmat okoz, ha valaki hány, esetleg csak öklendezik, vagy mást hányni/öklendezni lát. Opcionálisan, ha őt magát hányják le, vagy ő rókázik egy másik emberre. Amikor az emetofil fétisét a gyakorlatba ülteti át (partnerével), azt római zuhanynak (roman shower) hívja…..
Parafíliák (18+) ero GURO 2011.01.10 09:33:00
Erotic Grotesque Nonsense, rövidebben ero guro, még rövidebben guro. A kifejezést nyugaton gyakran használják helytelenül a grafikus "gore" egyfajta szinonímájaként. A groteszk nem feltétlenül véres, ami véres az sem feltétlenül groteszk. A groteszk lényege tudniillik az,…..
mangoman 2011.02.14 18:26:51
@NeilA: jaj én ezt nem úgy értettem :) ez csak egy kifejezés arra, ha egy férfi nem 'tradicionálisan férfias' külsejű, vagy hogy mondjam. amúgy nem vagyok homofób, nem is akartam offenzív lenni. asszem át is írom cyberpunkosra... :'D
előtte még nem is halottam erről a stílusról (visual kei), amit néztem vidiket, az a Cali≠Gari bandától voltak, mert ez volt feltüntetve wikin, mint guro zenekar. de ha tudsz olyan klippet, ami kicsit groteszk mégis szexi, akkor tökre megköszönném, ha megosztanád velünk ^^
A Salirophilia (saliromania) egy egy olyan szexuális fétis vagy parafília, ahol a szexuális élményt a vágy tárgyának (amely általában egy vonzó személy) beszennyezése, bemocskolása, elcsúfítása okozza. Igazándiból egy általános gyűjtőfogalom.Sok minden ide tartozik, többek…..
Parafíliák (18+) Plüsiiiiii 2011.01.18 13:58:00
A 2009-ben goldenblog díjjas mamzel.freeblog.hu 2010 szeptemberében nagyon szépeket ír a Parafilia blogról, ITT. Nem érdekel, hogy szerénytelenség, bemásolom az egészet, mert tök jólesett. Íme: Ez a blog a rendellenes szexuális viselkedésekkel foglalkozik, kizárólag erős…..
mangoman 2011.01.11 07:24:03
:D
EROTIKUS FOJTOGATÁS & ÖNAKASZTÁS:  autoerotic asphyxia vagyis autoerotikus aszfixia. Erről már volt szó, de mégegyszer röviden: Az agyba jutó oxigén szándékos korlátozása, a szexuális arousal növelése céljából. Egyéb megnezései: asphyxiophilia, hypoxyphilia, breath…..
A hal neve: Wanda (A Fish Called Wanda) című filmben Wandát beindítja, ha valaki olaszul beszél, végül rá kell jönnie, hogy az orosz nyelv még annál is szexisebb :D színes, magyarul beszélő, amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 1988 rendező: Charles Crichton, író: John Cleese,…..
"The fatter the better" (Minél kövérebb, annál jobb) Bevezetésként néhány terminus technikus: A Fat Admirer (FA) aki a túlsúlyos emberekhez vonzódik. Az etető (Feeder) olyan férfi (ritkábban nő) akinek az okoz vizuális és szexuális örömet, ha a párjukat minél…..
(Sorozat)gyilkosokból van egy csomó, közülük sok a kéjgyilkos, és akad olyan is, aki nem is annyira magát a gyilkolást élvezte. Sokan vannak, mégis van egy-két figyelemereméltó híresség közülük, akikről film is készült. Sajnos Jeremy Brudos életéről, munkásságáról nem…..
Parafíliák (18+) WÁÁÁÁÁ! :S 2010.12.12 22:36:00
Hát gyerekek, ilyen is van a nap alatt... Ehhez nem is tudok többet hozzáfűzni snotgirls.com 'Watch as Michelle digs for Gold' 'Cringe as Tara pokes her brain' ..
  Miként a Városban blog is megírta, új látványtervek kerültek fel a Budapest Szíve programról (a korábbiakat itt tekinthetitek meg). Ott a Kiskörút látványterveiből szemezgettek, itt most a szintén frissen kikerült Március 15-e teret nézegethetjük.     Ami…..
Múlt héten írtam arról, hogy a Kiskörút széttúrásának konkrét oka van: nemcsak azért bontották fel az aszfaltot, mert volt néhány felesleges munkagép-kapacitás, vagy mert feladatot kellett adni a válság idején tétlenségre ítélt építőipari dolgozóknak, nem: egy…..
 Ahogy vénül a macska - most már 8 hetes! - úgy válik egyre átlagosabbá amiket csinál. Ezen a héten például táncolni tanult, a ninja és karate skilljeit fejlesztette és nagyobbat ugrik mint Pókember.  Táncolni minden macska tud, csak tudni kell előhívni a képességet…..
mangoman 2010.10.15 15:22:00
@AzHofi: nyírd ki a világ összes macskáját, attól biztosan megszűnik majd minden gyermekbetegség. gratulálok te lángész
A számos film közül, amelyek valamilyen módon Philip K. Dick munkáiból merítettek, sok esetben csupán egy-egy ötletet vagy a központi témát vették át, s így aligha nevezhetőek hű adaptációknak. A Szárnyas fejvadász (Blade Runner, 1982) már a címével is ellentmondásosnak…..
(via viza)..
mangoman 2010.10.10 14:15:14
@karacsi_maci: ne nyugtalankodj a "tudatlanságod" miatt, nem maradtál le semmiről...
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
mangoman 2010.10.08 10:18:41
@andrush: te jó ég! ehhez hogy lehet így hozzáállni???
az egész ország megmozdult, az emberek, a civil szervezetek, a lakkosság. még a szomszédomban lakó kisnyugdíjjas néni is küldött sms-t, pedig neki se pénze, és főleg nincs semmilyen felelőssége. lehet hogy ELVILEG nem kell sem sajnálniuk, sem bocsánatot kérniük, sem pedig segíteniük a főrészvényeseknek, akiknek amúgy pénze mint a pelyva... ÍGY is lehet a világot látni ahogy te teszed, (és ők) szerencsére a te fajtádból kevés van, persze elég kevés (vagyis 0) sose lesz :(
mangoman 2010.10.08 15:04:35
@Marcellusca: na basszus, ez olyan szinten gusztustalan, hogy arra nehéz szavakat találni, inkább nem is keresek :S :(