Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maribor

20 bejegyzést írt és 657 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Válogatott okosságok Szia Zoli 2018.06.29 21:27:22
Szia Zoli, mi nem ismerjük egymást. Tudod, én, Törőcsiken és Nyilasin nőttem fel. Aztán jött ez a Détári Döme. Aztán jöttél te. Volt a Fáy utcában egy meccs, valami Gázszer ellen. De te pécsiként léptél pályára. 2000 környéke. Te vágod, akkor hogy kerültél oda? Én már nem. Furcsán mentek már…..
1980. október 25-26., október utolsó hétvégéje. A közelgő november 7-i ünnep jegyében az MTV újraindította a Ki tud többet a Szovjetunióról? című vetélkedőt (annak idején sokat nevetgéltünk azon, a CIA vajon miért nem indít csapatot, toronymagasan nyernének) Lássuk…..
1980. Október 11., Október második hétvégéje.  Kilőtt iraki T-62-es harckocsi valahol Khorramshahrban Lássuk először az elmúlt két hét legfontosabb közéleti és külpolitikai eseményeit. Szeptember 29. Nagy erőket vetettek be az Irakiak az iráni Khorramshahr…..
1980. Szeptember 13., Szeptember második hétvégéje. A hét nyugat-európai film ősbemutatója az Üvegtörők, Hazel O'Connorral a főszerepben  Lássuk először a hét legfontosabb közéleti és külpolitikai eseményeit.   Szeptember 8. Edward Giereknek, a LEMP KB volt első…..
1980. Szeptember 6-7., Szeptember első hétvégéje. Budapesti húsbolt. Ezt követelték maguknak a lengyelek. Lássuk először a hét második felének legfontosabb közéleti és külpolitikai eseményeit.   Szeptember 4. A New Orleans-i rendőr-főkapitányság épülete előtt több…..
1980. szeptember 3., Az ősz első szerdája. Az ország általános- és középiskoláiban megkezdődik a tanítás  Bocs, de én az iskolakezdésre egész máshogy emlékszem (Sz. Dózsás megjegyzése) Forrás: fortepan.hu Lássuk először a hét első felének legfontosabb közéleti és…..
Sorozatunkat folytatva, úgy  teljes a kép, ha az egész Mészöly-történetet végigvisszük, amúgy levezetésként, hogy aztán egy újabb nagy és kerek történetbe csaphassunk bele. Miután ez az újabb cikksorozat alapvetően olvasztja egybe az 1983-ban történteket, a tavasz végi…..
Tisztelt Olvasóink! Az előző résszel tulajdonképpen véget ért a sorozatunknak az a része, amely a magyar labdarúgó válogatottról szólt, mind a felkészülésekről, a selejtezőkről és magáról a világbajnoki részvételről. Most kicsit tekintsük át, mik történtek még ezen a…..
maribor 2013.08.01 14:48:37
@eMTé: Egy kortárstól különösen jól esnek az elismerő szavak. és köszi, hogy klasszikusokat szószerint idézel:)
maribor 2013.08.05 23:38:16
@Feyyaz: Irina volt, bár nekem Csenková volt a szerelmem:) 'Ssza meg, a csoki! Nna ezt én felejtettem ki. Viszont, ami most jön, attól a tíz ujjadat megnyalod. Épp most végeztem vele, töltöm fel lassan a képeket. Aztán már csak a Barátaimon múlik, mikor szerkesztik és lövik fel.
Nagyszerű első fordulón vagyunk túl. A csapatok parádéztak, fantasztikus játék, fantasztikus iram, mindenkivel elfeledtették, hogy már mindenki kiesett a nemzetközi kupákból. Ez persze nem igaz, ami viszont igen, hogy tippelőink zseniálisan bekezdtek, igen sok szép pontszám és…..
Tisztelt Olvasóink!  Befejezéséhez érkezik lassan a spanyolországi világbajnokságot bemutató sorozatunk. Tulajdonképpen két apró részlet maradt nyitva az előző részből. Az egyik: annak kapcsán, mikor félúton Ausztrália és Új-Zéland között volt a válogatottunk,…..
maribor 2013.07.24 23:59:59
@Feyyaz: Tőled külön elnézést a késlekedésért!!
Kiss laci mellett nézd meg Nyíl fejesét is....
Én már 4 évvel korábban kisírtam magam 78-ban, meg a Bilbaon....
maribor 2013.07.25 00:00:58
@Püspök utcai gombaszedő: Rémlik Ricardo Villa neve is....
maribor 2013.07.25 20:43:18
@Fradista Utazó: Ugyan, én köszönöm, hogy megírhattam Nektek/Magunknak!
A tomboló kánikula közepén mi lehetne jobb mint a Balcsin sörözni bikinis csajokkal? Hát perszehogy Nb1-es meccset nézni! És igen, kezdődik! Csapatainkat beárazták, nem állnak már harcban, nem csak a nagy meleg és az akadozó légkondik miatt izzadnak a Sporttv és az MLSZ…..
Ez a luxusüdülő-sziget (a hotel-yachtok a víz alatt üvegfenekűek) 500 millió dollárba fog kerülni. Braziliában folytatódnak a focivébé-ellenes zavargások. Vajon mennyibe kerül egy-egy sportesemény egy főre lebontva? A brazil vébé 14 milliárd dollárba kerül, ez elosztva a 192…..
maribor 2013.07.23 17:59:59
@those with loaded guns: Nem az. Nekem meg a pina.
1953. július 21-én született Póczik József, a Budapesti Honvéd, a Rába ETO és a magyar labdarúgó válogatott egykori középpályása...
1941. július 16-án született Mészöly Kálmán, a Szőke Szikla...
1956. március 12-én született Kiss László, a Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott egykori csatára...
maribor 2013.06.15 20:19:14
@!CSABEE!: Köszönöm. Végülis közös a gyerek és kamaszkorunk:)
Minden jónak vége szakad egyszer. Lement az utolsó forduló az Nb1-ben, így végeredményt hirdetünk mi is! Hihetetlen izgalmak voltak a végén, az első a második és a harmadik helyezett közt, 1-1 pont döntött, ennél szrosabb nem is lehetett volna! A hajtás után táblázatok és…..
maribor 2013.06.09 19:25:56
Hát eljött ez is, az utolsó Nb1-es forduló a szezonban. Szomorú ez bizony! Az egyetlen pozitívum, hogy mind a bajnokságban mind a tippelésben vannak még nyitott kérdések. Az ezelőtti fordulóban tippelőink nagyszerűen teljesítettek, szórták a telitalálatokat és a +50 pontos…..
Nem találunk szavakat! Tippelőink parádéztak! Több telitalálat született ebben a fordulóban mint ahány pontja van az Egernek. Ezt a kiélezett gigászi csatát sokáig az összetettben is vezető yidvags kolléga nyerte, aki nem kevesebb mint 4 meccset is telibe talált. Gratulálunk!…..
A hvg.hu tudósítása szerint  Csányi Sándor MLSZ-elnök a XXI. századi magyar labdarúgás minden problémájáragyógyírt talált. Létesítmények Gyakorló futballfanatikusként: az NB II Keleti csoportjának akkori résztvevőinek pályáit és az elmúlt…..
maribor 2013.05.15 18:25:58
@spyglass: Meg nem erősített információink szerint eljutott az MLSZ-hez is a cikk:)
Kicsit kesze-kusza lett ismét a forduló beharangozója de csak sikerült. Az előző forduló eredményei megvannak, gratulálunk Balázs Sz-nek és johnny carriaganak! Egyébként megint igen suta alacsony pontszámok születtek, annak ellenére, hogy Betta is teljesen mélyponton van. Az…..
1955. április 13-án született Eller Arnold, a Videoton és a Haladás egykori kapusa...
maribor 2013.05.12 18:50:37
@miller draft: Végülis te szoktál a felesleges tudományok doktorának hívni engem :)
Szavakat nehéz találni mennyire remek az egész magyar Nb1!  Elbukhat e még a Győr?  Ki kapaszkodik fel a dobogóra kétségbeesetten? Bennmarad mégis a Siófok? Nem tudjuk! Mindenesetre tippelőinknek gratulálunk, a 25. és a halasztott 20. forduló gyalázatosan rossz pontszámai…..
Erős Károly azon kevés magyar fodballista közé tartozik, aki veretlenül tudott visszavonulni a címeres meztől. Az egykori középpályás ugyanis kétszeres válogatottnak mondhatja magát, miután a 2000-es évek elején a Lengyelország és a Jordánia elleni barátságos meccseken is a…..
maribor 2013.05.06 18:39:35
@Tocvarek: Igen, igen, Dini, a méltán közismert és elhíresült videójában tán E. Károlynak is üzent.
Mivel az elmaradt 20. fordulót alig másfél hónappal később végre teljes egészében sikerült lebonyolítani, illetve hétvégén is volt forduló ezért duplaszámmal jelentkezünk! Eredmények, táblázathegyek, drámai változások az élmenyőnyben! A 20. fordulót fortune hai nyerte, a…..
Ó, az alsóbb osztályok bája... bár néha ezt a „Puszta-romantikát” hajlamosak vagyunk túlzottan és feleslegesen idealizálni, ám én a Hévízgyörk- Budakalász megyei első osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzésen mindent megkaptam, amire vágytam. Kőkemény lokálpatriotizmus a…..
maribor 2013.05.02 23:01:27
@!CSABEE!: Remek ötlet, a következő kihelyezett szerkesztőbizottsági ülést akár ott is megtarthatnánk. Úgyis kocsival megyek, csak Fanta legyen!