Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sűtiii

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai értekezés mottója a következő: ha ugyanazon az úton indulunk el, mindig ugyanoda jutunk. Leibowitz, ez a középszerű technikus, ezt figyelmen kívül hagyta, aminek aztán meg is lett az eredménye.Amikor az emberiség túlélt egy atomháborút, melynek hatásai még ezer év múltán…..
"Csak a zene van!" EmilRulez 2010.05.11 00:01:00
       Hajós András neve sokak számára ismerős lehet, viszont az EmilRulez, már nem annyira sokat mondó. Pedig nem másrol van itt szó mint, Magyarország egyik legkülönlegesebb, és legbehatárolhatlanabb zenekaráról, aminek Hajós a frontembere.Ha beakarnám…..
szmáááájlííí idő 2010.05.17 13:41:00
 "Minden korban van valami ami akkor és ott jó és éppen attól vállik széppé hogy vissza nem hozható..."----mennyire igaz:P. Minden kornak meg van a szépsége sőt minden napnak meg van a szépsége amit soha még egyszer ugyanúgy nem lehet megcsinálni. És semmi sem…..
      Hogy miért is kezdem az egészet a Kispál és a Borzyal, azthiszem nem kérdéses... Ha alternatív zenéről beszélünk, és azon belül Magyar alternatív zenéről, akkor elsősorban ők ugranak be majdnem mindenkinek. Azthiszem kijelenthetük, hogy ők a Magyar…..