Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MariAnn

260 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest szerintem legaktuálisabb és legédesebb helyén, a Tip Top Bárban rendezi meg szombaton (augusztus 31-én 16:00-22:00-ig) a Vitrin Blog nyárbúcsúztató programját, ahol mi, AnnEnn lányok is ott leszünk, úgyhogy gyertek és látogassatok meg többek közt minket is!…..
ANNENN Csuzdi Wired Bags 2013.08.16 19:50:36
Első pillantásra bele lehet szeretni Csuzdi Judit márkájának kampányképeibe. Ez történt velünk is, hiszen egyöntetűen bólintottunk egyet, hogy ez jó. Úgyhogy nektek is látnotok kell a CSUZDI  táskáit. Sokkal jobban tetszik ez a kollekció, mint a korábbi, hiszen itt kevésbé…..
ANNENN ÁERON 2013.08.13 20:45:00
Enn egy magazin hasábjain szeretett bele az ÁERON egyik darabjába és azóta is figyelemmel kísérjük a márka munkásságát, hiszen nagyon közel áll hozzánk ez a fajta kifinomult egyszerűség. Ismét magyar tervező által indított brandről van szó, amiről itthon eddig keveset…..
ANNENN Törpe sarkak 2013.08.07 08:03:00
Az idei nyári befutók közül most egy másik kedvenc, szintén kissé megosztó trendet mutatok nektek, ez pedig nem más, mint a törpe sarok. Szintén nagy visszatérőről van szó, ahogy a haspóló, ez is a 2013/14-es nyári kifutókról jutott el hozzánk. Egyáltalán nem hordok…..
ANNENN Instabil lét 2013.07.21 20:10:00
Nyár van a bloggeréletben is, ami a posztok és a divatesemények számának csökkenésében is érzékelhető. Emiatt is éreztem idejét egy instagram posztnak, hiszen a telefon rengeteg klassz képet rejt magában, így inkább ezeket mutatom most, hiszen készültek képek Szegedi Kata…..
ANNENN Berlini backstage hangulat 2013.07.14 20:00:00
Imádom a backstage fotókat, hiszen oda enged betekintést, ahonnan a nagyközönség ki van zárva. Még ha a valóságban egy nyüzsgő, zajos munkaterep, akkor is nagyon izgalmas ez a sokkal emberibb oldala a divatnak. A svéd desginer Julien Zigerli 2014-es tavaszi-nyári kollekciójának…..
Tomcsányi Dóri öt darabból álló diplomakollekciója lenyűgöző. Azt hihetnénk, hogy már jóval korábban túl volt a tanulás időszakán, hiszen szezonról szezonra annyira magabiztos és profi kollekciókat készített eddig is. Most viszont, hogy hivatalosan is befejezte…..
ANNENN Haspóló újratöltve 2013.07.04 16:12:02
Annyira aktuális trend, hogy mi sem mehettünk el mellette szó nélkül. Ráadásul nagyon klassz is, hiszen még nem agyonhordott, bár rengeteg kollekcióban és divatanyagban látható már. Utcán még kevésbé. Abszolút a 90-es éveket idézi, az angol megfelelője a cropped top, így ha…..
ANNENN The MEED bemutatkozó 2013.06.26 07:54:00
Ezerrel pörög a divat most Budapesten, vagy csak mi jutottunk el több eseményre, de büszkén mesélhetem el nektek, hogy részt vettünk életünk első modellverseny döntőjén is. Ez már csak azért is dobogtatja meg a szívem, mert még tiniként borzasztóan szerettem volna eljutni egy…..
A tegnapi napon lezajlott a Gombold újra! Közép Európa eredményhirdetése a Central European Fashion Days keretén belül, így már biztosan mindenki ismeri a nyertesek neveit, főleg ha követtétek nálunk online az egész napos eseményt, de azért mi is közzétesszük a végeredményt.…..
... nem más, mint Havasi Bernadett, aki az alábbi kollázzsal nyerte el a KlassDSign Tote Bags tervezőinek, Katának és Nórinak a tetszését! Gratulálunk neki, szuperszép kollázst küldött nekünk! És gratulálunk a többieknek is, nagyon klassz munkák érkeztek, köszönjük a…..
ANNENN KREA Diploma Divatbemutató 2013.06.18 08:04:00
A KREA Kortárs Művészeti Iskola diplomabemutatóján jártunk pénteken, ahol a most végzősök mutatták be diplomakollekciójukat. Többek közt a Daige, akikről már nálunk is olvashattatok, valamint az Aimée, akik szintén már a diploma előtt nekifogtak a brandépítésnek és kaphatók…..
Csak úgy kapkodjuk a fejünket, olyan sok minden történik most a hazai divatfronton. A múlt héten Szegedi Kata 2013-as tavaszi-nyári kollekcióját láttuk egy nagyon klassz kis bemutató keretében a La Plaza spanyol  étteremben, mely nyári teraszmegnyitó is volt egyben (nagyon-nagyon…..
A tervezők végre felismerték, hogy a kabát a legtöbbet hordott darabja az őszi és téli időszaknak, így szinte csak kabátokat láthattunk a kifutókon a 2013/14-es bemutatókon, nagyon széles választékban. Most, hogy amúgy is az átlagnál hűvösebb az idő, gondoltam aktuális egy…..
Méghozzá az új könyvének bemutató turnéja keretén belül látogat el Budapestre június 7-én és 8-án és fog dedikálni a Millenáris B csarnokában 8-án szombaton. Ami azért is meglepő, mert akkor lesz a Gombold újra! díjkiosztó programsorozata is ugyanott. A művész úr 5-6-ig…..
ANNENN Daige nyári kollekció 2013.05.30 07:10:00
A Daige márkáról már korábban is megemlékeztünk, amikor megjelent első kollekciójuk. Most pedig itt van a lányok idei nyári minikollekciója. Egytől egyig csodaszép darabok, printelt ruhák (az első képen látható cápás nagy befutónak ígérkezik, de nekem a harmadik képen…..
Az Urban Legend egy kimondottan a városi bicajosoknak készült ruhamárka és mivel én is imádok biciklizni, ráadásul próbálkozom is a városban, azaz Budapest nem túl biztonságos utcáin való biciklizéssel (kisebb-nagyobb sikerrel), emiatt is szívesen mutatom meg nektek a számomra új…..
ANNENN Keverjünk őszt a nyárba 2013.05.21 22:01:39
Ugyanis ez egy 2013/14-es őszi-téli kollekció, de annyira beleszerettem, hogy nem tudtam nem megmutatni nektek. Az időjárás amúgy is elég szeszélyes mostanság, a nyár pedig rövid, az esték hűvösek, a téli kollekciók sem a praktikusságról híresek, szóval nyugodtan át tudnék…..
Biztosan nektek is ismerősek már a Klass DSign táskák, az okos idézetekkel és színes, cserélhető masnival díszített tatyók. A táskák egyre népszerűbbek, emiatt is nehéz elhinni, hogy mindössze egy éves múltra tekintenek vissza. Emlékszem, amikor debütáltak, akkor eléggé…..
ANNENN Balerina Christian Diorban 2013.05.06 14:21:00
A divat és a tánc számos ponton találkozhat egymással, így gyakran születnek közös projektek. Például amikor neves tervezőket kérnek fel egy-egy előadás ruháinak megtervezéséhez, a sztároknak tervezett fellépőruhákról, esetenként más területen tevékenykedő sztárok…..
ANNENN Neonnadrág 2013.05.03 08:09:00
Hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy vennem kell egy világos, boka fölé érő nadrágot, ha már ilyen gyorsan köszöntött be a nyár. Így kötöttem ki a H&M szezonközi leértékelésén, ahol a képen látható nadrágon akadt meg a szemem. Ez már csak amiatt is…..
ANNENN A bomber éve 2013.04.26 08:45:00
Bizony, elég meglepő, de annyi minden más irányzat mellett a bomber is helyet kapott a 2013-as tavaszi és nyári trendek között. Szintén nem gondoltam volna, de a tervezők mindig okosak abban, hogy mit érdemes hamvaiból feltámasztani. Így beszéljünk a nagyobb divatházakról, vagy a…..
ANNENN The Room 17 2013.04.23 19:28:04
A múlt héten megjelent a the Room magazin 17. száma. Mindig írunk a lapról, hiszen nagy kedvencünk, itthon nem is lehet hozzá hasonló divatlapról beszélni. A polcomon nekem is több vaskos száma sorakozik, a 17-es szintén két címlappal készült, így lehet választani, hogy olyat…..
ANNENN Bohókás, de imádnivaló 2013.04.21 21:11:32
Az idei tavaszi és nyári szezon napszemüvegeiről van szó. Imádom őket, nagyon karakteresek, hangsúlyosak, így egy szimpla, egyszerűbb szettet is fel lehet velük dobni, hiszen eszméletlenül játékosak. A tervezők rendesen szabadjára engedték a fantáziájukat. A vastag, műanyag…..
Második alkalommal került megrendezésre a TONI&GUY Fashion Week Budapest, ahol a 2013-as őszi és téli szezon ruháit mutatták be a magyar top tervezők. A nagyon jó helyszínnek bizonyuló Dorottya Palotában megtartott rendezvényt ma már tényleg a magyarországi fashion weeknek…..