Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andalgó kandalló

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este egymás ellen ment az RTL liszenszelt és a TV2 nyúlt műsora, A Fal és A Piramis egymásnak feszült végre, hogy eldőljön, kinek nagyobb a pöcse a kis magyar médiahomokozóban. Egy adás és egy este alapján marhaság lenne bármilyen következtetést is levonni, de az tény hogy az óriásplakátokon…..
Iszonyatosan kellemetlen interjút adott kedvenc Hollywood-szakértőnk, Návai Anikó, vagyis a bennfenteskedő interjúk királynője a Mokkában. Mikor Pachmann Péter az újabb magyar Oscar-jelölés kapcsán a magyar film újravirágzásáról, pontosabban annak okáról, kérdezte Návait, ő habozás nélkül vágta rá…..
andalgó kandalló 2018.01.26 19:38:11
Van ez a Piramis kontra Fal hiszti, a TV2 lenyúlta az RTL drágán vett formátumát, és rohamtempóban leforgatott belőle egy rakás adást, amivel úgy elverték az RTL-t, mint betyár a a kétfenekű dobot, és persze ezen felbuzdulva most is forgatják az új részeket, mert addig köll ütni a vasat, míg, ugye.…..
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Két összeesküvés-elmélet bukkant fel szinte egy időben Simicska Lajosról és a Jobbikról...
Ördög Nórának nincs visszaút az RTL Kubhoz, jelentette ki Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Story4 TV Arckép című műsorában. Az adás hétfő este tíztől lesz majd látható, a drámai hangulatú beharangozó azonban már elérhető az interneten. Én tényleg…..
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Ha majd valaki egyszer rájön, hogy lehet egy díjkiosztó gálaműsor egyszerre érdekes, feszes, vicces és rövid, aranyba fogják önteni a kezét. Mondom ezt úgy, hogy tegnap este a Vigadóban mindössze 12 kategóriában díjaztuk a televíziós produkciókat, ami ugye eltörpül egy Emmy-gála mellett. Mindegy,…..
andalgó kandalló 2017.03.30 12:09:41
Ha a szocialisták a progresszív adórendszerrel kapcsolatos gondolataikat próbálnák meg plakátkampány keretében megismertetni az emberekkel, Puzsér László Róbert azon borulna ki. Mert Puzsér most a Magyar Nemzetben borult ki arra, hogy a szocik gazdagok fizessenek című plakátkampánya túl populistára…..
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Újabb nagy név távozott, na nem jószántából, az MTVA-tól: az a Zelinka Ildikó, aki 17 éve dolgozott a köztévénél. A nagy nyári hajtás (labdarúgó-Európa-bajnokság, nyári olimpia) előtt a döntés elég furcsa, de hát mi nem az ennél a cégnél, ugye. A hírt a Story magazin hozta le elsőként, nekik a…..
A Barátok közt sorozat sajtóközleményben jelentette be, hogy a sorozat egyik ikonikus szereplője, a zsivány/sittes Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly bizonytalan időre kiszáll az RTL napi szappanoperájából. Az ok Rékasi egészségügyi állapota, amiről bővebb infót a sajtóközlemény nem…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
andalgó kandalló 2016.05.02 14:16:12
@7esbusz: Én is jártam zeneiskolába, és épp emiatt nem bírja a fülem. Családomat eltiltottam, mert nem szeretném, ha hamisan rögzülnének az örökzöldek....
Ebben az országban, ahol egy körforgalomba is ritmustalanul haladnak be az emberek...szóval Kodály országában büntetni kéne a hamis hangokat....
Van még Budapesten kívül olyan város Európában, ahol a nemzetközi reptérről nincs közvetlen tömegközlekedési kapcsolat a belvárosba? Mi nem találtunk. Öt napig járt a 200K busz a Deák térről Ferihegyre, nagyon kellett volna, hogy maradjon, de persze vége lett. A reptéren már…..
A Ripost.hu állítólag az RTL Klub egyik bennfentesétől kapta a híreket, hogy a csatorna titokban már meg is kezdte a Gálvölgyi Show legújabb szériájának forgatását. A neve…..
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
andalgó kandalló 2015.02.08 10:09:08
@mérlegel: Nem neked szól, hanem az ittenieknek: A középdöntők kritikáját kérem vele írassák meg! Köszönöm!
A közszolgálati televízió már egy ideje 1984-ből sugároz: életlenül ácsorognak a háttérben a nemzeti együttműködést eláruló köztisztviselők, a nép ujjongva fogadja az autópályadíjat, a norvég gyíkemberekre lecsap a TEK, Angela Merkel pedig a kamerák előtt vall szerelmet…..
A Szigeten évről évre egyre több a külföldi vendég. Még akkor is, ha idén egész sok magyar hangot is lehetett hallani a fesztiválon járkálva az előző évekhez képest. Kíváncsiak voltunk arra, hogy miért választják ennyire sokan Európa fesztiváljai közül épp a Szigetet,…..
A Bors mai számában kétoldalas cikk foglalkozik Ördög Nórával, vagyis pontosabban nem kizárólag Nórával, hanem férjével, a fotós Nánási Pállal is, akiről Kolosi Péter megpengeti, hogy akár ő is távozhat a csatornától. Nánási fotózta az X-Faktor…..
andalgó kandalló 2014.07.12 10:34:43
A blogunkon közel két hónapig elérhető volt egy szavazás, "Melyek a kedvenc naturista helyeid, ahol legszívesebben töltöd az időd?" címmel. Itt olvasóink szavazhattak, hogy hol töltik legszívesebben meztelenül az idejüket. Ez alapján összeállítottuk a TOP5 legnépszerűbb…..