Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norti

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év első adása igazából az előző év utolsó adása, mert az early accessre jogosult patrónusaink már év végén hallgathatták. És nem akármilyen adás ez, de igyekszem kerülni a nagy szavakat, mert nem a felkonferálásom a lényeg, hanem a vendég: Kiss László, azaz CoVboy. Igen, eljött a stúdióba…..
A Rise of the Tomb Raidert nem igazán vártam. Az első reboot rész bejött, de az Xbox One verzióról szinte csak azt olvastam, hogy ugyan rendben van, de semmi újat nem tudott hozni, ezért úgy gondoltam, hogy köszönöm a 2013-as Tomb Raider egyszer jó volt, max. unalmamban majd eljátszogatok vele.Nos…..
norti 2016.01.30 09:21:56
@victor vacendak: lol (bocs, agyatlan vagyok)
Ma van az új Mad Max-film hazai premierje, a szaksajtó éppen hanyattesett tőle, ezen fellelkesülve kaptok egy toplistát, mint az Avengers-filmnél. Ugye jön majd ősszel az új Mad Max-játék is, addig is itt van tíz fasza játék vagy játéksorozat időrendben, ami valamilyen szempontból…..
norti 2015.05.21 17:10:09
Geekblog Prometheus - új trailer 2012.03.17 11:46:00
Hogy ez nem az Alien prequelje lesz? Áháááá, hóóóóóóógyne... :))) ..
Egy agyalágyult hatvanas-hetvenesévekbeli ötletet újra és újrahasznosítani, nos, tudjuk hogy az ilyesmi nem újdonság a hollywoodi "kreatívok" részéről - tényleg, van aki *lelkesedik*, rajong a Majmok bolygója-filmekért? Szerintem totális, unalmas baromság mindegyik. Na…..
Appdroid OTP android alkamazás 2011.04.02 13:00:00
// Disclaimer: A vendégkritikát norti szolgáltatta (ezúton is köszi!), mivel a szerkesztőség, mind a nettó két fő, máshol bankol, így halvány fogalmunk se volt, egyáltalán milyen szempontokat kéne figyelembe venni az értékelésnél. Itt van végre! - örültem, amikor megláttam…..
Az első és második előzetes a linkekre kattintva tekinthető meg. A részletek lassan összeállnak, ennél az indie, low budget sci-fi-nél. Az alábbi videóban végre megpillanthatjuk a titokzatos szörnyeket. Ezt eddig sok ember kifogásolta, végre az ő igényeiket is ki tudjuk…..
A látogatottsági és elérési adatokból kiválóan látszik, hogy a magyar internetező nem szokott rá minden olyan közösségi szájtra, melyek amúgy tarolnak a világ különböző piacain. Mi az adekvát válasz, ha online fotómegosztás a téma? A Flickr. És egy zenekar honlapjának hol…..
Három és fél éve írtam már arról, hogy bár az Amazon birtokolja az amazon.hu domaint, nem tervezik, hogy megnyissák magyar nyelvű online boltjukat. Sokáig úgy tűnt, hogy magyarországi címre csak könyveket, cédéket és dvd-ket fog szállítani a cég brit szájtja.Ám az elmúlt…..
norti 2010.04.03 13:02:17
@sallaister: persze, az a baj, hogy UK Amazon is ugyanazokat szállította eddig, mint a US, csak magasabb áron (amikor a dollár gyenge volt, 20-30%-kal olcsóbban lehetett (illetve jött ki) vámmal, áfával együtt könyveket, dvdket, cdket rendelni az amazon.com-ról, mint a co.uk-ről...)
Mandiner blog Йоббик 2010.02.24 18:01:00
  Изначально Йоббик (Jobbik) было общественным движением, создателями которого являлись, в первую очередь, правые студенты ВУЗов. К слову, среди членов и…..
norti 2010.02.24 18:24:37
@buckafej: nyomj a Jobbik linkre :)
A hét egyik legjobb írása Zerkingé, aki megtörve a hallgatást, a pornószájt-készítéssel kapcsolatos tapasztalatairól írt hiánypótló postot. Aztán: éles az Indexen a Google Latitude-embervadászat projektről készült videó. A Latitude-del kapcsolatban amúgy mostanában volt…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
norti 2009.02.21 08:47:15
A Battlestar Galactica eddig sem szenvedett hiányt húbazmeg pillanatokban, de amit a 4x13 (vagy 4x15, kinek, hogy), azaz a The Oath című epizód nyújtott, az valami félelmetes volt. Aki nem látta még, sürgősen pótolja, aki naprakész, klikkoljon a továbbra. Aztakurva, az előző rész…..
Erre a receptre is igaz az, mint az összes ételreceptre: csupán ajánlás. A saját konyhájában mindenki a saját ízlése, lehetőségei és egyéni tapasztalatai szerint módosítgathatja.1. Rövid bekezdések. A szövegtörzset mindig tagoljuk bekezdésekre. Egy bekezdés - ha magyar nyelven…..
norti 2009.01.18 21:15:32
@hírbehozó: nekünk az iskolában azt tanították, hogy az ember akkor beszél és ír kifejezőbben (ahogy @Jasmoine írta: műveltebben), ha összetett mondatokat használ. Az más kérdés, hogy így az emberek többsége képtelen követni az információt :D :( Lehet tőmondatokban is beszélni/írni: ilyen pl. a használati útmutató vagy egy leírás, de egy blog ezektől _általában_ eltér. Ezért sem szabad(na) a tőmondatos írást általánosítani (viszont technikai témájú blogoknál támogatom).
1. Nyiss ki egy Internet Explorert. (Bizony, rosszul kezdődik, de ez van. Firefoxszal nehézkesebb, Chrome-mal meg egyenesen kínszenvedés lesz végigmenni a folyamaton.)2. Lépj be a Live ID-ba. (Ha nincs, akkor regisztrálj egyet előbb.) És hagyd is nyitva ezt a tabot. Majd egy másik fülön…..
A Google egyes szolgáltatásai napok óta hibásan adják vissza a keresésekre a magyar főváros nevét. Ha budapesti címre keresünk a Google Maps angol verziójában, rendre a "Budapeste" nevet dobja fel: És ugyanez a helyzet, ha a Google.com angol verziójában a fővárosi…..
A Másfélmillió lépés Magyarországon-ról szóló cikksorozatunk első és második részéből megtudhattuk, hogyan született a sorozat ötlete, hogyan folyt a két évig tartó előkészítő munka, és hogy milyen felszereléssel forgattak, illetve túráztak a csapat…..
Nincs! 30 perc után egész egyszerűen nincs türelmem várni, hiába mondja az unott női hang a T-Home call centerében, hogy legyek türelmes. Pedig én csak hibát szeretnék bejelenteni, mert elment a munkaidőm kellős közepén a kábeltévé (T-Kábel), és emiatt persze az internet is.Nagy…..
Múltkor már írtunk róla, hogy a Gmail nagyobb változás előtt áll. A tízmillió felhasználóval rendelkező webmail szolgáltatás új verziója valójában nem is igazán új verzió. Arról van szó, hogy a Google-fejlesztők szabadidős Gmail-ötleteiket próbálgatják majd ki…..
A netezők azt szeretik, ha a webszájtok egyből a lényegre térnek. Egyre kevésbé tolerálják a szerkesztői válogatásokat, a szerkesztett tartalomajánlókat. Szóval a netező maga akarja megtalálni az őt érdeklő tartalmakat a weben. Neki ne ajánlgasson itt senki semmit. Kábé így…..
A FriendFeed valójában egy végtelenül egyszerű ötlet. Ha már minden közösségi szájtban aktivitásunkról kapunk feedet, miért ne gyűjthetnénk egybe ezeket, és oszthatnánk meg ismerőseinkkel. Egész online életünk egyetlen élő újságban való megjelenítése szórakoztató…..
Sajnos megint arra kényszerülünk, hogy politikával foglalkozzunk ezen a blogon. Elmebeteg időket élünk, ennek egyik legjobb bizonyítéka az internetadó nevű szörnyedvény megjelenése politikusaink elméjében. Sajnos az idiotizmus és a politikusi gőg néha annyira egymásra találnak,…..
Belsőség Nyereményjáték 5. 2008.04.22 03:00:00
A CE Rallynak köszönhetően nem csak felbecsülhetetlenül informatív és egyben lehengerlően szórakoztató posztjaim olvasása révén profitálhattok. Tudósításunk szponzora, a BFGoodrich, páratlan (háromszor három) ajándékait is hazaviheti az, aki a naponta feltett kérdésekre…..