Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dom Cobb

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tételmondat: „(…) a Jó és a Rossz harcolt a lelkünkért, ahogy minden lélekért ezen a földön.”Sztori: Óriási! Irodalomtörténeti esemény! Ilyen még nem volt! Coelho feltalálta a csőben a lyukat! Ha a fenti tételmondatot nem rágja a számba, akkor hülyén halok…..
Vastagbőr Segítség, gyíkok! 2010.08.06 12:31:00
Mivel összefutottam már fényküldöttekkel, kommentár nélkül szeretném megmutatni, mivel szórta meg tegnap a városi postaládákat a Fény Angyalai nevű formáció.Névjegykártya méretű csúszós papír, egyik oldal: Másik oldal: Az ominózus petíció: A petíció egy…..
Dom Cobb 2010.08.07 13:55:12
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Modorosblog Az Excelguru 2009.12.08 07:00:00
  -Nos hát kérem szépen, a legmélyebb tisztelettel köszöntök minden kedves egybegyűltet a mai, haladó Excel-tréningen. Rengeteg ismerős arcot látok, de hát ha valaki mégsem ismerne: Wichshund Máté vagyok, a Bitumex megbízottan önkéntes mindentudó Excelguruja és…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..